06 Mart 2009, Cuma 15:11:55

Ryanair tuvalet ücretinde geri adım atmıyor

İrlanda merkezli ucuzcu hava yolu şirketi Ryanair'in CEO'su Michael O'leary, uçakta yolcudan tuvalet parası alınması konusunda ısrarcı olacaklarını belirtirken bunun Ryanair'e yılda 15 milyon sterlin kazandıracağını söyledi.
  • tuvaletin paralı olması bence yerinde bir karar.. 15 dakikada bir rutin tuvalet checklerini yaparken çektiğimiz eziyeti anlatamam..en azından sadece merak için tuvalete giren bütün peçeteleri yerlere atan, tuvalete atan tuvaleti inop yapan yolculardan kurtulmuş oluruz... bütün havayollarında olmasını diliyorum..
  • aslında paralı girilebilen bir sigara kabini yapsalar wc parasının 5 katını kazanırlar. insanlar wc ye 1 pound vermeyi çok görürler ama sigara içmek için 5 pound gözlerine hiç gözükür. bu arada paralı wc gerekli bencede hijyen ve gereksiz kullanımları önlemek için.
  • büyük kaca kücük kaca acaba???
  • lowcost ta yemegı parayla verıyorsa tuvalet neden paralı olmasın ;)
  • Zaten bileti satarken sen içine tüm maliyetlerini dahil etmiyo musun,tuvaletler ücretli olcakmış,yılda 15 milyon sterlin gelir getircekmiş,allah bilir bu adam böyle bişey dememiştir bile,laf dolaşa dolaşa buraya gelmiştir,dediyse de paşa paşa geri döner bu uygulamayı yapan firma(lar).Hadi bakalım küçük 0,50,büyük 1,00 pound,bi de süreli yapsınlar küçük 2 dk,büyük 4 dk,çıkmazsa her dk ikiye katlansın fiyat:)),lan nerden para koparcağını şaşırmış bunlar,sonuç:büyük saçmalık......
  • thy istanbul-hong kong seferinde ne zaman tuvalate girsem kesif bir sigara kokusu ve de tam söndürülmeden bırakılmış sigara.Söndürdüm su ile ama gel gelelim çıktığımda benden sonraki ben yaptım diye şikayet etse başım ağrır diye rapor ettim,ama nafile gelen steward'da sigara kokuyor hem de gecenin 4. de o da gitmiş bir yerde içmiş gelmiş sigarasını.Ya uçaklarda sigaralı bölüm yapılsın ya da bu sigaralar toplatılsın,cepten daha zararlı olmaya başladı.
  • ucuzcu denmesi çok hoş :) beleşçi denilse
  • Acaba bu firmada iş başvurusu için adaylardan para alıyormudur?
  • alanda 2saat oturup çişini kakasını uçağa saklayanlar bundan sonra paralı helada hacet gidersinler.nasıl yemediğim salatanın parası benden çıkmıyorsa etmediğim helanında parasını ödememeliyim.
  • Tuvalet kapılarına peçete kolonya.Oturt birini hem ne sıra olur ne içeride sigara içen. Millet paşa,paşa ücretini öder.Hem artık tuvaletlerde Süper bakımlı olur.Para alıyoruz ya. Havayolları tecrübeli Uçuşa elverişli bayan tuvaletciler arıyor.

Geçtiğimiz günlerde uçakta tuvaleti paralı hale getirecek bir düzenleme üzerinde çalıştıklarını açıklayan Ryanair CEO'su Michael O'leary, bu konuda ciddi olduklarını belirtti.

İngiliz The Guardian Gazetesi'nde yayınlanan habere göre, tuvalet kapısına, para yerine kredi kartı ile çalışan bir sistem yerleştirmeyi planladıklarını söyleyen O'leary, bu uygulamanın şirkete yılda 15 milyon Sterlin gelir getireceğini söyledi.

Para ile çalışan sistemi teknik açıdan uygun olan en kısa sürede hayata geçirmeyi planladıklarını ifade eden O'leary, bunun uçuş sırasında gereksiz tuvalet kullanımı nedeniyle diğer yolcuların rahatsız edilmesini de engelleyeceğini belirtti.

Ryanair tuvalet ücretinde geri adım atmıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 15 yıl önce
tuvaletin paralı olması bence yerinde bir karar.. 15 dakikada bir rutin tuvalet checklerini yaparken çektiğimiz eziyeti anlatamam..en azından sadece merak için tuvalete giren bütün peçeteleri yerlere atan, tuvalete atan tuvaleti inop yapan yolculardan kurtulmuş oluruz... bütün havayollarında olmasını diliyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
aslında paralı girilebilen bir sigara kabini yapsalar wc parasının 5 katını kazanırlar. insanlar wc ye 1 pound vermeyi çok görürler ama sigara içmek için 5 pound gözlerine hiç gözükür. bu arada paralı wc gerekli bencede hijyen ve gereksiz kullanımları önlemek için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
büyük kaca kücük kaca acaba???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
lowcost ta yemegı parayla verıyorsa tuvalet neden paralı olmasın ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Zaten bileti satarken sen içine tüm maliyetlerini dahil etmiyo musun,tuvaletler ücretli olcakmış,yılda 15 milyon sterlin gelir getircekmiş,allah bilir bu adam böyle bişey dememiştir bile,laf dolaşa dolaşa buraya gelmiştir,dediyse de paşa paşa geri döner bu uygulamayı yapan firma(lar).Hadi bakalım küçük 0,50,büyük 1,00 pound,bi de süreli yapsınlar küçük 2 dk,büyük 4 dk,çıkmazsa her dk ikiye katlansın fiyat:)),lan nerden para koparcağını şaşırmış bunlar,sonuç:büyük saçmalık......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy istanbul-hong kong seferinde ne zaman tuvalate girsem kesif bir sigara kokusu ve de tam söndürülmeden bırakılmış sigara.Söndürdüm su ile ama gel gelelim çıktığımda benden sonraki ben yaptım diye şikayet etse başım ağrır diye rapor ettim,ama nafile gelen steward'da sigara kokuyor hem de gecenin 4. de o da gitmiş bir yerde içmiş gelmiş sigarasını.Ya uçaklarda sigaralı bölüm yapılsın ya da bu sigaralar toplatılsın,cepten daha zararlı olmaya başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ucuzcu denmesi çok hoş :) beleşçi denilse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Acaba bu firmada iş başvurusu için adaylardan para alıyormudur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
alanda 2saat oturup çişini kakasını uçağa saklayanlar bundan sonra paralı helada hacet gidersinler.nasıl yemediğim salatanın parası benden çıkmıyorsa etmediğim helanında parasını ödememeliyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tuvalet kapılarına peçete kolonya.Oturt birini hem ne sıra olur ne içeride sigara içen. Millet paşa,paşa ücretini öder.Hem artık tuvaletlerde Süper bakımlı olur.Para alıyoruz ya. Havayolları tecrübeli Uçuşa elverişli bayan tuvaletciler arıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000