24 Temmuz 2011, Pazar 08:19:33

İSG'DEN UÇTU NİSSAN JUKE KAZANDI

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı tarafından düzenlenen Nissan Juke çekiliş kampanyasının talihlisi anahtarını teslim aldı
  • abuk sabuk şeylere paraları harçiyaçağınıza personele adam gibi para verin kardeşim yazıktır günahtır görmezmisiniz rapte çalışan insanların halini iş saatleri aprou bi gezin insanlar kanter icinde bir uçaktan çıkıp öteki uçağa başlıyor su bile içemiyorlar bmc araçta bir damacana sicaktan kaynama noktasına gelmıi içindeki su apronda gezıyor personel ondan su içeçekte susuzluğunu gidereçek aldıkları üçret üç kuruş kışın sıcak yazın klimalı yerde calışanlarla güneşin,yağmurun,karın,altında calışan insanların arasında fark olması lazım bu konulari neden dikkate almıyorsunuz.
Yolcuların güvenli ve konforlu uçuşlar gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla, geniş ürün yelpazesi ile kaliteli hizmet sunan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan 17 Şubat 2011 - 23 Mayıs 2011 tarihleri arasında uçan yolcular arasından düzenlenen çekilişte, 2011 model Nissan Juke kazanan talihli Didem Has aracının anahtarını teslim aldı.

Yolculara sunduğu benzersiz fırsatlar ile 2010 yılını 11.6 milyon yolcu rakamıyla tamamlayan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı; ilkini, geçtiğimiz yılın haziran ayında gerçekleştirdiği otomobil çekilişi kampanyasını bu yıl da sürdürerek, yolcularına otomobil kazandırmaya devam ediyor. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan 17 Şubat 2011- 23 Mayıs 2011 tarihleri arasında uçan yolcular arasından düzenlenen çekilişte, 1.6 VISIA HB 4X2 M/T Gümüş 2011 model Nissan Juke kazanan talihli Didem Has aracının anahtarını İSG CEO’su Gökhan Buğday’ın elinden aldı.

Nissan Juke kazanan talihli Didem Has’a aracının anahtarını teslim eden İSG CEO’su Gökhan Buğday, “İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan uçan yolcularımıza güvenli bir uçuşun yanı sıra artık geleneksel hale getirdiğimiz araç kampanyamızla da farklı bir heyecan yaşatıyoruz. Bugün Nissan Juke almaya hak kazanan talihlimize, bu şansının hayatının her alanında sürmesini diliyoruz’ dedi.

Anahtar teslim töreninde mutluluğunu dile getiren otomobil talihlisi Didem Has, geniş katılımla gerçekleşen çekilişte, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na, yolculara sağladığı kolaylıklar ve hoş sürprizler için teşekkür etti.

Toplam 93 bin 775 kişinin katıldığı çekiliş kampanyasının talihlisi, 15 Haziran 2011 tarihinde noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi. Çekiliş; Sabiha Gökçen Havalimanı terminalinde kampanya standlarına müracaat ederek, biniş kartlarını ibraz eden ve kampanya kuponunu doldurarak çekilişe katılmaya hak kazanan yolcular arasında gerçekleştirildi.



İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı tarafından düzenlenen yeni kampanyanın katılım koşulları ile ilgili ayrıntılı bilgiye; http://www.sabihagokcen.aero/nissan_micra_kampanya sitesinden ulaşılabilir.

İSG'DEN UÇTU NİSSAN JUKE KAZANDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
abuk sabuk şeylere paraları harçiyaçağınıza personele adam gibi para verin kardeşim yazıktır günahtır görmezmisiniz rapte çalışan insanların halini iş saatleri aprou bi gezin insanlar kanter icinde bir uçaktan çıkıp öteki uçağa başlıyor su bile içemiyorlar bmc araçta bir damacana sicaktan kaynama noktasına gelmıi içindeki su apronda gezıyor personel ondan su içeçekte susuzluğunu gidereçek aldıkları üçret üç kuruş kışın sıcak yazın klimalı yerde calışanlarla güneşin,yağmurun,karın,altında calışan insanların arasında fark olması lazım bu konulari neden dikkate almıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000