13 Mayıs 2008, Salı 10:08:36

HAVACILIKTA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Havacılık sektörüne haber alma özgürlüğü kazandıran AirportHaber, yepyeni sürprizlerle sektörün hizmetinde olmaya devam ediyor. Aylar önce duyurmuştuk. “Sizlere sürprizimiz var” demiştik. Sürprizimiz Airport TV.
  • Sn Sefa Bey ve çalışma arkadaşlarına;Yeni sektörde de eski başarılılarınızın devam edeceğinden ve sağlam duruşunuzdan ödün vermeyeceğinizden emin bir kişi olarak şimdiden tebriklerimi sunuyor ve başarılar diliyorum.Hepimiz bu sayılı günleri sabırla bekliyoruz.
  • Tebrikler ve Başarılar... Kalbimiz sizinle Kolay gelsin.....
  • Öyle zart tv zurt tv yerine böyle kanalların kurulması gerekir. 200küsür tane kanal var içlerinde en fazla 50tane düzgün kanal v ar diğerleri arabeni boya beni kanalları. airporthaberi kutlarım. artık sektörün haberlerini görsel basında tek bir kanaldan izlemek güzel olacak. başarılarınız daimolsun...
  • Sayın Kıdık, sizi ve tüm değerli ekibinizi şimdiden kutluyor, engin başarılar ve sağlıklar diliyorum.

5 Nisan 2005 tarihinde büyük heyecanla kurulan AirportHaber, kısa sürede sektörün gözdesi oldu. Amacı sadece ve sadece doğru ve hızlı haber vermek olan AirportHaber, havacılık sektörünün gözü kulağı olmayı başardı.

 

Yaptığı haberlerle gündem yaratan AirportHaber, dünyada 30 bin gazeteye manşet olmayı başarmış belki de tek haber sitesi olma unvanını taşıyor.

 

Günlük 200 binin üzerinde okuyucu kitlesine kavuşan AirportHaber, havacılık sektörünün daha iyi anlatılması, geniş kitlelere ulaşması, havacılığın sevdirilmesi, bilinmeyenlerin görsel donelerle desteklenerek sunulması ve en önemlisi sektörel gelişmeyi anında duyurması, doğru bilgiyi doğru ekranda öğrenmesi için bir televizyon kanalı olması gerektiğine inanarak Airport TV’yi kurmaya karar verdi. Uzun soluklu bir yol olarak gördüğümüz bu düşüncemiz, “Yılın Havacılık Yöneticisi” ödül töreninde Başyazarımız Sefa İnan’ın spontane gelişen konuşmasında aleniyete dönüşmüş oldu.

 

İşte bu açıklamadan sonra artık beklemenin bir faydası olmadığına karar verdik. Bize inanan ve bizlerle omuz omuza olmak isteyen dostlarımızla yaptığımız değerlendirmelerle Airport TV düşüncesi kısa sürede hayat bulmaya başladı. Hızla aldığımız kararları, Şubat ayı itibariyle uygulamaya başladık. Üç aydır gece gündüz demeden sürdürdüğümüz çalışmalar artık son noktasına geldi. Tüm teknik alt yapıyı oluşturup, kadrolaşma çalışmalarını da hızlı bir şekilde yürüttük.

 

Airport TV çok yakında sizlerle buluşmaya hazırlanırken, havacılık sektörüne yıllarını vermiş olan Başyazarımız Sefa İnan televizyonumuzun Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir.

 

Havacılık medyası adına ilkleri gerçekleştiren Ali Kıdık ise Airport TV’nin Genel Yayın Koordinatörlüğü görevini yürütecek.

 

Airport Televizyonu’nun Haber Müdürlüğü’ne Vatan Gazetesi’nin Havacılık Muhabiri Murat Herdem getirilmiştir. Murat Herdem, Vatan Gazetesi’nden istifa ederek 1 Haziran 2008 itibari ile Airport Televizyonu’ndaki görevine başlayacak.

 

Airport TV’nin Reklam ve Pazarlama Müdürlüğü’ne ise yine havacılık sektöründen bir isim atandı. Geçtiğimiz dönemde FLY Havayolları Reklam Müdürlüğü’nü ve şu anda MRO Teknik’in Reklam Müdürlüğü’nü yapan Aylin Özerdoğan da bu göreve atanmıştır. Özerdoğan, 1 Haziran 2008 tarihinde görevine resmen başlayacak.

 

Televizyon camiasının yakından tanıdığı Ercüment Cavluer ise Airport TV’nin Program Müdürlüğü’ne atandı.

 

Çok kısa bir süre sonra havacılığın kalbi olan, İstanbul, Antalya, İzmir, Sabiha Gökçen, Trabzon gibi havalimanlarından canlı yayınlarla havacılık sektörünün nabzını anında hissedeceksiniz.

 

Airport TV’de sadece havacılık olmayacak...

 

Havacılıkla iç içe olan turizm sektörü de Airport Tv ile hayat bulacak.

 

Canlı tartışmalar, sektörün sorunları, turizmin geleceği sadece Airport Tv’de tartışılacak.

 

Gözün aydın havacılık sektörü, gözün aydın turizm sektörü. Artık senin de bir ekranın var.

 

Size Yeni Ufuklar Açıyoruz.

 

Airport Media Group

 

HAVACILIKTA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Yorumlar

deli dumrul ~ 16 yıl önce
Sn Sefa Bey ve çalışma arkadaşlarına;Yeni sektörde de eski başarılılarınızın devam edeceğinden ve sağlam duruşunuzdan ödün vermeyeceğinizden emin bir kişi olarak şimdiden tebriklerimi sunuyor ve başarılar diliyorum.Hepimiz bu sayılı günleri sabırla bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEMIRKUS ~ 16 yıl önce
Tebrikler ve Başarılar... Kalbimiz sizinle Kolay gelsin.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KraL ~ 16 yıl önce
Öyle zart tv zurt tv yerine böyle kanalların kurulması gerekir. 200küsür tane kanal var içlerinde en fazla 50tane düzgün kanal v ar diğerleri arabeni boya beni kanalları. airporthaberi kutlarım. artık sektörün haberlerini görsel basında tek bir kanaldan izlemek güzel olacak. başarılarınız daimolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Whiteheart ~ 16 yıl önce
Sayın Kıdık, sizi ve tüm değerli ekibinizi şimdiden kutluyor, engin başarılar ve sağlıklar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000