04 Nisan 2011, Pazartesi 14:59:36

QASHQAI TALİPLİSİNİ BULDU

İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN ULUSLARARASI HAVALİMANI TARAFINDAN DÜZENLENEN NISSAN QASHQAI ÇEKİLİŞ KAMPANYASININ TALİHLİSİ ANAHTARINI TESLİM ALDI.
  • Araba vereceklerine hizmet verseler daha iyi :) Haa bu arada bazi firmalar BMW verirken SAW Nissan vermiş. Ucuzamı kaçmış ne ?
  • ISG'den uçtum, evet. Kazandım da. Doğru. Ama aracım qashqai değil juke'dir. Kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesini istemedim.
  • :) oldu bu araba dünyanın en pahalı benzinini veya mazotunu yakıyor diye de arkaya asar herhalde.sen de okursun ne diyo acaba diye.
  • çok yerinde bir hediye olmuş. talihliye bundan sonra karayolunu tercih edin der gibi ... :)
  • kesin şike var bana çıkmalıydı
Yolcuların güvenli ve konforlu uçuşlar gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla, geniş ürün yelpazesi ile kaliteli hizmet sunan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan 10 Kasım 2010- 10 Şubat 2011 tarihlerinde uçan yolcular arasından düzenlenen çekilişte, 2011 model Nissan Qashqai kazanan talihli Ayla Demirel aracının anahtarını teslim aldı.

Yolculara sunduğu benzersiz fırsatlar ile 2010 yılını 11.6 milyon yolcu rakamıyla tamamlayan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı; ilkini, geçtiğimiz yılın haziran ayında gerçekleştirdiği otomobil çekilişi kampanyasını bu yıl da sürdürerek, yolcularına otomobil kazandırmaya devam ediyor. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan 10 Kasım 2010- 10 Şubat 2011 tarihlerinde uçan yolcular arasından düzenlenen çekilişte, 2011 model Nissan Qashqai kazanan talihli Ayla Demirel aracının anahtarını İSG CEO’su Gökhan Buğday’ın elinden aldı.

Nissan Qashqai kazanan talihli Ayla Demirel’e aracının anahtarını teslim eden İSG CEO’su Gökhan Buğday, “İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan uçan yolcularımızın güvenli ve konforlu uçuşlar gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla, geniş ürün yelpazesi ile kaliteli hizmet sunmak bizim için büyük önem teşkil ediyor. Artık geleneksel hale getirdiğimiz araç çekiliş kampanyalarımıza ilerleyen dönemde de devam etmeyi düşünüyoruz. Talihlimize, kazasız belasız yolculuklar diliyor, aracının hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Anahtar teslim töreninde mutluluğunu dile getiren otomobil talihlisi Ayla Demirel, geniş katılımla gerçekleşen çekilişte, kendini son derece şanslı bulduğunu ifade ederek, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, yolculara sağladığı kolaylıklar ve hoş sürprizler için teşekkür etti.

Toplam 99 bin 793 kişinin katıldığı çekiliş kampanyasının talihlisi, 8 Mart 2011 tarihinde noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi. Çekiliş; Sabiha Gökçen Havalimanı terminalinde kampanya standlarına müracaat ederek, biniş kartlarını ibraz eden ve kampanya kuponunu doldurarak çekilişe katılmaya hak kazanan yolcular arasında gerçekleştirildi.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı tarafından düzenlenen yeni kampanyanın katılım koşulları ile ilgili ayrıntılı bilgiye; www.sabihagokcen.aero/nissan_juke_kampanya sitesinden ulaşılabilir.
QASHQAI TALİPLİSİNİ BULDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Araba vereceklerine hizmet verseler daha iyi :) Haa bu arada bazi firmalar BMW verirken SAW Nissan vermiş. Ucuzamı kaçmış ne ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ISG'den uçtum, evet. Kazandım da. Doğru. Ama aracım qashqai değil juke'dir. Kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesini istemedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
:) oldu bu araba dünyanın en pahalı benzinini veya mazotunu yakıyor diye de arkaya asar herhalde.sen de okursun ne diyo acaba diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çok yerinde bir hediye olmuş. talihliye bundan sonra karayolunu tercih edin der gibi ... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kesin şike var bana çıkmalıydı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000