16 Ağustos 2011, Salı 08:23:50

ONLAR DA SABİHA GÖKÇEN'DEN UÇTU

'Low cost' havayollarıyla uygun fiyata uçuş imkanı sunan Sabiha Gökçen'i, iş dünyası da mesken tuttu. İSG'nin müdavimleri arasında ise Güler Sabancı, Ali Koç, Demir Sabancı, Süreyya Ciliv var...
  • nice şerefiyle namusuyla edep ve haysiyetiyle yaşayan, mevki para ve çıkarı için yanlış işler yaparak namusuna halel getirmeyen onlarca şehit eşi varken, neden şerefli bir şehit in soyadına asla layık olmayan düşük eğitimli karısını, çıkarları için yapmayacağı ahlaka ve küçük kızına taşıdığı şerefli soyada yakışmayan davranışlar içinde bulunan bir kadını burada HEAŞ da çalıştırıyorsunuz. Burada namusuyla onuruyla çalışan onca insan körmü. Bu yaptığınız haksız uygulamalarla nice emeğinden başka sunacak hiçbirşeyi olmayan onurlu insanların ahını alıyorsunuz.
  • Bu şimdi haber mi ? Bu şunu gösteriyor. SAW o kadar berbat havalimanı ki, tanınan üç beş kişi uçtu mu böyle haber oluyor ve SAW cılar mutlu oluyor.
  • Basligi okuyunca NASA astronotlari falan zannettim,acaba ben fark etmeden SAW'a firlatma rampasi falan mi yapildi dedim :))) Yazdiginiz sahislarin SAW'dan ucamama ozuru mu var ki bu kadar hayret ettiniz oradan ucmalarina?
  • Ne kadar gereksiz bir haber. Ucağa binen herkes bir havaalanına gitmek zorunda. Yani başbakan buradan ucunca haber mi yapılacak? bu isimler buradan ucunca farklı mı oluyor, sabiha gokcene bonus puan mı veriliyor?
  • ne değişti, bu haberle nereye varılmak isteniyor... bir bilen acıklasın bakalım bu işi
  • AMAN NE ÖNEMLİ....ÖNEMLİ OLAN SADE VATANDAŞIN SIKINTI ÇEKMEDEN UÇMASI..BÖYLE AYRICALIKLI ADAMLARIN BİLET ALMAK,SIRAYA GİRMEK,ARABAYLA BIRAKILMAK,ALINMAK VS GİBİ DERTLERİ YOK...
Sadece uygun fiyata uçmak isteyenlerin değil patronların da rotası Sabiha Gökçen oldu, yolcu sayısı yılın ilk altı ayında geçen yıla göre yüzde 28 arttı. 2011 sonu yolcu hedefinin, 16 milyon olduğu Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın müdavimleri arasında Güler Sabancı'dan Ali Koç'a kadar iş dünyasının ünlü isimleri de yer alıyor.

Philip Morris Türkiye Genel Müdürü Selçuk Müderrisoğlu, 'Sabiha Gökçen'i çoğunlukla iç hat uçuşlarım için kullanıyorum. Pratikliği ve tasarımı bakımından dünyanın en iyi havalimanlarından birisi' derken Fibabank Genel Müdürü Bekir Dildar ise 'Havaalanı kapısında, araçtan inmek ve binmek çok rahat. Terminal çok ferah... Ana terminaldeki CIP güvenlik giriş sırası da çok rahat oluyor' dedi. Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane ise 'Hem ulaşım kolaylığı hem de terminaldeki operasyonel rahatlık zaman kaybını kaldırıyor. Özellikle günübirlik seyahatlerimde sıklıkla kullanıyorum' dedi.

Güler Sabancı da, Süreyya Ciliv de Sabiha Gökçen'den uçuyor
- Güler Sabancı- Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı
- Ali Koç-Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi
- Süreyya Ciliv-Turkcell Genel Müdürü
- Bekir Dildar-Fibabank Genel Müdürü
- Mehmet Nane-Teknosa Genel Müdürü
- Demir Sabancı-Sedes Holding Yönetim Kurulu Başkanı
- Levent Akpulat-Brisa Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı
- Levent Hatay-G2M CEO'su
- Emre Berkin-Pegasus Yönetim Kurulu Üyesi, Microsoft eski Genel Müdürü

(Akşam)
ONLAR DA SABİHA GÖKÇEN'DEN UÇTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
nice şerefiyle namusuyla edep ve haysiyetiyle yaşayan, mevki para ve çıkarı için yanlış işler yaparak namusuna halel getirmeyen onlarca şehit eşi varken, neden şerefli bir şehit in soyadına asla layık olmayan düşük eğitimli karısını, çıkarları için yapmayacağı ahlaka ve küçük kızına taşıdığı şerefli soyada yakışmayan davranışlar içinde bulunan bir kadını burada HEAŞ da çalıştırıyorsunuz. Burada namusuyla onuruyla çalışan onca insan körmü. Bu yaptığınız haksız uygulamalarla nice emeğinden başka sunacak hiçbirşeyi olmayan onurlu insanların ahını alıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu şimdi haber mi ? Bu şunu gösteriyor. SAW o kadar berbat havalimanı ki, tanınan üç beş kişi uçtu mu böyle haber oluyor ve SAW cılar mutlu oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Basligi okuyunca NASA astronotlari falan zannettim,acaba ben fark etmeden SAW'a firlatma rampasi falan mi yapildi dedim :))) Yazdiginiz sahislarin SAW'dan ucamama ozuru mu var ki bu kadar hayret ettiniz oradan ucmalarina?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne kadar gereksiz bir haber. Ucağa binen herkes bir havaalanına gitmek zorunda. Yani başbakan buradan ucunca haber mi yapılacak? bu isimler buradan ucunca farklı mı oluyor, sabiha gokcene bonus puan mı veriliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne değişti, bu haberle nereye varılmak isteniyor... bir bilen acıklasın bakalım bu işi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AMAN NE ÖNEMLİ....ÖNEMLİ OLAN SADE VATANDAŞIN SIKINTI ÇEKMEDEN UÇMASI..BÖYLE AYRICALIKLI ADAMLARIN BİLET ALMAK,SIRAYA GİRMEK,ARABAYLA BIRAKILMAK,ALINMAK VS GİBİ DERTLERİ YOK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000