08 Şubat 2023, Çarşamba 15:28:57

Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşları için yeni karar

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda olumsuz hava koşulları sebebiyle alınan yeni tedbir açıklandı.
  • Çok anlamsız bir şekilde sefer iptalleri yapılıyor. Eskiden bu tür hava şartlarında gecikmeli de olsa seferler büyük oranda yapılıyordu. Örneğin bugün İstanbul’da hava şartlarında ciddi bir sorun yoktu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda olumsuz hava koşulları sebebiyle alınan yeni tedbir açıklandı.

MADKOM toplantısında bugünkü iptallere ek olarak yüzde 10 oranında uçuş azaltılacağı, yarın da yüzde 50 oranında uçuş azaltması yapılacağı duyuruldu.

Yapılan açıklama:

08.02.2023 tarihinde yapılan Sabiha Gökçen Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) toplantısında alınan karar :

“Yurt genelinde ve Sabiha Gökçen Havalimanında beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarında; 08.02.2023 tarihi için daha önce yapılan iptallere ilave olarak %10 oranında uçuş azaltması, 09.02.2023 tarihi için daha önce yapılan iptallere ilaveler ile tüm gün için toplamda %50 oranında uçuş azaltması yapılacaktır. Tüm yolcuların uçuşları ile ilgili son durumu, ilgili havayolunun internet siteleri ve çağrı merkezlerinden takip etmesi tavsiye edilmektedir.”

Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşları için yeni karar

Yorumlar

Anlamsız ~ 1 yıl önce
Çok anlamsız bir şekilde sefer iptalleri yapılıyor. Eskiden bu tür hava şartlarında gecikmeli de olsa seferler büyük oranda yapılıyordu. Örneğin bugün İstanbul’da hava şartlarında ciddi bir sorun yoktu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000