09 Mayıs 2008, Cuma 09:29:04

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NA YENİ ADRES

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın 20 yıllık kullanım hakkını alarak 3 Mayıs’ta temel atan Limak ve ortakları, devir işlemlerinin gerçekleşmesinin ardından havalimanına ait yeni bir internet sitesi açtı.

HEAŞ işletmesi döneminde kullanılan www.sgairport.com web sitesi yerine ayrı bir adres alınarak kullanıma sunuldu. Artık internet kullanıcıları Sabiha Gökçen Havalimanı ile ilgili bilgilere yeni adresten yani  www.sgia.aero sitesinden ulaşabilecekler. Yeni kurulan sitede iç ve dış hat uçuş bilgileri, online bilet satışları, Sabiha Gökçen Havalimanı’nı kullanan havayolu şirketlerine ait internet sitelerine yönlendirme, terminal haritası, araba kiralama, sağlık, alışveriş hizmetleri konusunda bilgilendirici linkler yer alıyor.

Kurumsal linki altında Sabiha Gökçen’de yapılacak projelerle ilgili bilgiler de verilirken ‘İstanbul’un yarınlarının havalimanına hoşgeldiniz’ başlığıyla ele alınan yazıda şu bilgilere yer veriliyor:

 

“ İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın 20 yıllık kullanım hakkını, 1 Mayıs 2008 itibariyle Limak Holding (Limak), GMR Infrastructure Ltd. (GMR) ve Malaysia Airports Holding Berhad (MAHB) ortaklığıyla kurduğumuz İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım, Yapım ve İşletme A.Ş olarak devraldık.

Sizlere biran önce daha iyi hizmetler verebilmek için iç hatlar geliş salonumuzu genişletmeye başladık. Modern, hızlı ve rahat yolculuklar sunmak üzere, yatırımlarımızı büyük bir hızla sürdürüyoruz. 2010 yılında İstanbul’un dünya ile bağlantısını oluşturacak, 10 milyon yolcu kapasiteli yeni, dünya standartlarındaki Dış Hatlar Terminal Binamız ve ekleri ile yolcu kapasitemizi yaklaşık 15 milyona çıkaracağız.

 

Toplam 320 bin metrekarelik bir alana yayılacak yeni dış hatlar terminalinde, yaklaşık 4750 araç kapasiteli çok katlı bir otopark da yer alacaktır. Ayrıca terminalin hemen yanında, uçuş ekiplerinin, transit ve diğer yolcuların kalabileceği 60 odalı bir otel de inşa edilmektedir.

 

Önümüzdeki dönemde, sizlere daha sık evsahipliği yapmaktan, keyifli ve rahat uçuşlar sunuyor olmaktan mutluluk duyacağız.”

 

 

©AirportHaber Özel

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NA YENİ ADRES

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000