05 Mart 2011, Cumartesi 14:13:51

İSG 2011'E REKORLA BAŞLADI

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı 2011 yılının ilk ayında rekor yolcu sayısına ulaştı. İşte rakamlar…
  • SAW kargo terminali olsun diye dua eden arkadaşlar.dileğiniz gerçekleşirse artık bi taraflarınıza kanat ve motor takarsınız bizde anadolu yakası sakinleri olarak size biner gideriz gideceğimiz yerlere
  • Aşağı yukarı hepimiz aynı sektördeyiz ama bulunduğumuz konum itibarı ile sanırım sektörü çok farklı görüyoruz.Olaya özellikle AHL SAW çekişmesi açısından yaklaşarak Saw'ın kargo terminali olmasını öneren arkadaş(lar) hiç önümüzdeki 10 yıl için İstanbul Hava trafiğinin ne kadar artmasının öngörüldüğüne bakmış mı acaba?Ben söyleyeyim, 100 Milyon yolcu'dan bahsediliyor.Ahl 40 Saw da 20 Mly oldu deseniz açıkta kalan 40 Milyon insan var, bu insanları nereye indirmeyi düşünüyorsunuz.Istanbul Hava Trafiği 10 sene sonra 4. Meydanı konuşmamızı sağlayacak potansiyele sahip.Mevcut her iki meydan birbirine rakip değil İstanbul için vazgeçilmez birer hizmet noktasıdır.Yaratılacak sinerji ile çok daha fazla yolcu'nun sorunsuz hizmet alması dileğiyle..
  • SAW size önce Türkçe dersleri vermeli. Yazdığınız yazıyı bir okuyun allahaşkına. Nasıl bir Türkçedir o ? Dağa denmez "Daha" denir. Havilamının denmez "Havalimanının" denir. Bulunduğuz denmez "Bulunduğunuz" denir. Ayrıca hakikaten SAW IST dan çok İzmite yakındır.
  • Pegasus SAW dan asla çekilmez nedenlerine gelince: 1- Saw Pegasusun ana üssü yani merkezidir 2- Saw da Pgs ye özel indirimli hizmet fiyatı var. Bu indirimi başka yerde bulamaz 3- Pgs nin Saw dan çekilip diğer alternatf olan AHL ile anlaşması mümkün değil ! Çünkü THY nin ana merkez üssü AHL dir ve THY-Ak parti oldukça Pgs nin AHL ye girmesine %0,00000000001 bile ihtimal yok ! Ayrıca Aydın Doğan ile Ali Sabancı akrabalar. Hükümet doğanlar ile kavgalı zaten :)
  • PGT Air SAW dan cekilirse Acaba SAW Havalimani Ne kadar yolcuya Hizmet verecek....????
  • Sabiha Gökçen Havilamının dağa nerde olduğunu bilmeyen hatta İstanbul'un sınırlarını bilmeyen varlıklara inlerinden çıkmaya davet ediyorum. Ama kısa süreli olsun bu çıkış sonra topluma zarar vermeye başlarsınız siz. Dünyayı görup gözünüz acılınca hemen geri girin bulunduguz yerlere!!!!
  • Mecburiyetten uçulan IST dışındaki bir havalimanı. 3 meydan açılınca sorarım ben yolcuyu. Pegasus bir çekilsin SAW batar. Rekor yolcu ve rekor düzensizlik.
  • izmit sabiha gokcen havalimani calisanlarinin bu gayretlerinden dolayi kutluyor, ve en kisa zamanda kargo konusunda da ayni basariyi gostereceklerine inaniyorum
  • Bu kadar az personelle inanın ki yinede işler aksamadan ilerliyor bazı personele verilip bazılara prim verilmemesi , yapılan ve maaş zamlarında 25 TL gibi uygulamayla çalışanlara Mobing uygulamaya çalışan ISG yönetimini esefle kınıyorum
  • bu gün saw da emirates boing 777 gördüm.saat 18.00 indi 20.00 dubai uçtu yoksa uçuşları saw kaydırıyo.
2009 ve 2010 yıllarında 5 milyon ve üstü yolcu kapasiteli havalimanları arasında yolcu sayısı açısından dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), bu yılın ocak ayında toplam 950 bin 144 yolcu sayısına ulaşarak yüzde 30 oranında büyüme elde etti.

İSG, 2011'de 16 milyon civarında yolcu hedefliyor. Konuyla ilgili bjr açıklama yapan İSG CE0'su Gökhan Buğday, "Dünya sıralamasında yolcu kapasitesi açısından ilk 100 havaalanı arasında yer almayı hedefliyoruz" diye konuştu.

(Akşam)

İSG 2011'E REKORLA BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
SAW kargo terminali olsun diye dua eden arkadaşlar.dileğiniz gerçekleşirse artık bi taraflarınıza kanat ve motor takarsınız bizde anadolu yakası sakinleri olarak size biner gideriz gideceğimiz yerlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aşağı yukarı hepimiz aynı sektördeyiz ama bulunduğumuz konum itibarı ile sanırım sektörü çok farklı görüyoruz.Olaya özellikle AHL SAW çekişmesi açısından yaklaşarak Saw'ın kargo terminali olmasını öneren arkadaş(lar) hiç önümüzdeki 10 yıl için İstanbul Hava trafiğinin ne kadar artmasının öngörüldüğüne bakmış mı acaba?Ben söyleyeyim, 100 Milyon yolcu'dan bahsediliyor.Ahl 40 Saw da 20 Mly oldu deseniz açıkta kalan 40 Milyon insan var, bu insanları nereye indirmeyi düşünüyorsunuz.Istanbul Hava Trafiği 10 sene sonra 4. Meydanı konuşmamızı sağlayacak potansiyele sahip.Mevcut her iki meydan birbirine rakip değil İstanbul için vazgeçilmez birer hizmet noktasıdır.Yaratılacak sinerji ile çok daha fazla yolcu'nun sorunsuz hizmet alması dileğiyle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SAW size önce Türkçe dersleri vermeli. Yazdığınız yazıyı bir okuyun allahaşkına. Nasıl bir Türkçedir o ? Dağa denmez "Daha" denir. Havilamının denmez "Havalimanının" denir. Bulunduğuz denmez "Bulunduğunuz" denir. Ayrıca hakikaten SAW IST dan çok İzmite yakındır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasus SAW dan asla çekilmez nedenlerine gelince: 1- Saw Pegasusun ana üssü yani merkezidir 2- Saw da Pgs ye özel indirimli hizmet fiyatı var. Bu indirimi başka yerde bulamaz 3- Pgs nin Saw dan çekilip diğer alternatf olan AHL ile anlaşması mümkün değil ! Çünkü THY nin ana merkez üssü AHL dir ve THY-Ak parti oldukça Pgs nin AHL ye girmesine %0,00000000001 bile ihtimal yok ! Ayrıca Aydın Doğan ile Ali Sabancı akrabalar. Hükümet doğanlar ile kavgalı zaten :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
PGT Air SAW dan cekilirse Acaba SAW Havalimani Ne kadar yolcuya Hizmet verecek....????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sabiha Gökçen Havilamının dağa nerde olduğunu bilmeyen hatta İstanbul'un sınırlarını bilmeyen varlıklara inlerinden çıkmaya davet ediyorum. Ama kısa süreli olsun bu çıkış sonra topluma zarar vermeye başlarsınız siz. Dünyayı görup gözünüz acılınca hemen geri girin bulunduguz yerlere!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Mecburiyetten uçulan IST dışındaki bir havalimanı. 3 meydan açılınca sorarım ben yolcuyu. Pegasus bir çekilsin SAW batar. Rekor yolcu ve rekor düzensizlik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
izmit sabiha gokcen havalimani calisanlarinin bu gayretlerinden dolayi kutluyor, ve en kisa zamanda kargo konusunda da ayni basariyi gostereceklerine inaniyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kadar az personelle inanın ki yinede işler aksamadan ilerliyor bazı personele verilip bazılara prim verilmemesi , yapılan ve maaş zamlarında 25 TL gibi uygulamayla çalışanlara Mobing uygulamaya çalışan ISG yönetimini esefle kınıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu gün saw da emirates boing 777 gördüm.saat 18.00 indi 20.00 dubai uçtu yoksa uçuşları saw kaydırıyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000