04 Mayıs 2009, Pazartesi 16:01:10

My Technic’te değişim rüzgarı

Büyük umutlarla Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yapılan My Technic’te işler yolunda gitmeyince kan değişimine gidildi. Genel Müdür Mehmet Çeçen’in yerine atama yapıldı. ACT Havayolları’nda da görev değişimi yapıldı.
  • %80`iniz Mehmet Cecen`i basarili buluyor. Ne yazik ki bu adami yanlis biliyorsunuz. Turk havacilik sektoru boyle hesap bilmeyen adamlarla dolu. Her sene 2-3 sirket batiyor, kendinizi sorgulayin biraz. Patronlar parayi yatirirlar, yoneticiler gelir getiremezlerse islerinden atilirlar. Gerisi hikaye.
  • Lisanslı Uçak teknisyenleri nerdesiniz çeçen e format atmışlar galiba bu benim bildiğm çeçen değil
  • yazmakla yazmamak arası gidip geliyor insan ama dogrular yazılsada yazılmasada değişmiyor,düşünün bir şirket g.md.kaybetmiş 1 VSM,1 TL (BARASCOPE) 3 CS VE devam edecekler peki bu kadar mı umutsuz durum.maalesef ne bir söz ne bir düşünce .66 günlük yatmayan maaş,mutsuz yüzler ayrılmanın eşiğine gelmiş aileler ve umursamaz tavır .son söz GÖRMÜYORMUSUNUZ TÜKENİYOR BİTİYORUZ
  • Enayımıyız bedavaya çalışacaz işi öğreneceksın koçum çalış zırvalarıyla verıolar gazı verıolar odunu yemezler siz çalışın çalışın devam onlara para kazandırmaya emeğinizi sömürttürmeye devam yazık yazık sonunda verecekler kocaman kazzıkk :):)
  • sen kimsinki gelmedin?ayrıca personelin nesi var hepside cayır cayır çalışıyor sizin gibi burda boş boş konuşmuyor....yapabilecekseniz siz gelin sizide görelim.....
  • yahu 3-5 tane adamı var bu çizmecinin, döndürüp duruyor. Onun parmağı olan şirkette huzur olmaz. insan kaynağı sömürüsünde çizmeci bir numaradır. sen kim MRO kim, MRO kurmak için personeli seçerek alacaksın. o personelle olmaz o iş. biz boşuna mı gitmedik. Çeçen'e de geçmiş olsun onun kabahati yok.
  • Kan kaybı devam etmekte ve edecek... Ergun Bey, A.Kadir Bey, Mehmet Bey şimdi sıra kimde? ve nereye kadar? Kim dur diyecek? Cem Bey mi..!
  • arkadaş, benim tarafım da babam da belli. seninkini merak ediyorum.
  • MEHMET ÇEÇEN MYTECHNIC E KATTIĞI DEĞERLE ZATEN HAK ETTİĞİ YERİ ALMŞTIR GİDİŞİ BÜYÜK KAYIP OLMUŞTUR BİZLER İÇİN.ORTADA OLAN BAŞARISIZLIĞIN TEMELİNİN FARKLI OLDUĞU ŞİMDİ DAHA İYİ ANLAŞILMAKTADIR.YERİNE GELİCEK OLAN KİŞİ BİR ENKAZ DEVRALMAKTADIR.İŞİ ÇOK ZOR ÇOK ŞEYİ KAYBETTİ MYTECHNIC.MEHMET BEY NASIL OLSA YENİ UFUKLAR AÇACAKTIR KENDİNE VE BİZLERE ŞİMDİDEN KUTLUYORUM KENDİSİNİ.
  • Sn Mehmet bey bızım için çok değerlibiriydi. Onun ayrılması bizleri üzdü.. Birkaç yıla kadar herşey rayı otururdu ama erken verilmiş bi karar... Hayırlısı olsun.. Başarısızlılığın sorumluları farklı...

Cankut Bagana ve Yavuz Çizmeci ortaklığında kurulan My Technic’te yeni rüzgar esmeye başladı. My Technic'te işler yolunda gitmeyince görevinden istifa eden Mehmet Çeçen’in yerine ACT Havayolları Genel Müdürlüğü’nü yapan Cem İpek getirildi.

Büyük umutlarla kurulan My Technic’te bir türlü istenilen performans sağlanamayınca Genel Müdür Mehmet Çeçen başarısızlığı kendi üzerine alarak görevinden istifa etmişti.

 

Cem İpek’ten boşalan ACT Havayolları Genel Müdürlüğü’ne ise My Cargo Genel Müdürü Fatih Bardakçı getirildi.

 

Bakalım bu kan değişimleri hem ACT için hemde My Technic için nasıl bir aktivite yaratacak.

 

AirportHaber Özel

My Technic’te değişim rüzgarı

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Misafir ~ 15 yıl önce
%80`iniz Mehmet Cecen`i basarili buluyor. Ne yazik ki bu adami yanlis biliyorsunuz. Turk havacilik sektoru boyle hesap bilmeyen adamlarla dolu. Her sene 2-3 sirket batiyor, kendinizi sorgulayin biraz. Patronlar parayi yatirirlar, yoneticiler gelir getiremezlerse islerinden atilirlar. Gerisi hikaye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Lisanslı Uçak teknisyenleri nerdesiniz çeçen e format atmışlar galiba bu benim bildiğm çeçen değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yazmakla yazmamak arası gidip geliyor insan ama dogrular yazılsada yazılmasada değişmiyor,düşünün bir şirket g.md.kaybetmiş 1 VSM,1 TL (BARASCOPE) 3 CS VE devam edecekler peki bu kadar mı umutsuz durum.maalesef ne bir söz ne bir düşünce .66 günlük yatmayan maaş,mutsuz yüzler ayrılmanın eşiğine gelmiş aileler ve umursamaz tavır .son söz GÖRMÜYORMUSUNUZ TÜKENİYOR BİTİYORUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Enayımıyız bedavaya çalışacaz işi öğreneceksın koçum çalış zırvalarıyla verıolar gazı verıolar odunu yemezler siz çalışın çalışın devam onlara para kazandırmaya emeğinizi sömürttürmeye devam yazık yazık sonunda verecekler kocaman kazzıkk :):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sen kimsinki gelmedin?ayrıca personelin nesi var hepside cayır cayır çalışıyor sizin gibi burda boş boş konuşmuyor....yapabilecekseniz siz gelin sizide görelim.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yahu 3-5 tane adamı var bu çizmecinin, döndürüp duruyor. Onun parmağı olan şirkette huzur olmaz. insan kaynağı sömürüsünde çizmeci bir numaradır. sen kim MRO kim, MRO kurmak için personeli seçerek alacaksın. o personelle olmaz o iş. biz boşuna mı gitmedik. Çeçen'e de geçmiş olsun onun kabahati yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kan kaybı devam etmekte ve edecek... Ergun Bey, A.Kadir Bey, Mehmet Bey şimdi sıra kimde? ve nereye kadar? Kim dur diyecek? Cem Bey mi..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaş, benim tarafım da babam da belli. seninkini merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MEHMET ÇEÇEN MYTECHNIC E KATTIĞI DEĞERLE ZATEN HAK ETTİĞİ YERİ ALMŞTIR GİDİŞİ BÜYÜK KAYIP OLMUŞTUR BİZLER İÇİN.ORTADA OLAN BAŞARISIZLIĞIN TEMELİNİN FARKLI OLDUĞU ŞİMDİ DAHA İYİ ANLAŞILMAKTADIR.YERİNE GELİCEK OLAN KİŞİ BİR ENKAZ DEVRALMAKTADIR.İŞİ ÇOK ZOR ÇOK ŞEYİ KAYBETTİ MYTECHNIC.MEHMET BEY NASIL OLSA YENİ UFUKLAR AÇACAKTIR KENDİNE VE BİZLERE ŞİMDİDEN KUTLUYORUM KENDİSİNİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sn Mehmet bey bızım için çok değerlibiriydi. Onun ayrılması bizleri üzdü.. Birkaç yıla kadar herşey rayı otururdu ama erken verilmiş bi karar... Hayırlısı olsun.. Başarısızlılığın sorumluları farklı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000