05 Ocak 2010, Salı 17:54:32

ÇİZMECİ'DEN DUYGU YÜKLÜ MEKTUP

Yavuz Çizmeci, görevinden istifa eden HEAŞ Genel Müdürü İbrahim Büyükyumukoğlu’na bir veda mektubu yazdı.
  • uzuluyorum yorumlari okuyunca,bilip bilmeden konusanlara..herkes efendi olsun kimsenin nerede yatip yatamayacagini bir Allah biliyor,lutfen herkes edebini bilsin.
  • sen acaba kimlerin sayesinde bu yazdıklarını yazabiliyorsun nankör efendi ... sabiha gökçen neydi ne olduyu biliyor musun da yazıyorsun ... neyse sen anca yazarsın zaten :))
  • ACABA KİMLERİN SAYESİNDE O GÖREVDE DURA BİLDİN PAŞA EFENDİ...
  • bu çizmeci zamanında MNG de maaşları düşürdü daha önceye gidelim vergi borçlarından ispanyaya kaçtı ülkede aranır oldu sonra özalın oğlu oldu kurtardı geldi mng den sonra mytecnic te yine pislik yaptı o kadar değerli teknik elememanlar oraya geçti ama pislik pisliğinden vazgeçmez ordada aynı şeyi yaptı şimdi havacılık sektörüne giremiyor bu timsah gözyaşları senin yatacak yerin yok çizmemin gn müdürü
  • Doğrusu bende yardımını gördüğüm birisiydi. Fakat "oğlumun kullandığı uçağa bile binmeye korkarım" sözleri havacılıktan uzak birisi olduğunu gösteriyordu. Yöneticiliğini bilmem, ama "bu genel ve sportif havacılık neden adam olmuyor" sorusunu cevabı kesinlikle havacılığın başındaki üniformaları çıkartamayışımız veya bir türlü teskere alamayışımızdan olduğu kesin. Arpalıklar buğdaylıklar sizin olsun da bizi göklerde rahat bırakın sayın paşalarım, Marko paşalarım. Sayın Çizmeci'nin yaklaşımını da hiç hayretle karşılamadım doğrusu. Arpalık Buğdaylık dengesi.
  • sizden öncekiler acaba haklarını helal ediyorlar mı çizmeci ye ... kaç evin ocağını söndürdü, kaç kişinin canını yaktı, günahını aldı, vaadlar verip ortada bıraktı... ben bir çoğunu tanıyorum ve elbette onuna güle güle çizmeci denecek günü bekliyorlar... kalmaz kimsenin ahı yerde.
  • sayın paşam siz başarılısınız ve takdire layiksiniz tebrikler haldun
  • körler sağırlar birbirini ağırlar.
  • Evvet arkadaşım,eğer Sn.Yavuz ÇİZMECİ bu sektörden ayrılırsa onlarca çalışanı gibi bende SN.Yavuz ÇİZMECİye bana ve arkadaşlarıma bir ekmek kapısı açtığı için binlerce teşekkür edeceğim.MY TECHNIC rayına oturmaya başladı.ACT zaten rayında yavaş yavaş her şey düzeliyor.Dışarıdan gazel okuyan sizlerde kıskançlığınızla kalacaksınız.
  • My tech çalışanları ne düşünüyor acaba ?

İşte Yavuz Çizmeci’nin havacılık sektöründe birlikte çalıştığı Büyükyumukoğlu’na yolladığı o mektup:

İbrahim Paşamız. 
Sevgili İbrahim Paşam,

Değerli İbrahim Ağabeyimiz, Geçen yedi yıl boyunca sende gördüğümüz inanç, azim, kararlılık, güleryüz ve pozitif yaratıcılık bizim için unutulmayacak güzel bir örnek olacak. Sabiha Gökçen havaalanında yedi yılda yaratılan başarıda senin payın inkar edilemez. Sektöre ve Türkiye'ye olan inancını ve bizlere gösterdiğin anlayış ve desteği unutmayacağız. Ömrün boyunca iftaharla taşıyabileceğin bir eserin paydaşısın. Yeni yaşamında önce sağlık, sonra da huzur ve mutluluk dileriz.Seni çok seviyoruz. Sevgi ve saygılarımızla.

ÇİZMECİ'DEN DUYGU YÜKLÜ MEKTUP

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 14 yıl önce
uzuluyorum yorumlari okuyunca,bilip bilmeden konusanlara..herkes efendi olsun kimsenin nerede yatip yatamayacagini bir Allah biliyor,lutfen herkes edebini bilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen acaba kimlerin sayesinde bu yazdıklarını yazabiliyorsun nankör efendi ... sabiha gökçen neydi ne olduyu biliyor musun da yazıyorsun ... neyse sen anca yazarsın zaten :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ACABA KİMLERİN SAYESİNDE O GÖREVDE DURA BİLDİN PAŞA EFENDİ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu çizmeci zamanında MNG de maaşları düşürdü daha önceye gidelim vergi borçlarından ispanyaya kaçtı ülkede aranır oldu sonra özalın oğlu oldu kurtardı geldi mng den sonra mytecnic te yine pislik yaptı o kadar değerli teknik elememanlar oraya geçti ama pislik pisliğinden vazgeçmez ordada aynı şeyi yaptı şimdi havacılık sektörüne giremiyor bu timsah gözyaşları senin yatacak yerin yok çizmemin gn müdürü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Doğrusu bende yardımını gördüğüm birisiydi. Fakat "oğlumun kullandığı uçağa bile binmeye korkarım" sözleri havacılıktan uzak birisi olduğunu gösteriyordu. Yöneticiliğini bilmem, ama "bu genel ve sportif havacılık neden adam olmuyor" sorusunu cevabı kesinlikle havacılığın başındaki üniformaları çıkartamayışımız veya bir türlü teskere alamayışımızdan olduğu kesin. Arpalıklar buğdaylıklar sizin olsun da bizi göklerde rahat bırakın sayın paşalarım, Marko paşalarım. Sayın Çizmeci'nin yaklaşımını da hiç hayretle karşılamadım doğrusu. Arpalık Buğdaylık dengesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sizden öncekiler acaba haklarını helal ediyorlar mı çizmeci ye ... kaç evin ocağını söndürdü, kaç kişinin canını yaktı, günahını aldı, vaadlar verip ortada bıraktı... ben bir çoğunu tanıyorum ve elbette onuna güle güle çizmeci denecek günü bekliyorlar... kalmaz kimsenin ahı yerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayın paşam siz başarılısınız ve takdire layiksiniz tebrikler haldun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
körler sağırlar birbirini ağırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evvet arkadaşım,eğer Sn.Yavuz ÇİZMECİ bu sektörden ayrılırsa onlarca çalışanı gibi bende SN.Yavuz ÇİZMECİye bana ve arkadaşlarıma bir ekmek kapısı açtığı için binlerce teşekkür edeceğim.MY TECHNIC rayına oturmaya başladı.ACT zaten rayında yavaş yavaş her şey düzeliyor.Dışarıdan gazel okuyan sizlerde kıskançlığınızla kalacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
My tech çalışanları ne düşünüyor acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000