02 Haziran 2011, Perşembe 19:42:30

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NDA PERİŞAN OLDULAR…

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Tahran’a gidecek olan yolcular sabah saatlerinden itibaren çile çekiyorlar. Yaklaşık 150 yolcu Taban Air’in uçağının gelmemesi üzerine havalimanında perişan durumdalar.
  • neden doğru yorumları yayınlamıyorsunuz size gerekli tüm isptaları yaparım böyle habercilik olmaz
  • Ucuzcu ile uçmanın bir bedeli vardır. İşte ödüyorlar. Bileti alırken düşüneceklerdi.
  • CIFTE STANDART SABIHA GOKCENDE 45 YASINDA YOLCU VE KARGO UCAKLARI VAR HANGI EVRAKLA GELIYOR BUNLAR HANGI SIGORTA SIRKETI BU UCAKLARA SIGORTA VERIYORDA GELIYOR MUZ CUMHURIYETIMI BURASI
  • Tabanair in bu uçağı operasyonel sebeplerden dolayı Elazığdan geri dönmek zorunda kalmış, olay ciddi boyutta üzücüdür ancak bunda ne temsilci firma Gözen in ne de handling şirketinin suçu olduğunu düşünmüyorum,temsilci firmalar havayoluna bağlı olarak çalışır sonuç olarak uçak gelemiyosa gelemiyordur , yolculara verilen ikramlara kadar her türlü hizmet Tabanair in bilgisi dahilinde olduğundan burada ne temsilci firma ne de handling şirketlerinin yapabileceği birşey yoktur.Malesef havacılıkta bu tip olaylar yaşanmaktadır.
  • Sub charter uçabilmesi için gerekli evrak listesi slot kkordineye ulaştırılmadan Mahan uçağı nasıl hava sahamıza girmiş peki anlayan anlatabilirmi?
  • Ucuz etin yahnisi...
  • olay çok kötü olmasına rağmen burada ne sabiha gökçen havaalanının nede gözen çalışanlarının bir sorumluluğu olduğu kanaatindeyim. Standart olarak gelen uçak gelmemiş bunda ne havaalanının nede Gözenin sorumluğu olduğunu sanmıyorum, gözenin eksiği ise yolcularla ilgilenmemek olabilir o kadar. saygılar
  • NE YAZİK BU İRANLİ KARDEŞLERİMİZE
  • maalesef iran ve afganistan uçaklarında zamanında kalkış yakalamak zor.ariana'nın ankara'dan zamanında kalktığını tarih yazmamıştır örneğin.
  • onlarca yolcu hemen airporthaberi aramış.. sandviç olayına bişi demiyorum yapılan ve de yapılması gereken birşey.. biletlerinin kenarının yırtılma sebebi 1 kişi 1'den fazla almasın adil olsun diye ama... en çok güldüğüm airport haberi onlarca kişi aramış.. Umarım sevgili editör bunu yayınlar..
Olay şöyle gelişti. Taban Air ile Tahran’a uçmak için bilet alan yolcular bugün sabah 09.00 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı’na geldiler. Bilet check-in işlemlerini yaptıran yolcular uçuş saatini beklemek üzere pasaport kontrolünden geçerek arındırılmış salona geçtiler.

Saat 12.00 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalması gereken uçak bir türlü alana inmedi. Yolcular arasında huzursuzluk baş gösterirken, Taban Air’in temsil gözetim hizmetini veren Gözen Air yolculara doyurucu açıklama yapamadı.

Yetkililerin Taban Air ile yaptığı görüşmeler sonrasında Mahan Air’e ait bir uçağın yolcuları almak üzere Tahran’dan hareket ettiği bilgisi ulaştı.

Ancak çok geçmeden yolcular ikinci bir şok daha yaşadı. Mahan Air’e ait uçak Elazığ semalarına geldiğinde Türk Sivil Havacılığı uçağın permisi ve sigortası olmadığı gerekçesiyle Türk Hava Sahasını terketmesini istedi.

Bu uyarı üzerine Taban Air’in Mahan Air’den kiraladığı uçak Elazığ semalarından Tahran’a dönmek zorunda kaldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda saatlerdir perişan olan 150 yolcu birer sandviç ile kandırılırken, sandviç alan yolcuların biletlerinin kenarı yırtıldı.

Airporthaber’i arayan onlarca yolcu, utanç verici bir uygulama ile karşı karşıya kaldıklarını ifade ettiler.

Öte yandan Airporthaber’in edindiği bilgilere göre Taban Air yolcularını alabilmek için başka bir uçağı Tahran’dan havalandırdı. Bu gece yarısı uçağın İstanbul’da olması bekleniyor.

©AirportHaber.com Özel









SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NDA PERİŞAN OLDULAR…

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
neden doğru yorumları yayınlamıyorsunuz size gerekli tüm isptaları yaparım böyle habercilik olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ucuzcu ile uçmanın bir bedeli vardır. İşte ödüyorlar. Bileti alırken düşüneceklerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
CIFTE STANDART SABIHA GOKCENDE 45 YASINDA YOLCU VE KARGO UCAKLARI VAR HANGI EVRAKLA GELIYOR BUNLAR HANGI SIGORTA SIRKETI BU UCAKLARA SIGORTA VERIYORDA GELIYOR MUZ CUMHURIYETIMI BURASI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tabanair in bu uçağı operasyonel sebeplerden dolayı Elazığdan geri dönmek zorunda kalmış, olay ciddi boyutta üzücüdür ancak bunda ne temsilci firma Gözen in ne de handling şirketinin suçu olduğunu düşünmüyorum,temsilci firmalar havayoluna bağlı olarak çalışır sonuç olarak uçak gelemiyosa gelemiyordur , yolculara verilen ikramlara kadar her türlü hizmet Tabanair in bilgisi dahilinde olduğundan burada ne temsilci firma ne de handling şirketlerinin yapabileceği birşey yoktur.Malesef havacılıkta bu tip olaylar yaşanmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sub charter uçabilmesi için gerekli evrak listesi slot kkordineye ulaştırılmadan Mahan uçağı nasıl hava sahamıza girmiş peki anlayan anlatabilirmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ucuz etin yahnisi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
olay çok kötü olmasına rağmen burada ne sabiha gökçen havaalanının nede gözen çalışanlarının bir sorumluluğu olduğu kanaatindeyim. Standart olarak gelen uçak gelmemiş bunda ne havaalanının nede Gözenin sorumluğu olduğunu sanmıyorum, gözenin eksiği ise yolcularla ilgilenmemek olabilir o kadar. saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NE YAZİK BU İRANLİ KARDEŞLERİMİZE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
maalesef iran ve afganistan uçaklarında zamanında kalkış yakalamak zor.ariana'nın ankara'dan zamanında kalktığını tarih yazmamıştır örneğin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
onlarca yolcu hemen airporthaberi aramış.. sandviç olayına bişi demiyorum yapılan ve de yapılması gereken birşey.. biletlerinin kenarının yırtılma sebebi 1 kişi 1'den fazla almasın adil olsun diye ama... en çok güldüğüm airport haberi onlarca kişi aramış.. Umarım sevgili editör bunu yayınlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000