08 Kasım 2008, Cumartesi 12:17:04

İZAIR UÇAĞINDA SİLAHLI YOLCU PANİĞİ

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan hareket edip İzmir’e gidecek olan 116 sefer sayılı uçakta silahlı yolcu paniği yaşandı. İşte ayrıntılar.
  • Bunun faturasini ihbari yapan öderse,ayrica poliside oyalamaktan ceza almasi gerekmezmidir.Hapis cezalari asla paraya dönüstürülmemelidir.
  • opsocc sıze katılıyorum kelımlerınıze artık yanı mıllet ne yapacagını sasırdı
  • Telefon kayıtlarından ihbarcıyı bulup tutukladıklarında eminim ki "Arkadaşımı korkutmak için espri yapmıştım." veya "Uçakta beni terkeden sevgilim vardı, ondan intikam almak istedim." veya "Uçağın kalkmasına daha 10dk varken havaalanına geldim, beni uçağa almadılar." gibi bir ifade ile karşılaşacaklar. Aslında kanunda bu tip davranışların hapis cezası var ama Ceza İnfaz Kanunu gereği bir çoğu para cezasına çevriliyor. Halbuki böyle yapanı çok değil 6 ay içeri alacaksın ondan sonra bir daha değil böyle birşeyi yapmak aklından bile geçiremez.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan İzmir’e gitmek üzere motorlarını çalıştıran İzAir uçağı polisten gelen emir üzerine durduruldu. İçinde mürettebatla birlikte 100 kişinin bulunduğu İzAir uçağında silahlı bir kişinin olduğu ihbarı üzerine uçak park alanına çekildi.

 

Tüm yolcular uçaktan indirilerek tekrar yolcu salonuna alındı. Polisler uçağı didik didik ederek silah aradı. Yolcular da teker teker aranarak silahlı yolcunun bulunmasına çalışıldı. Bir ihbarı değerlendirerek uçağın kalkışını engelleyen polisin silahlı kişiye rastlamadığı ifade edildi.

 

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre uçak içinden yapılan ihbarda “Uçağın içinde silahlı bir kişi var. Silahı görebiliyorum” denildiği belirtildi. Yapılan araştırmalar sonrasında silah bulunamamasıyla birlikte polisin şimdi ihbarı yapanı bulmaya çalıştığı belirtildi.

 

Uçağın tekrar İzmir’e hareket etmesi bekleniyor.

 

©AirportHaber Özel

İZAIR UÇAĞINDA SİLAHLI YOLCU PANİĞİ

Yorumlar

Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Bunun faturasini ihbari yapan öderse,ayrica poliside oyalamaktan ceza almasi gerekmezmidir.Hapis cezalari asla paraya dönüstürülmemelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
future ~ 15 yıl önce
opsocc sıze katılıyorum kelımlerınıze artık yanı mıllet ne yapacagını sasırdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OpsOcc ~ 15 yıl önce
Telefon kayıtlarından ihbarcıyı bulup tutukladıklarında eminim ki "Arkadaşımı korkutmak için espri yapmıştım." veya "Uçakta beni terkeden sevgilim vardı, ondan intikam almak istedim." veya "Uçağın kalkmasına daha 10dk varken havaalanına geldim, beni uçağa almadılar." gibi bir ifade ile karşılaşacaklar. Aslında kanunda bu tip davranışların hapis cezası var ama Ceza İnfaz Kanunu gereği bir çoğu para cezasına çevriliyor. Halbuki böyle yapanı çok değil 6 ay içeri alacaksın ondan sonra bir daha değil böyle birşeyi yapmak aklından bile geçiremez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000