10 Ekim 2013, Perşembe 11:30:30

JAT AIRWAYS SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NA GELİYOR

Air Serbia markası altında yeniden yapılanma sürecinde bulunan Jat Airways, İstanbul uçuşlarını 27 Ekim’den itibaren Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı üzerinden gerçekleştirecek.
  • pgs 39 euro :)
  • ataturkten neredeyse sifira yakin yolcu ile uçuyordu THY ile rekabet edemedi belki beygirle rekabet eder
  • Tercih değil mecburiyet

Şirketin Sabiha Gökçen Havalimanı’na yapacağı yeni seferlerin tanıtımına özel olarak biletler,  86 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.  Air Serbia, 27 Ekim’den itibaren Belgrad’dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na haftada dört sefer gerçekleştirmeye başlayacak. Bu seferler, 2 Ocak 2014’ten itibaren A319 tipi uçaklarla haftanın her günü yapılacak.

Konuyla ilgili olarak konuşan Air Serbia CEO’su Dane Kondic şunları söyledi: “İstanbul’un Anadolu yakasında bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı’na sefer gerçekleştirecek olmamızdan dolayı çok heyecanlıyız. Türkiye’nin ekonomisi hızlı büyümesini sürdürüyor ve biz de Sabiha Gökçen’in uçuş ağı şebekemiz için en iyi havalimanı olduğuna inanıyoruz. Brüksel, Kopenhag, Roma, Ljubljana, Milano, Prag, Stuttgard, Podgorica, Berlin, Viyana ve Zürih’ten gelen uçuşlarımızda yer alan yolcular, Belgrad’daki merkezimizden İstanbul Sabiha Gökçen’e aktarma yapabilecekler” dedi.

Air Serbia’nın Sabiha Gökçen’den başlayacak uçuşları hakkında değerlendirmelerde bulunan İSG CEO’su Gökhan Buğday ise bünyelerine yeni bir havayolu daha kattıkları için sevinçli olduklarını belirterek, “Daha önce Atatürk Havalimanı’ndan uçan Air Serbia İstanbul operasyonlarına artık havalimanımızdan devam edecek. Bizleri tercih ettikleri için çok mutluyuz. Her geçen gün artan yolcu trafiğine bağlı olarak özellikle yurtdışı uçuş noktalarımızın sayısını artırmak için çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

JAT AIRWAYS SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NA GELİYOR

Yorumlar

tetrojen ~ 11 yıl önce
pgs 39 euro :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zaten bostu ~ 11 yıl önce
ataturkten neredeyse sifira yakin yolcu ile uçuyordu THY ile rekabet edemedi belki beygirle rekabet eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tercih ~ 11 yıl önce
Tercih değil mecburiyet

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000