03 Ocak 2020, Cuma 13:37:54

Sabiha Gökçen Havalimanı uçuş rekoru kırdı

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı 2019 yılında toplam 235 bin 868 uçuş sayısına ulaşarak, yıllık bazda en yüksek toplam uçuş sayısına ulaştı.
  • Klavuz istemezmiş tşkler iga diye yayın yapsınlar
  • İsg kargoda dönen dolapları yolsuzluklarıda yazın isg yönetimş ve isg güvenlik müdürüde bu yolsuzlukların içinde havuz kurulmuş isg den çalışan kargo firmaları ve gümrükçülerde işin içinde bu bir ihbardır araştırsın ticaret ve iç işleri bakanlığı
  • İstanbul havalimani na en büyük kurşunu havaist ihalesi sıktı. Havaist ihalesinde büyük paralar ödediler. Şimdi de zarar ediyor diye sistemi rezil hale getirdiler. Sabiha ya giden ekspress iett hatlarından daha fazla durağı olan havaist hatları var. İhalede belirtilen otobüsün yarısı kadar otobüsle taşımacılık yapıyorlar. Sabiha Gökçen de de metro yok. Ama nedense Avrupa yakasındaki oturan insanlar bile Sabiha ya gidiyor. Iga nin metro ve üçüncü pist aktif hale geldikten sonra bir şekilde bu havaist belasından kurtulması gerekiyor. Yoksa Sabiha daha çok rekor kirar.
  • Şahsen ben bile Avrupa yakasında oturmama rağmen Istanbul havalimani yerine Sabiha Gökçen i tercih ediyorum . Yeni havalimani beş para etmez!!
  • https://www.youtube.com/watch?v=fPld0c5Ku2E

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı 2019 yılında toplam 235 bin 868 uçuş sayısına ulaşarak, yıllık bazda en yüksek toplam uçuş sayısına ulaştı.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı' da 2019 yılında uçak iniş ve kalkışında rekor kırıldı. Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş.(HEAŞ)'tan yapılan açıklamaya göre" Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 2019 yılında toplam uçuş sayısı (iniş+kalkış) bir önceki yıla oranla yüzde 1,4 artarak 235 bin 868 olarak gerçekleşmiştir. Bu sayı ile Sabiha Gökçen Havalimanı, uçuş faaliyetlerinin başladığı 2001 yılından bu yana, yıllık olarak en yüksek uçuş sayısına ulaşmıştır" denildi. Bir önceki rekor 232 bin 717 toplam uçuş sayısı ile 2018 yılında kırılmıştı.

Sabiha Gökçen Havalimanı uçuş rekoru kırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Görünen köy ~ 4 yıl önce
Klavuz istemezmiş tşkler iga diye yayın yapsınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsg ~ 4 yıl önce
İsg kargoda dönen dolapları yolsuzluklarıda yazın isg yönetimş ve isg güvenlik müdürüde bu yolsuzlukların içinde havuz kurulmuş isg den çalışan kargo firmaları ve gümrükçülerde işin içinde bu bir ihbardır araştırsın ticaret ve iç işleri bakanlığı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UN617 ~ 4 yıl önce
Su haberde bir hava trafik, FMP, brifing vs neyse birimlerinin adının geçmesini dilerdik. O kadar birim ve planlama var bu işin arkasında oysa. Perdenin ardındaki kahramanlar da hatırlanmak ister bazen.
Havaist ~ 4 yıl önce
İstanbul havalimani na en büyük kurşunu havaist ihalesi sıktı. Havaist ihalesinde büyük paralar ödediler. Şimdi de zarar ediyor diye sistemi rezil hale getirdiler. Sabiha ya giden ekspress iett hatlarından daha fazla durağı olan havaist hatları var. İhalede belirtilen otobüsün yarısı kadar otobüsle taşımacılık yapıyorlar. Sabiha Gökçen de de metro yok. Ama nedense Avrupa yakasındaki oturan insanlar bile Sabiha ya gidiyor. Iga nin metro ve üçüncü pist aktif hale geldikten sonra bir şekilde bu havaist belasından kurtulması gerekiyor. Yoksa Sabiha daha çok rekor kirar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nur ~ 4 yıl önce
Şahsen ben bile Avrupa yakasında oturmama rağmen Istanbul havalimani yerine Sabiha Gökçen i tercih ediyorum . Yeni havalimani beş para etmez!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak iniyor mu? ~ 4 yıl önce
https://www.youtube.com/watch?v=fPld0c5Ku2E

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000