25 Ekim 2013, Cuma 10:07:19

RYANAIR HOSTESLERİ SOYUNDU

Avrupa'nın en ucuz tarifeli havayolu şirketi Ryanair'ın hostesleri geliri kanserli çocuklar için hizmet veren bir vakfa verilmek üzere bastırılacak takvim için çıplak pozlar verdi.
  • başka şekilde reklam yapsalar bu kadar dikkat çekmezdi. nerede kadın haklarını savunuyorum maskesi altında başka işer çeviren FEMEN?
  • En sondaki abla haric digerlerinin yuzu guzel degil, neden bu kadar bayildiniz anlamadim basmislar makyaji soymuslar kizi... beni etkilemedi sahsen. Vucuda gelince avrupalilar spor yaptiklari icin fit olanlari coktur, bu ablalara has bir durum degil.
  • ya o değil de... virgin atlantic james bond parody reklamını izledim...ya arkadaş...yaa yani yok yani sözün bittiği yerdeyim... biz daha yok niye koridor da selam vermedin...yok niye aramadan geçerken önüme geçtin yok niye otobüse binerken beni beklemedin sırada ben varım filan...yok niye asansörün kapısı açılınca içeridekiler çıkmadan ökz gibi hemen içeriye dalıyorsunuz yaaa kardeşim hayat yurtdışın da güzel...bu ülke de ancak stres hastası olursun başka birşey değil... video izledim meşhur yabancı bir havayolu...purser kokpite giriyor...hi guysss diyor...millet nerelerde biz neredeyiz... ya kardeşim onların kültürleri öyle biz askeri ciddiyet devlet ciddiyeti yoksa herkes laçkalaşır filan...yav he hee aynen öyle aynen öyle böyle dewam edin siz...onun için senelerdir değişmiyor hep aynıyız...yaptınız da ne oldu? onlar laçka? evet o yüzden parmakla gösteriyorlar...adamlar aşmış artık...biz daha önyargılarımızdan kurtulamıyoruz...1 gece önce dert yaşamış gelip suratını bize asar...
  • İstediğiniz kadar spor yapın veya spora gidin kas yapın , sıfır beden bir vücuda veya kaslı bir vücuda sahip olun maximum 100 yıl yaşayabilirsiniz. Peki ya sonrası; final fantazinin yaşanacağı yer gelecek ve bu sefer bütün denemeleri sizin o insanların aklını başından alan o vücutlarınız üzerinde yapacaklar. Ne kazandığınız o yüksek maaşlar ne de sosyal statünüz hiç bir şey size aman vermeyecek ey ölümlüler.
  • Yani şurada,kimseyle polemiğe girmeyeyim diyorum ama bazıları gerçekten istiyor.Gel kardeşim,sana vücut göstereyim bir steward olarak.Ama ya yoksa? eminim benim 10 yıl önceki vücudum bile senin en iyi döneminden de iyidir.Bazı steward arkadaşlar cidden kendilerine bakmıyorlar,ama bunu düşünerek genelleme yapamassın.Sürekli spor yapıp yediği içtiğine dikkat edenlerde mevcut !!!
  • Kabin Memurlarına neden bu gözle bakıyosunuz arkadaşlar. Onlarda insan ve o kadar zor şartlarda ekmeklerini kazanmak için uğraşıyolar ki sizin zannettiğiniz gibi hiç değil . Bi çogunuz onlarin yerinde olmak icin can atiyorsunuz. Benim eşim bir kabin memuru ve bir çocugumuz var . Ben eşimi çogu zaman goremiyorum bile ama cocugumuza iyi bir gelecek sunmak için bu meslegi kendisi icra ediyor . Maaşı iyi olmasa emin olun bu meslegi kimse yapmaz . Onlar orda sizin gozunuze hitap etmek icin degil sizin en basta can guvenliginizi korumak icin ordalar ve size hizmet etmek için . Unutmayin ki o sarkmaya calistiginiz insanlarinda eşi coluk cocugu var . O yuzden sizde insan olarak dusunun cinsiyet ayrimi yapmadan empati kurarak . Lutfen o insanlara saygili olun .
  • İşte budur,uçuş emniyeti falan palavradır,acil durumda herkes başının çaresine bakar. Önemli olan fiziktir,Ryan Air de bunu vurgulamış.Bu arada stewartlar da soyunsun da göbeklerini görelim, aynı Amerikan İtfaiyecileri gibi maaşallah!
  • Vay be !!!! Simdi millet neden bu sirkette " free lancer" bile olmaya razi oldugu anlasildi !!! Aslinda böyle bir takvimi IranAir de cikartmali...!!!
  • su yy.da hala gözler yardımı görmezde ete bakar.. ettir en nihayetinde ett!!! bir hastaya sifa olduysa sapka çıkar be kardeşim! ha organ bagislamissin ha organ göstermişsin.. baktığınız şey uzuvdur ettir et!!!! ha gostermisss ha saklamis herkes seklini semalini bilir kadının. . asıl sorun gönül gözü kapanmasın
  • Şimdi Türkish Airlines'te TÜRK uçtuğu için Empati yapmaya davet etsem??? Empati kelimesini de açıklamak durumunda kalıcam. Empati ;"Aynı şeyi senin anana-bacına yapsalar" hoşuna gider mi şeklindedir.

Avrupa'nın en ucuz tarifeli havayolu şirketi Ryanair ilginç bir "sosyal sorumluluk" projesine imza attı. Bir süre önce ayakta yolcu alma hazırlıklarıyla gündeme gelen Ryanair'in hostesleri hayır için soyundu.

Yolculara "aptal" diyerek kamuoyunu kızdıran Ryanair CEO'su Michael O'Leary'nin "şirketin imajını düzeltme" girişimleri çerçevesinde, havayolunun kadın kabin memurları Teenage Cancer Trust adlı, kanserli çocuklar için hizmet veren bir vakıfa gelir elde etmek için çıplak pozlar verdi.

Ryanair'in güzel ve çıplak hosteslerinin Londra'nın tarihi Victoria İstasyonu'nda çekilen fotoğraflarıyla basılacak 2014 takviminin satışından 100 bin sterlin, yani yaklayık 320 bin TL gelir elde edilmesi bekleniyor.

İŞTE KANSERLİ ÇOCUKLAR YARARINA HAZIRLANAN TAKVİMDEN BAZI KARELER









RYANAIR HOSTESLERİ SOYUNDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

işi biliyorlar ~ 10 yıl önce
başka şekilde reklam yapsalar bu kadar dikkat çekmezdi. nerede kadın haklarını savunuyorum maskesi altında başka işer çeviren FEMEN?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir THY yolcusu ~ 10 yıl önce
En sondaki abla haric digerlerinin yuzu guzel degil, neden bu kadar bayildiniz anlamadim basmislar makyaji soymuslar kizi... beni etkilemedi sahsen. Vucuda gelince avrupalilar spor yaptiklari icin fit olanlari coktur, bu ablalara has bir durum degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 10 yıl önce
ya o değil de... virgin atlantic james bond parody reklamını izledim...ya arkadaş...yaa yani yok yani sözün bittiği yerdeyim... biz daha yok niye koridor da selam vermedin...yok niye aramadan geçerken önüme geçtin yok niye otobüse binerken beni beklemedin sırada ben varım filan...yok niye asansörün kapısı açılınca içeridekiler çıkmadan ökz gibi hemen içeriye dalıyorsunuz yaaa kardeşim hayat yurtdışın da güzel...bu ülke de ancak stres hastası olursun başka birşey değil... video izledim meşhur yabancı bir havayolu...purser kokpite giriyor...hi guysss diyor...millet nerelerde biz neredeyiz... ya kardeşim onların kültürleri öyle biz askeri ciddiyet devlet ciddiyeti yoksa herkes laçkalaşır filan...yav he hee aynen öyle aynen öyle böyle dewam edin siz...onun için senelerdir değişmiyor hep aynıyız...yaptınız da ne oldu? onlar laçka? evet o yüzden parmakla gösteriyorlar...adamlar aşmış artık...biz daha önyargılarımızdan kurtulamıyoruz...1 gece önce dert yaşamış gelip suratını bize asar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İstediğiniz kadar spor yapın veya spora gidin kas yapın , sıfır beden bir vücuda veya kaslı bir vücuda sahip olun maximum 100 yıl yaşayabilirsiniz. Peki ya sonrası; final fantazinin yaşanacağı yer gelecek ve bu sefer bütün denemeleri sizin o insanların aklını başından alan o vücutlarınız üzerinde yapacaklar. Ne kazandığınız o yüksek maaşlar ne de sosyal statünüz hiç bir şey size aman vermeyecek ey ölümlüler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
göbek ? ~ 10 yıl önce
Yani şurada,kimseyle polemiğe girmeyeyim diyorum ama bazıları gerçekten istiyor.Gel kardeşim,sana vücut göstereyim bir steward olarak.Ama ya yoksa? eminim benim 10 yıl önceki vücudum bile senin en iyi döneminden de iyidir.Bazı steward arkadaşlar cidden kendilerine bakmıyorlar,ama bunu düşünerek genelleme yapamassın.Sürekli spor yapıp yediği içtiğine dikkat edenlerde mevcut !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thypo ~ 10 yıl önce
Kabin Memurlarına neden bu gözle bakıyosunuz arkadaşlar. Onlarda insan ve o kadar zor şartlarda ekmeklerini kazanmak için uğraşıyolar ki sizin zannettiğiniz gibi hiç değil . Bi çogunuz onlarin yerinde olmak icin can atiyorsunuz. Benim eşim bir kabin memuru ve bir çocugumuz var . Ben eşimi çogu zaman goremiyorum bile ama cocugumuza iyi bir gelecek sunmak için bu meslegi kendisi icra ediyor . Maaşı iyi olmasa emin olun bu meslegi kimse yapmaz . Onlar orda sizin gozunuze hitap etmek icin degil sizin en basta can guvenliginizi korumak icin ordalar ve size hizmet etmek için . Unutmayin ki o sarkmaya calistiginiz insanlarinda eşi coluk cocugu var . O yuzden sizde insan olarak dusunun cinsiyet ayrimi yapmadan empati kurarak . Lutfen o insanlara saygili olun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CEVAP ~ 10 yıl önce
Yorumunuz ile haklisin., ve tüm TÜRK kabin ekipleride kardesimiz !!!.... Iki pilot arkadaslarimizin dönmeside hepimizi cok sevindirdi !....simdi ise "azcik" samata zamani !!!....bircogumuz o gözlerle sadece bu 4 resime bakiyoruz, hepsi bu !
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
İşte budur,uçuş emniyeti falan palavradır,acil durumda herkes başının çaresine bakar. Önemli olan fiziktir,Ryan Air de bunu vurgulamış.Bu arada stewartlar da soyunsun da göbeklerini görelim, aynı Amerikan İtfaiyecileri gibi maaşallah!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OHHHSSSS ~ 10 yıl önce
Vay be !!!! Simdi millet neden bu sirkette " free lancer" bile olmaya razi oldugu anlasildi !!! Aslinda böyle bir takvimi IranAir de cikartmali...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ah ah ~ 10 yıl önce
su yy.da hala gözler yardımı görmezde ete bakar.. ettir en nihayetinde ett!!! bir hastaya sifa olduysa sapka çıkar be kardeşim! ha organ bagislamissin ha organ göstermişsin.. baktığınız şey uzuvdur ettir et!!!! ha gostermisss ha saklamis herkes seklini semalini bilir kadının. . asıl sorun gönül gözü kapanmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Captain SERKAN ~ 10 yıl önce
Şimdi Türkish Airlines'te TÜRK uçtuğu için Empati yapmaya davet etsem??? Empati kelimesini de açıklamak durumunda kalıcam. Empati ;"Aynı şeyi senin anana-bacına yapsalar" hoşuna gider mi şeklindedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçmalama ~ 10 yıl önce
anan bacın soyunuyormu diye soruyoruz mu ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000