23 Ocak 2014, Perşembe 08:58:41

YOLCULAR UÇAĞI YAĞMALADI!

Uçakta yaşanan aksaklıklara dayanamayan yolcular uçağın içindeki tüm malzemeyi yağmaladı. Olay ancak polis müdahalesiyle son buldu.
  • eğer bir ortadoğu ülkesinde 230 yolcuyla 12 saat bu yapılabildiyse pekala herkes yapabilir.Öyle ilah falan olunacak bir durum değildir:)
  • Yukardaki durumda crowd control yapabilecek insan ilahtır. 2,5 saatlik bir destinasyona 7 saatte ulaşıyorsun hani Paris'e insen insanlara onu da kabul ettirebilirsin ama 7 saatin sonunda Nantes'a iniyorsan kontrol edilebilecek bir kalabalık olacağını sanmıyorum.
  • Freeshop olayini yanlis anlamis olabilirler..tercume hatasi buyuk ihtimal bu konuda degerlendirilsin :)
  • Kabin ekiplerinin eğitimleri gözden geçirilmeli.Yolcuyu kontrol altına bu durumda bile alamayan ekip 'Crowd Control' hiç yapamaz.Bu tip durumlarla çok karşılaştık,üstelik te en zor yolcu profili olan bir ülkede.Kabin ekibi; Gerektiğinde ne yapması gerektiğinin bilincinde değil.
  • Uçağın Rabat'tan kalktığını okuduğumda hiç ama hiç şaşırmadım. Kuzey Afrikalıları tanıyanlar ne kastettiğimi çok iyi anlayacaklardır.

Rabat'tan Paris'e seyahat eden Ryanair'e ait bir yolcu uçağı tıbbi bir durum nedeniyle Madrid’e inmek zorunda kaldı. Normalde 2,5 saatlik olan uçuş bu olay ve peşi sıra gelen aksaklıklar nedeniyle bir türlü nihayete eremedi.

Geç saatte Madrid’den kalkan uçak Paris’e vardığında havalimanı gece uçuş yasağı nedeniyle kapanmıştı. Bu nedenle uçak Paris'e inemedi. Uçak, yaklaşık 7 saattir uçakta olan yolcuları Nantes'e indirdi.

Yolcular geceyi otelde konakladıktan sonra sabahleyin otobüs ile Paris’e götürüleceklerini duyunca da isyan başladı. Yolcular uçağı yiyecek, içecek ve değerli ürünleri için arayıp yağmaladılar. Havayolu çalışanları, yolcuların oldukça saygısız ve barbarca davrandıklarını söyledi Nantes havalimanında olaya müdahale eden polis yolcuları sakinleştirmekte zorluk çekti.

11 Ocak’ta yaşanan olay ancak bu hafta gazetelere yansırken Ryanair, bir yağmalamanın söz konusu olmadığını bildirdi. (CNNTürk)

YOLCULAR UÇAĞI YAĞMALADI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

crew ~ 10 yıl önce
eğer bir ortadoğu ülkesinde 230 yolcuyla 12 saat bu yapılabildiyse pekala herkes yapabilir.Öyle ilah falan olunacak bir durum değildir:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crew ~ 10 yıl önce
Yukardaki durumda crowd control yapabilecek insan ilahtır. 2,5 saatlik bir destinasyona 7 saatte ulaşıyorsun hani Paris'e insen insanlara onu da kabul ettirebilirsin ama 7 saatin sonunda Nantes'a iniyorsan kontrol edilebilecek bir kalabalık olacağını sanmıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
garip ~ 10 yıl önce
Freeshop olayini yanlis anlamis olabilirler..tercume hatasi buyuk ihtimal bu konuda degerlendirilsin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip ~ 10 yıl önce
Kabin ekiplerinin eğitimleri gözden geçirilmeli.Yolcuyu kontrol altına bu durumda bile alamayan ekip 'Crowd Control' hiç yapamaz.Bu tip durumlarla çok karşılaştık,üstelik te en zor yolcu profili olan bir ülkede.Kabin ekibi; Gerektiğinde ne yapması gerektiğinin bilincinde değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Frequent Flyer ~ 10 yıl önce
Uçağın Rabat'tan kalktığını okuduğumda hiç ama hiç şaşırmadım. Kuzey Afrikalıları tanıyanlar ne kastettiğimi çok iyi anlayacaklardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 10 yıl önce
Irkçılık yapma.
poland ~ 10 yıl önce
tanıyoruz tanımasınada ryanairide tanıyoruz.. yolcular iyi etmis
aynen ~ 10 yıl önce
ben de sasirmadim.. bilen bilir..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000