20 Nisan 2011, Çarşamba 10:07:41

HAVALİMANI POLİSİNE YAN BAKTI...

İstanbul Beyoğlu'nda bir barda çalışan Mehmet Çelik (21) ile aynı ismi taşıyan amca oğlu Mehmet Çelik dün gece Küçükparmakkapı Sokak'ta müşteri beklerken Serkan Ekşi (30) ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda görev yapan polis memuru Ahmet Edip Yaman (29) ile "yan bakma" yüzünden tartıştı.
  • Havaalanı polisleri en kısa sürede havaalanlarından çekilmelidir.Polis güvenlikçilere siz bize bağlısınız biz istersek size 12 saat nöbet tuttururuz diyorsa , artık SHGM birşeyler yapmalıdır. Polisin kafasına göre davranmasının engellenmesi gerekir.Polis sadece pasaporta bakmalı.
  • 18 ,19 yaşında polis 60 yaşında adama ahkam kesiyor pasaport kontrolde işte böyle dir sabiha gökçen polisi
  • Gelin bir de bu polislerin sabiha gökçen'in kendi personeline nasıl davrandığını görün. güçlerini nereden aldıkları malum, burada bile kafanız önde geçeceksiniz, yoksa tartaklanmanız an meselesi. Umarım bu haberi ve yorumları SGH'deki amirler de okur ve memurlara artık çeki düzen verir. Bunların egosu yüzünden bu havalimanının yolcu kaybetmeye tahammülü olamaz.
Ekşi, bıçakla Çelik'i boğazından yaraladı. Çelik kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 9 kardeşin en küçüğü olan Çelik'in ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarına boğuldu. Olaydan sonra kaçan Ekşi ve Yaman'ı yan sokakta İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı güven timleri tesadüfen durdurdu. Aşırı sarhoş olan iki arkadaş gözaltına alındı. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne getirilen 2 zanlı ayık olmadıkları için ifadeleri alınamadı. Tanıklar ve ölen Mehmet Çelik'in yanında bulunan amcasının oğlunun ifadeleri alınarak cinayetin nedeni belirlendi. Polis memuru açığa alındı.

(Sabah)
HAVALİMANI POLİSİNE YAN BAKTI...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Havaalanı polisleri en kısa sürede havaalanlarından çekilmelidir.Polis güvenlikçilere siz bize bağlısınız biz istersek size 12 saat nöbet tuttururuz diyorsa , artık SHGM birşeyler yapmalıdır. Polisin kafasına göre davranmasının engellenmesi gerekir.Polis sadece pasaporta bakmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
18 ,19 yaşında polis 60 yaşında adama ahkam kesiyor pasaport kontrolde işte böyle dir sabiha gökçen polisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gelin bir de bu polislerin sabiha gökçen'in kendi personeline nasıl davrandığını görün. güçlerini nereden aldıkları malum, burada bile kafanız önde geçeceksiniz, yoksa tartaklanmanız an meselesi. Umarım bu haberi ve yorumları SGH'deki amirler de okur ve memurlara artık çeki düzen verir. Bunların egosu yüzünden bu havalimanının yolcu kaybetmeye tahammülü olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000