24 Mart 2011, Perşembe 12:11:52

BAŞKAN RAO'DAN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

İstanbul Sabiha Gökçen uluslararası Havalimanı’nın işletmeci firması İSG’nin Hintli ortağı olan GMR Group’un Yönetim Kurulu Başkanı G.M. Rao, toplumun yetersiz hizmet almış bireylerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan GMR Varalakshmi Vakfı adına 340 milyon dolar bağışta bulunacak.
Söz konusu bağış G. M. Rao’nun GMR Group bünyesindeki kişisel hissesinin tamamını kapsıyor.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan G. M. Rao şunları söyledi: “İş hayatındaki ilk yıllarımdan itibaren, faaliyet gösterdiğimiz, işimizi büyüttüğümüz ve başarımızı borçlu olduğumuz topluma yardım ederek, borcumuzu ödeme konusunda sorumluluğumuz bulunduğuna daima inanmışımdır.”

2007 yılında aile fertleri tarafından kabul edilen aile yapılanmasıyla ilgili yasal belgelerin imzalanması sırasında konuşan G. M. Rao, “İnsanın, süreklilik gösterecek bir kuruluş kurma vizyonunun, meyvelerini vermeye başladığını görmesi hem uzun hem de en tatminkâr yolculuktur. Şahsen, Hindistan’ın en simgesel projesi Delhi Uluslararası Havalimanı T3 Terminali’nin yapım ihalesini kazanmaktan bile daha tatmin edicidir” dedi.

GMR Varalakshmi Vakfı, GMR Group’un bünyesinde yer alan ve Hindistan içinde ve dışında olmak üzere 22 ülkede faaliyet gösteren bir organizasyon. Temel eğitimin ve mesleki eğitimin yayılmasını ve insanlara sürekli bir geçim kaynağı sağlanmasını amaçlayan vakfın, gençleri girişimciliğe yönlendirmeye, katılımcı, bütüncül kalkınma girişimlerini üstlenmeye, toplumları ve onların kurumlarını güçlendirmeye destek vermesi de hedefleniyor.
BAŞKAN RAO'DAN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000