13 Kasım 2008, Perşembe 17:27:22

1. Ulusal Kargo Forumu'na büyük ilgi

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım, Yapım ve İşletme A.Ş tarafından düzenlenen 1. Ulusal Kargo Forumu havacılık ve taşımacılık alanında faaliyet gösteren özel sektör ve kamu kurum ve kuruluşlarından çok sayıda katılımcı ile gerçekleştirildi.
  • HEATHROW hava limanı tek pistle saatte 40 trafik üretiyor. S gökçen kaç trafik üretiyormuş. Atatürk hava limanı 3 pistle kaç trafik üretiyor. Ağzı olan konuşuyor. S Gökçen 2020 yılında saate 40 günde 960 yılda 350400 trafik üretsinde bunu başaranların heykelini hava alanının girişine dikelim. havacılığımızı mundar ettiniz be kardeşim. 2 pist nerden çıktı şimdi. Önce 1 pisti kullanmayı öğrensek olmazmı.
  • SAW idarecilerinin boyle bir toplanti yapmasi ve kargoculari biraraya getirmesi guzel. SAW kargo bolumu biraz daha genisletilerek bolgeye iyi hizmet verebilir. Bildigim kadariyla karayolu baglantisida normal yolcu karayolu baglantisindan ayri boylece trafik zorlugu yasanmaz. SAW yeni terminali, My Technic, HABOM projeleri ve kargo derken artik ciddi ciddi ikinci pist insaatina baslama zamani geldi.Projenin yillarca onceden hazir oldugunu duymustum. Is zannedersem SSM ve HEAS gibi yetkililere kaliyor. Tahmin ediyorum DLH ve DHMI bu konuda destek vereceklerdir.
  • Hava kargo taşımacılığı bu adamlara kaldıysa yandık vallahi, ya kardeşim bu adamların bu güne kadar bu ülkenin hava kargo taşımacılığına hangi katkıları olmuşta biz görmemişiz. İyidi madem böyle bir form yapılıyor bu ülkenin hava kargo taşımacılığına katkısı olanlar nerde.Hepinize hayırlı işler. Buna kendin çal kendin oyna derler. Hoş geldin CEO

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş. (İSG), Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, havacılık ve lojistik sektöründe faaliyet gösteren özel sektör ve kamu kurum ve kuruluşlarını bir araya getirdi.

ISG tarafından düzenlenen ve Holiday Inn Hotel’de gerçekleştirilen 1. Ulusal Kargo Forumu’nda, sektörde daha yakın işbirliği ve rekabet avantajının yolları tartışıldı.

Forumda konuşma yapan ISG Genel Müdürü Gökhan Buğday, “İstanbul Sabiha Gökçen, Türkiye Sanayi’nin can damarı Bursa, Gebze, İzmit, Sakarya, Yalova gibi bölgeleri ve İstanbul’un hızla büyüyen Anadolu Yakası’nı içine alan önemli bir hinterlandın dünyaya açılan en yakın kapısı konumundadır. Bu bağlamda, havalimanımızda kargo operasyonlarına büyük önem verilmektedir. Kapsama sahamızda yer alan, otomotiv, kimya, gemi inşaatı ve bakımı gibi çeşitli endüstrilerin, spesifik kargo ihtiyaçlarını karşılayacak donanım ve insan kaynağına sahibiz.” dedi.

Forumda, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın yeni yatırımları, ticari hinterlandı ve kolay ulaşımı ile hava kargo sektörünün dikkatini çektiği belirtildi. 

1. Ulusal Kargo Forumu’nda ISG Genel Müdürü Gökhan Buğday’ın yanı sıra, HEAŞ Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Racih Tokaç, Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTIKAD) Genel Müdürü Müjdat Mandal, Pendik Belediyesi Başkan Yardımcısı Nurettin Beşinci, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Taşıyıcılar Kooperatifi Genel Müdürü Emre Büyükgöz, Miras Aircargo Türkiye Temsilcisi Ahmet Aniş, Euro Asian Cargo Türkiye Temsilcisi Mehmet Eraltan da birer konuşma yaptılar.

1. Ulusal Kargo Forumu'na büyük ilgi

Yorumlar

AIR kom ~ 15 yıl önce
HEATHROW hava limanı tek pistle saatte 40 trafik üretiyor. S gökçen kaç trafik üretiyormuş. Atatürk hava limanı 3 pistle kaç trafik üretiyor. Ağzı olan konuşuyor. S Gökçen 2020 yılında saate 40 günde 960 yılda 350400 trafik üretsinde bunu başaranların heykelini hava alanının girişine dikelim. havacılığımızı mundar ettiniz be kardeşim. 2 pist nerden çıktı şimdi. Önce 1 pisti kullanmayı öğrensek olmazmı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sydney ~ 15 yıl önce
SAW idarecilerinin boyle bir toplanti yapmasi ve kargoculari biraraya getirmesi guzel. SAW kargo bolumu biraz daha genisletilerek bolgeye iyi hizmet verebilir. Bildigim kadariyla karayolu baglantisida normal yolcu karayolu baglantisindan ayri boylece trafik zorlugu yasanmaz. SAW yeni terminali, My Technic, HABOM projeleri ve kargo derken artik ciddi ciddi ikinci pist insaatina baslama zamani geldi.Projenin yillarca onceden hazir oldugunu duymustum. Is zannedersem SSM ve HEAS gibi yetkililere kaliyor. Tahmin ediyorum DLH ve DHMI bu konuda destek vereceklerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AIR kom ~ 15 yıl önce
Hava kargo taşımacılığı bu adamlara kaldıysa yandık vallahi, ya kardeşim bu adamların bu güne kadar bu ülkenin hava kargo taşımacılığına hangi katkıları olmuşta biz görmemişiz. İyidi madem böyle bir form yapılıyor bu ülkenin hava kargo taşımacılığına katkısı olanlar nerde.Hepinize hayırlı işler. Buna kendin çal kendin oyna derler. Hoş geldin CEO

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000