01 Mart 2009, Pazar 13:21:46

İŞTE SAW'DA ÇÖKEN TAVAN (VİDEO)

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yapımı devam eden Dış Hatlar Terminali'nde tavan çökmesi sonucu beton zemine düşen 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi de ağır yaralandı.
  • 3 tane 3. dunya ulkesi bir araya gelip terminal yaparsa yaptiklari iste 3. kalite olur. Daha once insaat kamyonunun carpmasi sonucu olen asker simdi bu. Sabiha da neler oluyor....
  • İlla 29 ekimde açılacak diye tutturdular. Bakalım daha neler olacak ? Çlaışma bakanlığı buralara iş müfettişi göndermiyor mu ? Bunların İSİG belgesi yok mu ?
  • Hayret, herkes sanki herkes olay anında oradaymış gibi konuşuyor. Bu görünüt tam olaydan sonra çekilmiş. O anda olayın şaşkınlığı ve acil durum ekibine haber vermkele meşgul herkes. Dikkat edin işçilerin üzerinde her türlü emniyet ekipmanı var. Üstelik her sabah bu arkadaşlarımız imza atıyorlar 'Ben emniyet kemerimi hayat ipine bağlayacağım diyerek, gerekli uyarılar yapılıyor. Israrla takmayan yüzlerce işçinin işine son verildi. Ama yine de oldu. Bu şantiyede iş güvenliğine ayrılan ödenek ve gösterilen önem değil Türkiyede dünyanın hemen hemen hiçbir şanityesinde yoktur. 45 sn.lik görüntü ile ambulans gelmedi, müdahele yapılmad gibi şeyler yazılmış, hepsi zamanında geldi ve yapıldı. O yüzden diğer işçinin hala yaşama şansı var.
  • sabiha gökçende acil imdat ekipleri yolculara bile yetişmiyor işçilere nasıl yeteşecek.... 2009 ekimde yetiştircez diyerek limak gövde gösterisi yapıp 24 saat çalışıyor...ne gereği var???
  • Ya arkadaşlar enson yapılan sorun cevaplasın programının videosunu yayınlamadınız. Arkadaslar ile oturduk bekliyoruz. beraber oturup izleyeceğiz. lütfen ama
  • EDİTÖRÜ GÖREVE DAVET EDİYORUM BURADA BAHSİ GEÇENLER SAKSI DEĞİLDİR BETON ZEMİNE DÜŞTÜLER DENEBİLİRDİ İNSAN HAYATI BU KADAR UCUS DEĞİLDİR YORUM DEMİŞSSİNİZ İŞTE SİZE YORUM AĞLI-YORUM
  • arkadaşım sen ayni kişisin büyük ihtimalle neden taktin bu konuya derdin ne senin? neden alakasız bir haberde bile bunu deşiyorsun?
  • ...
  • adamlara bak öylece izliyolar.işçiler düşmüş kanlar akıyo hepsi peşine toplanmış.ayıp ayıp...
  • Gulerek soylerim ki millet simdi bu haberede sehit oldu der..Sehitlik kavramini okumaktan tembel halk,uyanin artik,gunes dogdu,aksam olacak:))

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nin inşası sırasında kaza meydana geldi. Havalimanının çatı katında çalışan 2 işçi, tavanın çökmesi sonucu beton zemine çakıldı.

İşte görüntüler;

İŞTE SAW'DA ÇÖKEN TAVAN (VİDEO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 15 yıl önce
3 tane 3. dunya ulkesi bir araya gelip terminal yaparsa yaptiklari iste 3. kalite olur. Daha once insaat kamyonunun carpmasi sonucu olen asker simdi bu. Sabiha da neler oluyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İlla 29 ekimde açılacak diye tutturdular. Bakalım daha neler olacak ? Çlaışma bakanlığı buralara iş müfettişi göndermiyor mu ? Bunların İSİG belgesi yok mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hayret, herkes sanki herkes olay anında oradaymış gibi konuşuyor. Bu görünüt tam olaydan sonra çekilmiş. O anda olayın şaşkınlığı ve acil durum ekibine haber vermkele meşgul herkes. Dikkat edin işçilerin üzerinde her türlü emniyet ekipmanı var. Üstelik her sabah bu arkadaşlarımız imza atıyorlar 'Ben emniyet kemerimi hayat ipine bağlayacağım diyerek, gerekli uyarılar yapılıyor. Israrla takmayan yüzlerce işçinin işine son verildi. Ama yine de oldu. Bu şantiyede iş güvenliğine ayrılan ödenek ve gösterilen önem değil Türkiyede dünyanın hemen hemen hiçbir şanityesinde yoktur. 45 sn.lik görüntü ile ambulans gelmedi, müdahele yapılmad gibi şeyler yazılmış, hepsi zamanında geldi ve yapıldı. O yüzden diğer işçinin hala yaşama şansı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sabiha gökçende acil imdat ekipleri yolculara bile yetişmiyor işçilere nasıl yeteşecek.... 2009 ekimde yetiştircez diyerek limak gövde gösterisi yapıp 24 saat çalışıyor...ne gereği var???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ya arkadaşlar enson yapılan sorun cevaplasın programının videosunu yayınlamadınız. Arkadaslar ile oturduk bekliyoruz. beraber oturup izleyeceğiz. lütfen ama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
EDİTÖRÜ GÖREVE DAVET EDİYORUM BURADA BAHSİ GEÇENLER SAKSI DEĞİLDİR BETON ZEMİNE DÜŞTÜLER DENEBİLİRDİ İNSAN HAYATI BU KADAR UCUS DEĞİLDİR YORUM DEMİŞSSİNİZ İŞTE SİZE YORUM AĞLI-YORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşım sen ayni kişisin büyük ihtimalle neden taktin bu konuya derdin ne senin? neden alakasız bir haberde bile bunu deşiyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
adamlara bak öylece izliyolar.işçiler düşmüş kanlar akıyo hepsi peşine toplanmış.ayıp ayıp...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gulerek soylerim ki millet simdi bu haberede sehit oldu der..Sehitlik kavramini okumaktan tembel halk,uyanin artik,gunes dogdu,aksam olacak:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000