01 Nisan 2021, Perşembe 14:55:30

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ihtarname iddiası!

Pandemi döneminde ciddi ekonomik kriz yaşayan havalimanı esnafına Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecesinden baskı yapıldığı iddia edildi.
  • Bırak masalı senin geçmişte thy çalışanları için söylediklerin ve yaptıklarını da iyi biliyoruz. Yabancı sermayenin derdi kendi çıkarı da senin ve partinin derdi de aynısı yok birbirinizden farkınız. Malezyalı şirket sizin din kardeşlerinizin,Saw'ı onlara verirken seviniyordunuz şimdi takke düştü kel göründü yabancı sermaye oldular ! Ayrıca yabancı sermayenin derdi kendi çıkarıysa niye ülkemize yatırım,iş,turizm vs için gelsinler diye takla atıyorsunuz? Türkiye iktidarın iddia ettiği gibi büyümüş, gelişmiş,zenginleşmiş,kimseye ihtiyacı yoksa,herkes bize gıpta ediyorsa niye yabancı sermayeye ülkemiz değerlerini veriyorsunuz? Bunlara adam gibi rest çekin kısasa kısas yapın görelim gücünüzü yoksa da tribüne oynamak için boşa üflemeyin...

Pandemi döneminde ciddi ekonomik kriz yaşayan havalimanı esnafına Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecesinden baskı yapıldığı iddia edildi.

Ak Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, pandemi nedeniyle kiralarını ödemekte zorlanan iş yeri sahiplerine Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 20 yıl süre ile işletme hakkını elinde bulunduran Malezyalı Malaysia Airports Holdings Berhad tarafından ihtarname gönderildiğini ve bu durumun kabul edilemez olduğunu iddia etti.

İddiaya göre; Malezyalı Malaysia Airports Holdings Berhad havalimanında faaliyet gösteren iş yerlerine ihtarname göndererek ödenmeyen kiraların ödenmesini istedi. Kiraların ödenmemesi durumunda da hukuksal işlem yapılacağını bildirdi.

Söz konusu durum nedeniyle Ak Parti MKYK Üyesi Metin Külünk açıklamalarda bulundu.

Külünk; 'Korana döneminde de gördük, yabancı sermayenin tek derdi kendi çıkarıdır. Dünya ve ülkemiz zor bir dönemden geçmektedir !!! Sabiha Gökçe'nin işletmecisi Malezyalı Yetkilileri; Hava limanında korona dan dolayı ödeme zorluğu çeken işletme sahiplerine zorla ödeme emirleri çıkartıp hiçbir vicdana sığmayan kiralar istemektedir. İşyeri sahiplerinin biraz vade isteklerini dikkate almadan acımasız bir şekilde haciz işlemi başlatmaktadır. Şunu bu korona döneminde de gördük yabancı sermayenin tek derdi kendi çıkarıdır' ifadelerini kullandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ihtarname iddiası!

Yorumlar

Metin efendi ! ~ 3 yıl önce
Bırak masalı senin geçmişte thy çalışanları için söylediklerin ve yaptıklarını da iyi biliyoruz. Yabancı sermayenin derdi kendi çıkarı da senin ve partinin derdi de aynısı yok birbirinizden farkınız. Malezyalı şirket sizin din kardeşlerinizin,Saw'ı onlara verirken seviniyordunuz şimdi takke düştü kel göründü yabancı sermaye oldular ! Ayrıca yabancı sermayenin derdi kendi çıkarıysa niye ülkemize yatırım,iş,turizm vs için gelsinler diye takla atıyorsunuz? Türkiye iktidarın iddia ettiği gibi büyümüş, gelişmiş,zenginleşmiş,kimseye ihtiyacı yoksa,herkes bize gıpta ediyorsa niye yabancı sermayeye ülkemiz değerlerini veriyorsunuz? Bunlara adam gibi rest çekin kısasa kısas yapın görelim gücünüzü yoksa da tribüne oynamak için boşa üflemeyin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000