03 Ekim 2022, Pazartesi 11:48:38

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda taksi eziyeti

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yolcular, havaalanı taksisine binilmesi gerektiği gerekçesiyle boş olan taksilere alınmadı. O anları görüntüleyen bir yolcu ise, “Bu vatandaşa hizmet mi, eziyet mi” diyerek tepki gösterdi.
  • Dünyanın her yerini görev icabı görüyoruz ama havalimanı taksi diye bur uygulama dünyada sadece Türkiye'de maalesef
  • Arkadaslar binin metroya,insnin bana bu taksicilere kazandirilan para haram hak etmiyorlar,hepsi gangester tipli.
  • Bunları tv de haberlere gündem yapmak lazım ki tüm Türkiye rezilliklerini görsün.
  • metro varken o kuyrukta bekleyende eziyeti hak ediyor. Madem kuyruk var, kuzu gibi bekliyeceğine bin metroya ya sonraki istasyondan yada yakın istasyonda in ordan taksine bin.
  • Sadece saw'da değil her yerde bu uygulama var. Bir keresinde duraga yakın bi yerden başka taksiye bindim diye durağın kahyası nerdeyse dövecekti beni. Ulan böyle hizmet olmaz olsun.
  • Hala daha İBB nin taksi projesine karşı çıkan bir güruh var.
  • Artık metro var.
  • SawKop taksicileri kadar aşağılık bir yapılanma var ise o da bu çomarlara çanak tutan havalimanı polisitir. SAW'dan müşteri alan diğer kooperatif taksicilerini dövdüklerini hatta polisin Sawkop kahyaları ile işbirliği yapıp diğer taksicilere ceza yazdığını bu civarda yaşayan herkes bilir. Evet yanlış duymadınız diğer taksicileri kovalayan resmi kahyaları var bu adamların. Her kullanışımda söylüyorum; benden kazandıkları 1 kuruşumu bile helal etmiyorum. Mafya düzeninizin de sizin de tez zaman da sonunuz gelir umarım !
  • Aklı olan taksi değil metro kullanır artık.Kendini bilmez taksiciler de sinek avlar(aralarında ki iyi kalpli insanları tenzih ediyorum).
  • Çok şükür nihayet ATATÜRK HAVALİMANINDAN SONRA İSTANBULDA BİR HAVALİMANI DAHA METROOSUNA KAVUŞTU artık taksiciler düşünsün dursun

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yolcular, havaalanı taksisine binilmesi gerektiği gerekçesiyle boş olan taksilere alınmadı. O anları görüntüleyen bir yolcu ise, “Bu vatandaşa hizmet mi, eziyet mi” diyerek tepki gösterdi.

Olay, geçtiğimiz günlerde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda meydana geldi. İddiaya göre, havalimanında taksi bekleyen yolcular, havaalanı taksisine binilmesi gerektiği gerekçesiyle boş olduğu halde bekletilerek diğer taksilere alınmadı. Bu duruma tepki gösteren bir yolcu ise, o anları cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntüledi.

Görüntülerde, onlarca yolcunun ellerinde bavullarla uzun süre taksi beklediği görülürken o anları kaydeden yolcunun ise “Havalimanındayız, burada bir sürü taksiler boş gidiyor. Bu kadar insan burada bekliyor. Ama inat ve ısrarla ‘havaalanı taksisi verilecek’ diye bizi bekletiyorlar. Bu vatandaşa eziyet değil mi. Hizmet mi, eziyet mi ne diyorsunuz” diyerek tepki gösterdiği görüldü. (Milliyet)

 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda taksi eziyeti

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Havalimanı taksi? ~ 1 yıl önce
Dünyanın her yerini görev icabı görüyoruz ama havalimanı taksi diye bur uygulama dünyada sadece Türkiye'de maalesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2.sinif vatandas ~ 1 yıl önce
Arkadaslar binin metroya,insnin bana bu taksicilere kazandirilan para haram hak etmiyorlar,hepsi gangester tipli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taksici ~ 1 yıl önce
Bunları tv de haberlere gündem yapmak lazım ki tüm Türkiye rezilliklerini görsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuyruktaki hak ediyor ~ 1 yıl önce
metro varken o kuyrukta bekleyende eziyeti hak ediyor. Madem kuyruk var, kuzu gibi bekliyeceğine bin metroya ya sonraki istasyondan yada yakın istasyonda in ordan taksine bin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taksici terörü ~ 1 yıl önce
Sadece saw'da değil her yerde bu uygulama var. Bir keresinde duraga yakın bi yerden başka taksiye bindim diye durağın kahyası nerdeyse dövecekti beni. Ulan böyle hizmet olmaz olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İBB ~ 1 yıl önce
Hala daha İBB nin taksi projesine karşı çıkan bir güruh var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metro var ~ 1 yıl önce
Taksi nedir
O is bitti ~ 1 yıl önce
Artık metro var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAWZEDE ~ 1 yıl önce
SawKop taksicileri kadar aşağılık bir yapılanma var ise o da bu çomarlara çanak tutan havalimanı polisitir. SAW'dan müşteri alan diğer kooperatif taksicilerini dövdüklerini hatta polisin Sawkop kahyaları ile işbirliği yapıp diğer taksicilere ceza yazdığını bu civarda yaşayan herkes bilir. Evet yanlış duymadınız diğer taksicileri kovalayan resmi kahyaları var bu adamların. Her kullanışımda söylüyorum; benden kazandıkları 1 kuruşumu bile helal etmiyorum. Mafya düzeninizin de sizin de tez zaman da sonunuz gelir umarım !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sawzede'ye ~ 1 yıl önce
Devletin polisi,hakimi,savcısı,adaleti mi kaldı,herşey,neyin ne olduğu,para için neler yaptıkları ifşalarda açıkça ortada zaten.
Taksi no metro yes ~ 1 yıl önce
Aklı olan taksi değil metro kullanır artık.Kendini bilmez taksiciler de sinek avlar(aralarında ki iyi kalpli insanları tenzih ediyorum).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw koop Taksi out METRO IN ~ 1 yıl önce
Çok şükür nihayet ATATÜRK HAVALİMANINDAN SONRA İSTANBULDA BİR HAVALİMANI DAHA METROOSUNA KAVUŞTU artık taksiciler düşünsün dursun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000