05 Mayıs 2011, Perşembe 12:27:51

İSG YAZ YOĞUNLUĞUNA HAZIR

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yaz Yoğunluğuna Hazır...
  • bankoların yapılması bişiy degil ''güvenlik kontrolu'' rumuzlu arkadasın da dedigi gibi asagısı cok yogun 1 saat içerisinde 10 ucak tabiki yolcu yıgılması oluyo o yıgılmada 4. güvenlik noktasını acmaya adamları olmadıgını söylüyolar, terminal girişlerinde yıgılmayı söylemiyorum bile hatta yıgılma varken baska bir noktayı acmak için kapanan güvenlik noktasını bile gördük
  • bu tür reklamlar diğer medyalarda bu bir ilandır diye cıkıyor. airporthaber neden bunu yapmıyor. bu haber değil, firmanın reklamı, servis edilmiş, burada yayınlanıyor
  • kıracıların elestırı yerı bura deıl. her ısg haberı cıkınca ılla olumzus bısey yazmak zorunda hıssedıyosunuz. ayrıca sadece yemek alanlarında kara ortak ısg. dıger kıracı alanlarında kara ortak deıl. once yemek fırmaları yemeklerını guzel yapsın sonra ısletmeye laf atsın
  • İSG CEO sunun acilen değiştirlmesi lazım.böyle güzel bir havaalanını böyle küçük hesaplar yapan birinin idare etmesi çok acı.herkesle kavgalı.yönetim ve idare konusunda inanılmaz yetersiz.inanın becerikli biri geldiğinde dünya bu istasyonu konuşacak.
  • SAW'da otobusle ucaga gidilecek alt kattaki kapilarin guvenlik kontrolunde, oglen vakitlerinde asiri bir yigilma mevcut. Onar dakika arayla pespese ucaklar boarding yapiyor. Her ucakta 150 kisi olsa, yarim saat icinde 500-600 kisi sadece uc guvenlik noktasindan gecmesi gerekiyor ve bu da guvenlik kontrolunde gereksiz bir yilgilmaya, yolcularda gerginlige ve guvenlik personelinde de asiri bir strese sebebiyet veriyor. SAW'da bu konuya da el atilmasi gerekiyor.
  • Misafir 12:48 e katılıyorum isg kiracılarını yok sayıyor.işletmeler ayrılmaya başladı bile
  • banko sayısından ziyade, acık olan banko sayısını artırsalardı. bosuna masraf... 18 bankonun 4 tanesi açık olunca ve 4-5 ucak aynı anda gelince her bankoda 150 kişi olması normal...
  • Bankoların zigzag şeklinde dizilimi dikkatimi çekti. Ergonomik olmuş, tebrik ederim. Eğer bankolar yan yana dizilmiş olsaydı En azından 1/3 oranında kayıp olacaktı.
  • sabiha gökçen havalimanı esnafı kan ağlıyor.kiralar astronomik,kara ortaklar.ayrıca işyerlerinin çoğu boş.kalanlard kaçacak.yönetim o kadar kötüki işyerleri ile muhattap bile olmuyor.
Her Geçen Ay Yolcu Sayısı Artan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda; Yaz Yoğunluğunu Karşılayabilmek Amacıyla, 1 Mayıs Tarihinden İtibaren Ek 10 Pasaport Bankosu Daha Hizmete Açıldı.

Yolcuların rahat ve konforlu uçuşlar gerçekleştirmelerini sağlamayı kendisine ilke edinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nda; yaz yoğunluğunu karşılayabilmek amacıyla, 1 Mayıs tarihinden itibaren pasaport bankolarında kapasite arttırımı yapıldı. 10 yeni pasaport bankosu daha konulan Sabiha Gökçen Havalimanı’nda pasaport banko sayısı 50 oldu.

2001 yılında 47 bin yolcunun, geçtiğimiz yıl ise toplam 11.6 milyon yolcunun geçiş yaptığı Sabiha Gökçen Havalimanı’nı bu yıl ilk üç ayda 2 milyon 847 bin kişi kullandı. Geçtiğimiz yılın ilk üç ayına göre yolcu sayını yüzde 29 artıran Sabiha Gökçen Havalimanı yaz sezonunda da yaşanacak yolcu artışı nedeniyle pasaport banko sayısını artırdı.

Yolcuların yurda giriş çıkış işlemlerini beklemeden kolayca yapabilmesi için terminal işletmecisi İSG tarafından 1 Mayıs tarihinden itibaren 10 yeni pasaport bankosu daha yapıldı. Sabiha Gökçen Havalimanı’nı kullanan yolcuların pasaport bankosunda kuyruk beklemeden, hızlıca geçiş yapmalarını sağlamak amacıyla yapılan yeni düzenlemeyle sayesinde Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde bulunan pasaport banko sayıları giden katında 22’den 30’a, gelen katında ise 18’den 20’ye çıktı. 1 Mayıs tarihinden itibaren havalimanında toplamda 50 pasaport bankosu bulunuyor.
İSG YAZ YOĞUNLUĞUNA HAZIR

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
bankoların yapılması bişiy degil ''güvenlik kontrolu'' rumuzlu arkadasın da dedigi gibi asagısı cok yogun 1 saat içerisinde 10 ucak tabiki yolcu yıgılması oluyo o yıgılmada 4. güvenlik noktasını acmaya adamları olmadıgını söylüyolar, terminal girişlerinde yıgılmayı söylemiyorum bile hatta yıgılma varken baska bir noktayı acmak için kapanan güvenlik noktasını bile gördük

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu tür reklamlar diğer medyalarda bu bir ilandır diye cıkıyor. airporthaber neden bunu yapmıyor. bu haber değil, firmanın reklamı, servis edilmiş, burada yayınlanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kıracıların elestırı yerı bura deıl. her ısg haberı cıkınca ılla olumzus bısey yazmak zorunda hıssedıyosunuz. ayrıca sadece yemek alanlarında kara ortak ısg. dıger kıracı alanlarında kara ortak deıl. once yemek fırmaları yemeklerını guzel yapsın sonra ısletmeye laf atsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İSG CEO sunun acilen değiştirlmesi lazım.böyle güzel bir havaalanını böyle küçük hesaplar yapan birinin idare etmesi çok acı.herkesle kavgalı.yönetim ve idare konusunda inanılmaz yetersiz.inanın becerikli biri geldiğinde dünya bu istasyonu konuşacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SAW'da otobusle ucaga gidilecek alt kattaki kapilarin guvenlik kontrolunde, oglen vakitlerinde asiri bir yigilma mevcut. Onar dakika arayla pespese ucaklar boarding yapiyor. Her ucakta 150 kisi olsa, yarim saat icinde 500-600 kisi sadece uc guvenlik noktasindan gecmesi gerekiyor ve bu da guvenlik kontrolunde gereksiz bir yilgilmaya, yolcularda gerginlige ve guvenlik personelinde de asiri bir strese sebebiyet veriyor. SAW'da bu konuya da el atilmasi gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Misafir 12:48 e katılıyorum isg kiracılarını yok sayıyor.işletmeler ayrılmaya başladı bile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
banko sayısından ziyade, acık olan banko sayısını artırsalardı. bosuna masraf... 18 bankonun 4 tanesi açık olunca ve 4-5 ucak aynı anda gelince her bankoda 150 kişi olması normal...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bankoların zigzag şeklinde dizilimi dikkatimi çekti. Ergonomik olmuş, tebrik ederim. Eğer bankolar yan yana dizilmiş olsaydı En azından 1/3 oranında kayıp olacaktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sabiha gökçen havalimanı esnafı kan ağlıyor.kiralar astronomik,kara ortaklar.ayrıca işyerlerinin çoğu boş.kalanlard kaçacak.yönetim o kadar kötüki işyerleri ile muhattap bile olmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000