07 Temmuz 2010, Çarşamba 08:10:28

12 KİLO EROİNLE YAKALANDI

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan çıkış yaparak Hollanda’ya gitmek isteyen Gülden K.’nin valizlerinde 12 kilogram eroin ele geçirildi.
  • GERÇEK GÜVENLİK,GERÇEK RAHATLIK İSTİYORSAK SAWIN CEOSUNDAN BİLE ŞÜPHE EDER ŞEKİLDE HAREKET ETMEMİZ LAZIM!!! X RAY LERDEN VATANDAŞ DONUNA KADAR ARANIYOR, DAİMİ GİRİŞ KARTI OLAN TRANSİT GEÇİYOR!! BENCE A DAN Z YE KİM OLURSA OLSUN ARANARAK GEÇMESİ LAZIM,AKSİ HALDE BU TÜR OLAYLARIN KİMDEN GELECEĞİ BELLİ OLMAZ!!!!
  • Bu işte özel güvenlik görevlilerinin payı yokmu acaba?
  • TEBRİKLER POLİS TEŞKİLATINA. GÜVENLİĞİNDE BU KONUDA ÇOK DUYARLI OLMAI GEREKİYOR, AKSİ HALDE BURADAN HERŞEYİ BÖYLELİKLE RAHAT BİR ŞEKİLDE GEÇİRMEYE KALKARLAR!!SAW IN UYUŞTURUCU TARFİĞİNE YOL VERMESİNLER!!

Gözaltına alınan Gülden K. sorgulamasının ardından Adliyeye sevk edilirken basın mensuplarının kendisini görüntülediğini görünce gözyaşlarına boğularak, “Annem görmesin" şeklinde feryatlarda bulundu.İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı profil takip uzmanları, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir kadının şüpheli davranışlarda bulunduğunu fark etti. Amsterdam uçağına binmek üzere gelen kadın ile 3 çocuğu X-ray cihazından geçtikten sonra gözaltına aldı. Gülden K.’nin çocuklarının 3 çantasında yapılan aramada, oyuncakların arasında ve çantanın çeşitli yerlerine gizlenmiş 12 kilo saf eroin ele geçirildi.

Yapılan sorgulamanın ardından Gülten K.'nın 3 kız çocuğu olayla ilgisi olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı. Çocuklar Hollanda konsolosluk yetkilileri aracılığıyla Amsterdam’a gönderildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulaması yapılan Gülden K.’nin kuryeliğini yaptığı uyuşturucu çetesi ile ilgili çok yönlü soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi. Hollanda’da kızları ile birlikte yaşayan çifte vatandaş Gülden K.’nin AİDS hastası olduğu ortaya çıktı. AİDS hastalığının da kendisini terk eden Hollandalı ikinci kocasından bulaştığı ileri sürüldü.Emniyetteki işlemleri tamamlanan Gülden K. Adliyeye sevk edilirken basın mensuplarının kendisini görüntülediğini görünce gözyaşlarına boğuldu. İki kadın polisin zor zaptettiği Gülden K., “Annem görmesin" şeklinde feryatlarda bulundu.
 
 

12 KİLO EROİNLE YAKALANDI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
GERÇEK GÜVENLİK,GERÇEK RAHATLIK İSTİYORSAK SAWIN CEOSUNDAN BİLE ŞÜPHE EDER ŞEKİLDE HAREKET ETMEMİZ LAZIM!!! X RAY LERDEN VATANDAŞ DONUNA KADAR ARANIYOR, DAİMİ GİRİŞ KARTI OLAN TRANSİT GEÇİYOR!! BENCE A DAN Z YE KİM OLURSA OLSUN ARANARAK GEÇMESİ LAZIM,AKSİ HALDE BU TÜR OLAYLARIN KİMDEN GELECEĞİ BELLİ OLMAZ!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu işte özel güvenlik görevlilerinin payı yokmu acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TEBRİKLER POLİS TEŞKİLATINA. GÜVENLİĞİNDE BU KONUDA ÇOK DUYARLI OLMAI GEREKİYOR, AKSİ HALDE BURADAN HERŞEYİ BÖYLELİKLE RAHAT BİR ŞEKİLDE GEÇİRMEYE KALKARLAR!!SAW IN UYUŞTURUCU TARFİĞİNE YOL VERMESİNLER!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000