03 Haziran 2009, Çarşamba 17:41:48

İspanya Kraliçesi en ucuzuyla uçtu!

İspanya Kraliçesi Sofya'nın önceki gün kuzeydeki Santander kentinden İngiltere'nin başkenti Londra'daki Stansted Havaalanı'na, düşük fiyatla bilet satan Ryanair şirketinin uçağıyla gittiği ortaya çıktı.
  • Tayyip'te Pegasus'la gitsin gideceği yere!
  • Umarım birileri ders alır diyeceğim ama.
  • Vah vah yoksul İspanya. Bize gelip te öğrenseler ya ekabirler nasıl yolculuk yaparmış. Bizde, neredeyse kapıcının bile özel uçağı var. Acıdım yoksullara.
  • Koltuk numarasi olmadigi icin de en hizli boarding yapan firma Ryanair. Sadece Emergency exit ve en on sirayi webden satinalabiliyorsunuz .. bazi hatlarda
  • Bahse girerim Michael Kralice nin destekledigi charity e yuklu bir bagista bulunacak simdi. bu adam boyle . arkadasin normal bir reklami yok hic. kucuk maliyetlerle en buyuk en global reklami yapiyor hep.

İngiliz Dailymail gazetesindeki haberde kraliçenin, bilete 15 euro kadar ücret ödediği belirtilirken, bunda “harcamalarını kısması bakımından İngiltere Kraliçesi'nden ders alındığı” yorumu yapıldı.

İspanya Sarayı ise bilet fiyatını doğrulamaktan kaçındı, ancak bu seferin tercih nedeninin fiyat ya da şirket olmadığı, yalnızca “iki kent arasında doğrudan tek sefer olması bakımında seçildiği” ifade edildi.

70 yaşındaki kraliçe, bir ameliyat olması beklenen kardeşi Konstantin'i geçen perşembe günü ziyarete gittiğinde Iberia Havayolları'nı tercih etmişti.

Kraliyet açıklamasında, kral dışında aile üyelerinin özel ziyaretleri için tarifeli uçakları kullanmasının da sık rastlanılan bir durum olduğu da ifade edildi.

Ryanair ise, esprili bir açıklamada bulundu ve konuyla ilgili olarak, “Tüm yolcular Avrupa'nın en ucuz fiyatıyla krallar ve kraliçeler gibi muamele gördü” demekle yetindi.

Ucuz fiyata bilet satan Ryanair'de farklı mevki uygulaması da bulunmuyor. Bu firmanın uçaklarında yolcuların tümü aynı anda uçağa alınıyor, koltuklarda ise numara bulunmadığı için yolcular nereyi boş bulurlarsa oraya oturuyorlar.

İspanya Kraliçesi en ucuzuyla uçtu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
Tayyip'te Pegasus'la gitsin gideceği yere!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Umarım birileri ders alır diyeceğim ama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Vah vah yoksul İspanya. Bize gelip te öğrenseler ya ekabirler nasıl yolculuk yaparmış. Bizde, neredeyse kapıcının bile özel uçağı var. Acıdım yoksullara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Koltuk numarasi olmadigi icin de en hizli boarding yapan firma Ryanair. Sadece Emergency exit ve en on sirayi webden satinalabiliyorsunuz .. bazi hatlarda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bahse girerim Michael Kralice nin destekledigi charity e yuklu bir bagista bulunacak simdi. bu adam boyle . arkadasin normal bir reklami yok hic. kucuk maliyetlerle en buyuk en global reklami yapiyor hep.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000