20 Ağustos 2009, Perşembe 15:29:03

MET AIR'DA BEKLENEN OLDU

Ekonomik krizin vurduğu uçuş okullarından Met Air satılıyor.
  • arkadaşlar okulu alacak kişi almaktan vazgecmiştir allah yardımcımız olsun
  • Tufan Süer ve saz ekibinin yaptıkları resmen dolandırıcılık ve sahtekarlıktır. Yakında bu ortaya çıkacaktır.
  • merhaba okulumuz oğrencileri olarak artık bu gidisata ve belirsizlige bir son veriyoruz..28 ağustos cuma saat 13:00e kadar bizide memnun edebilecek bir adım atılmaz ise..toplu olarak cuma günü okuldan çıkışımızı yapacak..ardından en kısa zamanda basın ve dığer tüm yasal kanallarla hakkımızın takıpçisi olacağız.. tabii savcılığa ve maliye bakanlığına suç duyurusunda bulunacağız..artı toplu olarak davamızıda açacağız..sızlerde taipçisiniz biliyoruz..çok tesekkuer ederiz met air öğrencileri olarak.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • sizlerde adam gibi adam karakteri ile yaşayan biri iseniz..bence en kısa zamanda bir otlağa, dağa, çayıra, bayıra, ormana kacın..ve bir daha gelmeyin..çünkü şimdi hersey hırsızların istediği gibi vede bunlara göz yumanların istediği gibi gidiyor..met air satılmaz ise; EMSALI GÖRÜLMEMİŞ BİR ÖRNEK HERKESE DERS OLACAK..HERKES BU ŞEKİLDE ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK KİMSENİN HAYATLARININ, HAYALLERİNİN ÇALINAMAYACAĞINI GÖRECEKLER..MET HOLDİNGİN SON KURUŞUNA KADAR EL KONULACAK HERKES GÖRECEK..SÜER'LER TAHTINIZI KURTARIN VE SATIN BU OKULU..
  • BEN ARTIK SUNA INANIYORUM..MET AIR'DE PARA VAR.YOK YOK YOK DIYE BIZI BILE KANDIRMISLARDI AMA SU ARTIK BIR GERCEK MET AIR(TAYFUN &TUFAN SUER)'DE PARA VAR..SADECE OKULUN KASASINDAN ALDIKLARI, CALDIKLARI PARALARIN BIR KISMINI GERI VERMEYE NITEYI YOK..HORTUMLADILAR SIMDI ISE GIDIN DAVA ACIN DIYORLAR..ADAMA HESABINI SORARLAR, ADALET ICRA EDEMEZ ISE DINSIZIN HAKINDAN IMANSIZ GELIIR..YANI KIMSE BU PARALARIN, EMEGIN ISTUNE SOGUK SU ICMEZ, EMIN OLUN .!.VE BUNUNDA HERKES GORECEK COCUK MU? KANDIRIRIYORSUNUZ..25.08.2009 SALI GUNU OGRENCILER OKULDA TOPLANACAK UMARIM TATSIZ SEYLER YASANMAZ..
  • allah yardımcınız olsun..durumunuz gerçekten zor arkadaşlar...lütfen dikkatli olun bir hortumcudan kurtulup diğer hortumcuya yakalanmayın arkadaşlar...
  • arkadaslar olan oldu biz kendimizi nasıl kurtarırız ona bakalım kurtuluş okulun satılmasında boşverin ona buna sovmeyi haklıyız sonuna kadar bunu herkez biliyor ama ne fayda inşallah okul satılır da biz de eğitimlerimizi tamamlarız aksi takdirde acacağımız tazminat davalarının toplamını odemeye ne tufanın ne tayfunun ne pasamızın serveti yeter evet hapse girerler ve kurtulurlar biz de kahroluruz onları allaha havale edelim şu mubarek ramazanda allahları varsa olmadığını biliyoruz ama satısı hepimiz takip edelim umitsiz olmayalım
  • Genel müdür kim yağdırıyor bu haberleri dışarı diye okulun içinde duvarları yıkıyormuş.Arkadaşım sen milletin ekmeğiyle oynadın , çocukların geleceğiyle oynadın allah bilir hava kuvvetlerinde neler yaptın.Çıkar acısı bir yerden.Senin gibi adamlar işte hasbel kader bir yerlere gelmişler baksana zamanında filolar yönettin diye böbürleniyordun 4 uçağı yönetemedin . Adamın tipine bakmaya gerek yok kör olanda 1 dk kendisiyle konuşsun notunu vermeye bile tenezzül etmez
  • Bu adam nasıl gn mdr olmuş yaaa !! Şöyle bir bakan notunu ilk 3 dk da notunu verir

Ekonomik sıkıntı nedeniyle zor günler yaşayan Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki Met Air Uçuş Okulu, el değiştiriyor.

35 öğrencisi bulunan Met Air’in satışı için görüşmelerin devam ettiği ancak şu ana kadar ciddi bir alıcı çıkmadığı bildirildi.

Met Air Genel Müdürü Çetin Akyol, amaçlarının Met Air’i satıp para kazanmak olmadığını, öğrencilerin eğitimlerini devam ettirmesine imkan sağlamak olduğunu kaydetti.

Akyol, “Met Air’in mevcut borçlarını ödeyerek satın alan şirkete tek koşulumuz öğrencilerimizin eğitimlerini tamamlanmasını sağlaması olacak” dedi.

Met Air’in 3 eğitim uçağı ve iki simülatörü bulunuyor. Şirketin satış bedeli ile ilgili ise bilgi verilmedi.

©AirportHaber.com

MET AIR'DA BEKLENEN OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşlar okulu alacak kişi almaktan vazgecmiştir allah yardımcımız olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tufan Süer ve saz ekibinin yaptıkları resmen dolandırıcılık ve sahtekarlıktır. Yakında bu ortaya çıkacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
merhaba okulumuz oğrencileri olarak artık bu gidisata ve belirsizlige bir son veriyoruz..28 ağustos cuma saat 13:00e kadar bizide memnun edebilecek bir adım atılmaz ise..toplu olarak cuma günü okuldan çıkışımızı yapacak..ardından en kısa zamanda basın ve dığer tüm yasal kanallarla hakkımızın takıpçisi olacağız.. tabii savcılığa ve maliye bakanlığına suç duyurusunda bulunacağız..artı toplu olarak davamızıda açacağız..sızlerde taipçisiniz biliyoruz..çok tesekkuer ederiz met air öğrencileri olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sizlerde adam gibi adam karakteri ile yaşayan biri iseniz..bence en kısa zamanda bir otlağa, dağa, çayıra, bayıra, ormana kacın..ve bir daha gelmeyin..çünkü şimdi hersey hırsızların istediği gibi vede bunlara göz yumanların istediği gibi gidiyor..met air satılmaz ise; EMSALI GÖRÜLMEMİŞ BİR ÖRNEK HERKESE DERS OLACAK..HERKES BU ŞEKİLDE ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK KİMSENİN HAYATLARININ, HAYALLERİNİN ÇALINAMAYACAĞINI GÖRECEKLER..MET HOLDİNGİN SON KURUŞUNA KADAR EL KONULACAK HERKES GÖRECEK..SÜER'LER TAHTINIZI KURTARIN VE SATIN BU OKULU..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BEN ARTIK SUNA INANIYORUM..MET AIR'DE PARA VAR.YOK YOK YOK DIYE BIZI BILE KANDIRMISLARDI AMA SU ARTIK BIR GERCEK MET AIR(TAYFUN &TUFAN SUER)'DE PARA VAR..SADECE OKULUN KASASINDAN ALDIKLARI, CALDIKLARI PARALARIN BIR KISMINI GERI VERMEYE NITEYI YOK..HORTUMLADILAR SIMDI ISE GIDIN DAVA ACIN DIYORLAR..ADAMA HESABINI SORARLAR, ADALET ICRA EDEMEZ ISE DINSIZIN HAKINDAN IMANSIZ GELIIR..YANI KIMSE BU PARALARIN, EMEGIN ISTUNE SOGUK SU ICMEZ, EMIN OLUN .!.VE BUNUNDA HERKES GORECEK COCUK MU? KANDIRIRIYORSUNUZ..25.08.2009 SALI GUNU OGRENCILER OKULDA TOPLANACAK UMARIM TATSIZ SEYLER YASANMAZ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
allah yardımcınız olsun..durumunuz gerçekten zor arkadaşlar...lütfen dikkatli olun bir hortumcudan kurtulup diğer hortumcuya yakalanmayın arkadaşlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaslar olan oldu biz kendimizi nasıl kurtarırız ona bakalım kurtuluş okulun satılmasında boşverin ona buna sovmeyi haklıyız sonuna kadar bunu herkez biliyor ama ne fayda inşallah okul satılır da biz de eğitimlerimizi tamamlarız aksi takdirde acacağımız tazminat davalarının toplamını odemeye ne tufanın ne tayfunun ne pasamızın serveti yeter evet hapse girerler ve kurtulurlar biz de kahroluruz onları allaha havale edelim şu mubarek ramazanda allahları varsa olmadığını biliyoruz ama satısı hepimiz takip edelim umitsiz olmayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Genel müdür kim yağdırıyor bu haberleri dışarı diye okulun içinde duvarları yıkıyormuş.Arkadaşım sen milletin ekmeğiyle oynadın , çocukların geleceğiyle oynadın allah bilir hava kuvvetlerinde neler yaptın.Çıkar acısı bir yerden.Senin gibi adamlar işte hasbel kader bir yerlere gelmişler baksana zamanında filolar yönettin diye böbürleniyordun 4 uçağı yönetemedin . Adamın tipine bakmaya gerek yok kör olanda 1 dk kendisiyle konuşsun notunu vermeye bile tenezzül etmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu adam nasıl gn mdr olmuş yaaa !! Şöyle bir bakan notunu ilk 3 dk da notunu verir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000