18 Temmuz 2013, Perşembe 08:07:15

SABİHA GÖKÇEN'DE 556 MİLYON TL'LİK KAMULAŞTIRMA

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ikinci pist yapımı ve lojistik limanın yapımı için 556 milyon TL'lik kamulaştırma yapıldığını açıkladı...
  • çok net hatırlarım sabiha gökçen havalanı kapanmak üzereydi 10 sene önce indiğimde in cin kimsecikler yoktu atıldı ne oldu birden de şimdi 1 pist yetmiyor terminaller yetmiyor yeneileri yapılacak büyüme olacaktır.. bunları sağlayan lara ve yapanlara sadece teşekkür etmek lazım bir normal vatandaş olara..
  • bu sitede sadece ucagı olanlarmı yorum yapıyor yoksa birilrine sataşma maksadıyla yazı yazyor bir yorum yazdım bilginvarsa yorumlarsın mecburda degilsin ama sanane bana ne gibi seviyeni düşürmüşşün zaten ZzzZ, dedigi gibi asıl sanane cok şükür hatrı sayılacak 20 yıldır icinde oldugum halada devam etmekte oldugum bir işimde var sadece kücük bir soru sordum okadar seviyesizce yorum yazmışşın kusura bakma kapasiten bukadarmış............
  • Sanane uçakmı alacaksın :)
  • 2.pistin inşaatının startı ne zaman başlıyacak bilgisi olan varmı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pist yapımının kamulaştırılması için 332 milyon 303 bin 289 lira bedel karşılığında 596 kişiyle, lojistik limanın yapımı için de 224 milyon 193 bin 153 lira karşılığında bin 29 kişiyle anlaşıldığını açıkladı.

MHP İstanbul Milletvekili Durmuş Ali Torlak, Bakan Bayraktar’a bir önergeyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yapılan çalışmaları sordu.

Bakan Bayraktar, Torlak’ın önergesine verdiği yanıtta, “Kamulaştırma konusu taşınmazların rayicinin ortalama 120-130 TL/metrekare olduğu gözlenmiştir. 2011 yılı Temmuz ayında kamulaştırma hususunda taşınmaz malikleri ile görüşmelere başlandı. İlk kamulaştırma çalışmalarında 250 TL/metrekare kıymet takdiri yapıldı. 2012 Temmuz ayında da güncelleme yapılmış ve 250-350 TL/metrekare kıymet takdiri yapılmıştır."

SABİHA GÖKÇEN'DE 556 MİLYON TL'LİK KAMULAŞTIRMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

camaroth ~ 11 yıl önce
çok net hatırlarım sabiha gökçen havalanı kapanmak üzereydi 10 sene önce indiğimde in cin kimsecikler yoktu atıldı ne oldu birden de şimdi 1 pist yetmiyor terminaller yetmiyor yeneileri yapılacak büyüme olacaktır.. bunları sağlayan lara ve yapanlara sadece teşekkür etmek lazım bir normal vatandaş olara..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
406 ~ 11 yıl önce
bu sitede sadece ucagı olanlarmı yorum yapıyor yoksa birilrine sataşma maksadıyla yazı yazyor bir yorum yazdım bilginvarsa yorumlarsın mecburda degilsin ama sanane bana ne gibi seviyeni düşürmüşşün zaten ZzzZ, dedigi gibi asıl sanane cok şükür hatrı sayılacak 20 yıldır icinde oldugum halada devam etmekte oldugum bir işimde var sadece kücük bir soru sordum okadar seviyesizce yorum yazmışşın kusura bakma kapasiten bukadarmış............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Sanane uçakmı alacaksın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZzzZz ~ 11 yıl önce
İş bulacak. Asıl sanane.
406 ~ 11 yıl önce
2.pistin inşaatının startı ne zaman başlıyacak bilgisi olan varmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 11 yıl önce
Dolgu-hafriyat çalışmaları devam etmekte.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000