05 Nisan 2008, Cumartesi 14:41:54

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI APRONUNDA KAZA

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir havayolu şirketine ait uçak push-back yaparken follow me aracına çarptı. Follow me aracı büyük hasar gördü. Peki, hangi havayolu şirketine ait uçak kaza yaptı? İşte ayrıntılar...
  • Airport Haber Yetkilileri daha fazla sabiha gökçen personeli ne olucak onunla ılgılı daha genıs kapsamlı bilgi verirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.
  • GAZETECİLİK VE HABERCİLİK DEMEK TARAFSIZLIK İLKESİ OLAN BİR MESLEK DEMEKDİR AMA NEDENSE ANLAŞILAMAYAN BİR TAVIR İÇERİSİNDE YAPILAN HABERLERDE ŞU DİKKATLERİ ÇEKMEKDE SON ZAMANLARDA SANKİ İSTANBULDA ATATÜK HAVALİMANI BU ÜLKEYE DEGER KATAR DURUMDA DA SABİHA GÖKÇEN BUNUN TAM TERSİ DURUMDA SANILMAKDA ATATÜKDE YAŞANILAN VE YAŞANILMASI KESİNLEİKLE İSTENMEYEN OLAYLAR GÖRÜNMEZ KAZA OLARAK ADLANDILIYOR AMA NEDENSE SABİHA GÖKÇENDE YAŞANILAN KAZALAR HAVACILIK TARİHİNDE ELBİRLİĞİYLE KARALAMAK İÇİN YAPILIYORMUŞ VE GÜVENSİZ MANASINA GELECEK ŞEKİLDE YAPILAN YANLI HABERLERİ ANLAMAK MÜMKÜN DEGİLDİR ACABA MESLEK AHLAKI ÇERÇEVESİNDE DÜŞÜNÜLSE NE ANLAMA ÇIKAR BUNU BEN ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM ANLAYANINIZ VARSA ANLATIRSANIZ MEMNUN OLURUM . TARAFSIZ VE İNSAFLI OLMAYA DAVET EDİYORUM.
  • Herkese gecmis olsun. Allah hepimizi daha kotu kazalardan korusun. Bu tip kazalar olmasini istemeyiz, ancak bazen ihmalden bu tip olaylar kaynaklanabiliyor.
  • Ucuncu senenizde sizden daha hassas haber yapmanızı beklerdim. Yasanan bir ucak kazasi degil yer kazasidir. Simdi Sabihaya ucusu olan bir cok yolcunun ailesi buyuk bi ihtimalle panik yasamistir bu basliginizdan sonra. Lutfen biraz daha hassas olalım...

Sabiha Gökçen Havalimanından kalkış yapmak için push-back yapan ispanya tescilli Pron Havayollarına ait Boeing 747 tipi EC-KMR kuyruk numaralı uçak apronda bulunan follow me aracına çarptı. Ön dikmeleri ile follow me aracına çarpan uçakta fazla bir hazar meydana gelmezken, follow me aracı büyük hasar gördü.

 

Kaza haber alınmasından sonra Sivil Havacılık uzmanları anında olaya müdahale ederek inceleme başlattı. Uçağın kara kutusuna el konuldu.

 

Pakistan’ın Lahor kentine gitmesi gereken uçağın uçuşunda sakınca olmadığı belirtildi. Sivil Havacılık yetkililerinin incelemesinden sonra uçağın normal uçuşunu yapacağı ifade edildi.

pronair

AirportHaber Özel

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI APRONUNDA KAZA

Yorumlar

sedaileri ~ 16 yıl önce
Airport Haber Yetkilileri daha fazla sabiha gökçen personeli ne olucak onunla ılgılı daha genıs kapsamlı bilgi verirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airport_followme ~ 16 yıl önce
GAZETECİLİK VE HABERCİLİK DEMEK TARAFSIZLIK İLKESİ OLAN BİR MESLEK DEMEKDİR AMA NEDENSE ANLAŞILAMAYAN BİR TAVIR İÇERİSİNDE YAPILAN HABERLERDE ŞU DİKKATLERİ ÇEKMEKDE SON ZAMANLARDA SANKİ İSTANBULDA ATATÜK HAVALİMANI BU ÜLKEYE DEGER KATAR DURUMDA DA SABİHA GÖKÇEN BUNUN TAM TERSİ DURUMDA SANILMAKDA ATATÜKDE YAŞANILAN VE YAŞANILMASI KESİNLEİKLE İSTENMEYEN OLAYLAR GÖRÜNMEZ KAZA OLARAK ADLANDILIYOR AMA NEDENSE SABİHA GÖKÇENDE YAŞANILAN KAZALAR HAVACILIK TARİHİNDE ELBİRLİĞİYLE KARALAMAK İÇİN YAPILIYORMUŞ VE GÜVENSİZ MANASINA GELECEK ŞEKİLDE YAPILAN YANLI HABERLERİ ANLAMAK MÜMKÜN DEGİLDİR ACABA MESLEK AHLAKI ÇERÇEVESİNDE DÜŞÜNÜLSE NE ANLAMA ÇIKAR BUNU BEN ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM ANLAYANINIZ VARSA ANLATIRSANIZ MEMNUN OLURUM . TARAFSIZ VE İNSAFLI OLMAYA DAVET EDİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sydney ~ 16 yıl önce
Herkese gecmis olsun. Allah hepimizi daha kotu kazalardan korusun. Bu tip kazalar olmasini istemeyiz, ancak bazen ihmalden bu tip olaylar kaynaklanabiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vip ~ 16 yıl önce
Ucuncu senenizde sizden daha hassas haber yapmanızı beklerdim. Yasanan bir ucak kazasi degil yer kazasidir. Simdi Sabihaya ucusu olan bir cok yolcunun ailesi buyuk bi ihtimalle panik yasamistir bu basliginizdan sonra. Lutfen biraz daha hassas olalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000