27 Mart 2009, Cuma 10:16:43

İZair, 'Çeşme'yi getirdi

İzmir merkezli havayolu şirketi İzmir Hava Yolları (İZair), hava taşımacılığında yaşanan durgunluğa rağmen, filosuna bir A320 tipi yolcu uçağını dahil etti.
  • Laleli, O SHGM denemetlerinde herkezi gördük. Herkezin yediği cezalar Burada Arşivde mevcut ;)
  • Nerde denyo var işten anlamayan var burda maşallah, bol keseden atıp tutyorlar. Bilmiyorsanız susunda adam zannetsinler ya.
  • Haber güzel.Güzel çünkü bu ekonomik krizde yatırım yapmak büyümek kolay değil. İzair bunu yapmış helal olsun tebrik etmek gerekir. Yorum yazanlara bakıyorum ..tuhaf tuhaf yazanlar var. birisi çıkmış bakımları yaptırmıyor demiş olayı bilmeden kimsi çıkmış yeni gelen uçağın resmi yok demiş diğeri çıkmış ona beklesene kardeşim diyor sanki resmi çeken oymuş gibi.. yani yersiz seviyesiz yorumlar.. ayıp
  • Motorların bakımsızlığı ve ceza yenmesi ile ilgili bilmeden cahil ve kültürsüz konuşma. Aslında seni muhattap alım konuyu anlatmak saçma ama bilmeyenler öğrensin: İzair'in 319 motorlarına bakım yetkisi olmadığı için başka bir şirkete gidiliyor, onunn teknisyeninde 319 motorunu gözü kapalı söküp takacak kadar bilgi ve birikim mevcut. Tüm yetkileri ve lisansları tam ve bakım yapılıyor, ancak teknisyenin bağlı olduğu şirketin 320 motorları için yetkisi var ama 319 motorları yetkisi yok. Yani esas olunan şey unutuluyor; esas sominant yetki teknisyende değil bağlı oluğu şirkettedir. Bu sebeple bakım eksikliği veya yapılmayan hiçbirşey yok. Sadece prosedür sorunu. Anlaştıkmı LALE ;).Burda belki SHGM ile ilgili biçok şey söylenebilir ama neyse..
  • ömerim göndün mü memlekete
  • izair 'e aferim burda sağa sola saldıranlara da yuhhh..ulen uçak gelmiş hayırlı osun deyin yeter..
  • çoğunuz biliyorsunuzdur aslan tabiattaki en tembel hayvandır karnını başka hayvanların avladığı leşlerle doyurur.garip ama gerçek bu. yapılan bu saçma sapan yorumlara . ne dahiler varmış bizde helal valla
  • Sabırlı ol, köpürme. En büyük problemin fotoğraf galiba senin. Ne de çok ilgileniyorsun fotoğraflarla. Üslubunu düzelt ki ona göre cevap al.
  • lale lafını kendine yakıştırmışsın da sanırım lale tabirinin ereye yakıştırıldığını bugüne kadar anlayamamışsın.. neyse saygı duyarım ..ne lalesi olduğu sonuçta senin problemin.. ancak bakım konusunda yanlışın var İzair bakımlarının parasını vermiş bakımlarını THY da yaptırmıştır. Teknik müdürlük çalışanları bu cezanın neden kesildiğinin cevabını vermelidirler ancak bakım konusunda atlanmış bir şey yok
  • hatay-izmir yokmu? yaz gedi yahu..

İZair için seferlere başlayacak uçağın dün öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'na getirildiği öğrenildi. Uçağa "Çeşme" adı verildiği belirtildi.

Öte yandan İZair'ın bir başka uçağı da Mayıs ayında Türkiye'ye getireceği de gelen bilgiler arasında.

İZair, 180 koltuklu Airbus-320 model uçakla İzmir'den Avrupa'ya açılacak. Şu an 144 koltuklu Airbus-319 modeli üç uçakla iç hatlara hizmet veren İZair, 'Çeşme' adını koydukları yeni uçakla Düsseldorf, Stuttgart, Zürih, Münih, Basel, Amsterdam, Viyana gibi Avrupa kentlere doğrudan uçuşlar gerçekleştirecek.

©AirportHaber.com

İZair, 'Çeşme'yi getirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 15 yıl önce
Laleli, O SHGM denemetlerinde herkezi gördük. Herkezin yediği cezalar Burada Arşivde mevcut ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Nerde denyo var işten anlamayan var burda maşallah, bol keseden atıp tutyorlar. Bilmiyorsanız susunda adam zannetsinler ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Haber güzel.Güzel çünkü bu ekonomik krizde yatırım yapmak büyümek kolay değil. İzair bunu yapmış helal olsun tebrik etmek gerekir. Yorum yazanlara bakıyorum ..tuhaf tuhaf yazanlar var. birisi çıkmış bakımları yaptırmıyor demiş olayı bilmeden kimsi çıkmış yeni gelen uçağın resmi yok demiş diğeri çıkmış ona beklesene kardeşim diyor sanki resmi çeken oymuş gibi.. yani yersiz seviyesiz yorumlar.. ayıp

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Motorların bakımsızlığı ve ceza yenmesi ile ilgili bilmeden cahil ve kültürsüz konuşma. Aslında seni muhattap alım konuyu anlatmak saçma ama bilmeyenler öğrensin: İzair'in 319 motorlarına bakım yetkisi olmadığı için başka bir şirkete gidiliyor, onunn teknisyeninde 319 motorunu gözü kapalı söküp takacak kadar bilgi ve birikim mevcut. Tüm yetkileri ve lisansları tam ve bakım yapılıyor, ancak teknisyenin bağlı olduğu şirketin 320 motorları için yetkisi var ama 319 motorları yetkisi yok. Yani esas olunan şey unutuluyor; esas sominant yetki teknisyende değil bağlı oluğu şirkettedir. Bu sebeple bakım eksikliği veya yapılmayan hiçbirşey yok. Sadece prosedür sorunu. Anlaştıkmı LALE ;).Burda belki SHGM ile ilgili biçok şey söylenebilir ama neyse..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ömerim göndün mü memlekete

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
izair 'e aferim burda sağa sola saldıranlara da yuhhh..ulen uçak gelmiş hayırlı osun deyin yeter..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
çoğunuz biliyorsunuzdur aslan tabiattaki en tembel hayvandır karnını başka hayvanların avladığı leşlerle doyurur.garip ama gerçek bu. yapılan bu saçma sapan yorumlara . ne dahiler varmış bizde helal valla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sabırlı ol, köpürme. En büyük problemin fotoğraf galiba senin. Ne de çok ilgileniyorsun fotoğraflarla. Üslubunu düzelt ki ona göre cevap al.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
lale lafını kendine yakıştırmışsın da sanırım lale tabirinin ereye yakıştırıldığını bugüne kadar anlayamamışsın.. neyse saygı duyarım ..ne lalesi olduğu sonuçta senin problemin.. ancak bakım konusunda yanlışın var İzair bakımlarının parasını vermiş bakımlarını THY da yaptırmıştır. Teknik müdürlük çalışanları bu cezanın neden kesildiğinin cevabını vermelidirler ancak bakım konusunda atlanmış bir şey yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hatay-izmir yokmu? yaz gedi yahu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000