20 Ağustos 2013, Salı 09:10:07

MALEV'İN YERİNİ ONLAR DOLDURACAK

Geçen yıl ulusal havayolu şirketi Malev kapatıldıktan sonra uçuş sıkıntısı yaşayan Macaristan'a Körfez'den destek. Solyom Havayolları eylül ayında ‘charter’ uçuşlara ekim ayında da tarifeli uçuşlara başlayacak.
  • Malev Havayolları Avrupanın En İyi Şirketlerindendi.. Macar Hükümeti Eğer Yeterli Desteği Sağlayabilseydi Yada Havayolunu Başka Bir Şirket Alabilseydi Bugün Malev Yaşayacaktı.. Yanılmıyorsam Türk Hava Yolları İlede Bu Konuda Konuşmuşlardı Yardım İstemişlerdi Ama Bişey Vardı Ki THY Bu İşe Girişmedi. Malevin Batmasına KTHY'den Sonra Baya Üzülmüştüm..

Macaristan'a yeni havayolu şirketi... Geçen yıl ulusal havayolu şirketi Malev kapatıldıktan sonra Wizz Air ve Ryanair gibi şirketlerin Budapeşte’ye koyduğu ek seferlerle havada yol alan Macaristan'da boşluğu dolduracak bir adım atıldı. Körfez sermayesinden destek alan Solyom Havayolları eylül ayında ‘charter’ uçuşlara ekim ayında da tarifeli uçuşlara başlayacak.

FİLO 50 UÇAĞI AŞACAK

Şirket filosundaki uçak sayısını bir kaç yıl içerisinde 50'nin üzerine çıkarmayı planlıyor. Wizz Air ve Ryanair gibi ucuz uçuşlarıyla bilinen şirketler Budapeşte’ye ek seferler koymuştu. (Akşam)

MALEV'İN YERİNİ ONLAR DOLDURACAK

Yorumlar

Malev ~ 11 yıl önce
Malev Havayolları Avrupanın En İyi Şirketlerindendi.. Macar Hükümeti Eğer Yeterli Desteği Sağlayabilseydi Yada Havayolunu Başka Bir Şirket Alabilseydi Bugün Malev Yaşayacaktı.. Yanılmıyorsam Türk Hava Yolları İlede Bu Konuda Konuşmuşlardı Yardım İstemişlerdi Ama Bişey Vardı Ki THY Bu İşe Girişmedi. Malevin Batmasına KTHY'den Sonra Baya Üzülmüştüm..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Attila'nın Torunu ~ 11 yıl önce
Üzülecek başka şeyin kalmadı herhalde ki önceliğini buraya verdin.
Atillaya ~ 11 yıl önce
Başkalarına Laf Edeceğine Kendine Bak.. Malev Avrupanın En İyi Havayollarındandı. tabii senin gibiler bilemez o ayrı ;)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000