18 Mart 2021, Perşembe 16:00:55

Sabiha Gökçen Dufry mağazalarında online alış veriş dönemi

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın bu yıl başında geçen e-ticaret mağazası Shop@saw'ın ardından, havalimanının yeni duty free işletmecisi Dufry firmasının internet mağazası da hizmete girdi.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın bu yıl başında faaliyete geçen e-ticaret mağazası Shop@saw'ın ardından, havalimanının yeni duty free işletmecisi Dufry firmasının internet mağazası da hizmete girdi.

Dufry mağazalarından online olark alış veriş yapabilen yolcular, seyahatlerinden 24 saat öncesinde verdikleri siparişleri yolculuk yapacakları gün, gelen ve giden yolcu katlarındaki Duty Free mağazalarından teslim alabilecek. Söz konusu alış veriş parfümeriden çikolataya ve şekerlemeye kadar yüzlerce ürün için geçerli olacak.

Şu an için sadece İngilizce hizmet veren site, yakında Türkçe olarak da hizmet verebilecek.

Havalimanı işletmecisi İSG'nin e-ticaret mağazası Shop@saw'a ilgi de her geçen gün artıyor. Toplam 9 markaya ait yaklaşık 200 ürünün satıldığı e-mağazada, yeme-içme, hediyelik eşya, aksesuarların yanı sıra yine  hediyelik olarak satılan lokum, pişmaniye, çay ve kahve ürünleri de bulunuyor.

Bunların dışında yolcular isterlerse havalimanı kapalı otoparkında bulunan araç yıkama hizmetini de Shop@saw üzerinden satın alabiliyor. Bu arada Shop@saw mağazası üzerinden Dufry'nin internet mağazasına yönlendirme yapılabildiği gibi yine dış hatlar ikinci güvenlik sonrası alanda bulunan uyku kabinleri için de online rezervasyon yapılıyor.




Sabiha Gökçen Dufry mağazalarında online alış veriş dönemi

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000