13 Şubat 2014, Perşembe 16:13:58

REKABET KURULU'NDAN HİSSE DEVRİNE ONAY

Rekabet Kurulu, Malaysia Airports Holdings Berhad tarafından iştiraki Malaysia Airports MSC Sdn Bhd aracılığıyla İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım, Yapım ve İşletme A.Ş. ve LGM Havalimanı İşletmeleri Ticaret ve Turizm A.Ş.'nin yüzde 40 oranında hisselerinin devralınmasına izin verdi.
  • kim alırsa alsın bu havalimanı 3. limandan sonra kendini göstericek
  • Rekabet kurulu dediğimiz birim;Türkiye Cumhuriyeti adına Rekabet ve kalkınmayı sağlamayacak bakım onarım,liman,durak,ocak,bardak çanak her boka onay vermiştir bu adamlar derhal durdurulmalı,Başına getirilen Çaycı ve çaycılar yerine gerçekten okumuş bilgili ve kültür sahibi olan orayı hakedecek saygın insanlar getirilmelidir..
  • Önce bir işin kaymağından biraz peşkeş çekilir sonra da bu ziyafete bir yabancı dışarıdan glir mutlaka iştirak eder. Sonunda da komple kendi yemeğe karar verir..!

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde 12 Şubat tarihli Kurul kararları yayınlandı. Buna göre Anadolu Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Talesun Solar Germany tarafından ortak girişim şirketi kurulması işleminin izne tabi olmadığını karara bağladı.

Kurul, Malaysia Airports Holdings Berhad tarafından iştiraki Malaysia Airports MSC Sdn Bhd aracılığıyla yüzde 40 oranında hisselerinin devralınması suretiyle İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım, Yapım ve İşletme A.Ş. ve LGM Havalimanı İşletmeleri Ticaret ve Turizm A.Ş.'nin devreden ve Limak Grubunun ortak girişiminden devralan ve Limak Grubunun ortak girişimine dönüştürülmesi işlemine izin verilmesini kararlaştırdı.

Alliance One Tütün A.Ş. tarafından yüzde 50 oranında hissesinin devralınması suretiyle Oriental Tütün Paketleme Sanayi Ticaret A.Ş.'nin devralan ile Öz-Ege Tütün Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ortak girişimine dönüştürülmesi işlemine izni karara bağlayan Kurul, Edison Mission Energy'nin iştiraki Mission Energy Holdings International Inc.'in tüm hisselerinin Nrg Energy Holdings Inc. tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Fina Enerji Holding tarafından yüzde 70 oranında hissesinin devralınması suretiyle Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik San. ve Tic. A.Ş.'nin devralan ve Polat Madencilik San. ve Tic. Ltd. Şti.'nin ortak girişimine dönüştürülmesi işlemini izne bağlayan Kurul, Fina Enerji Holding A.Ş. tarafından yüzde 70 oranında hissesinin devralınması suretiyle Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik San. ve Tic. A.Ş.'nin devralan ve Polat Madencilik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.'nin ortak girişimine dönüştürülmesi işlemi ile Venetos Holding AG'nin Schmolz+Bickenbach AG'yi devralması işlemine izin verdi.

REKABET KURULU'NDAN HİSSE DEVRİNE ONAY

Yorumlar

GCC ~ 10 yıl önce
kim alırsa alsın bu havalimanı 3. limandan sonra kendini göstericek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okuyun! ~ 10 yıl önce
Rekabet kurulu dediğimiz birim;Türkiye Cumhuriyeti adına Rekabet ve kalkınmayı sağlamayacak bakım onarım,liman,durak,ocak,bardak çanak her boka onay vermiştir bu adamlar derhal durdurulmalı,Başına getirilen Çaycı ve çaycılar yerine gerçekten okumuş bilgili ve kültür sahibi olan orayı hakedecek saygın insanlar getirilmelidir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanalpilot ~ 10 yıl önce
Önce bir işin kaymağından biraz peşkeş çekilir sonra da bu ziyafete bir yabancı dışarıdan glir mutlaka iştirak eder. Sonunda da komple kendi yemeğe karar verir..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000