23 Mayıs 2013, Perşembe 08:05:32

AVRUPA'NIN 5'TE BİRİ RYANAIR İLE UÇACAK!

Geçtiğimiz yıl petrol fiyatlarındaki artışa rağmen kâr marjını yüzde 13 artırdığını açıklayan Ryanair, şimdi de önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa pazarındaki kısa mesafeli uçuşların yüzde 20'sini gerçekleştirmeyi planladığını duyurdu.
  • Ryanair Türkiyeye Gelirse Türk Firmaları İçin Kötü Olur. Düşün Bir SAW Çıkışlı Avrupanın Her Yerine Sefer Olduğunu Pegasus İle Amansız Bir Rekabet Başlar Ve Sonunu Bilemem Artık. İyikide Türkiyede Yok. Zaten Haberde Yazıyor LOT Polish İle Alitalia'yı Geride Bırakmalarına Az Kaldı.
  • Keşke Türkiye'den de uçuş yapsa easyjet gibi..

Avrupa'nın önde gelen "low-cost" havayolu şirketlerinden Ryanair, 2013'ün ilk üç aylık döneminde büyümesini sürdürdüğünü ve Avrupa'nın büyük pazarlarında payını artırmaya devam ettiğini açıkladı.

Ryanair'den yapılan açıklamada "İrlanda ve İspanya'nın bir numaralı havayolu şirketi olduktan sonra geride kalan 12 ay içinde Alitalia ve LOT'u da yakalayan Ryanair, İtalya ve Polonya'nın bir numaralı havayolu şirketi olma yolunda" ifadesine yer verildi.

Ryanair'in gerçekleştirdiği uçuş sayısı yüzde 5 artış göstererek toplamda 79.3 milyon yolcuya ulaştı ve gelirde yüzde 13 artış kaydederek toplam 4.88 milyar Euro gelir elde etti. Şirket, maliyetlerin yüzde 45'ini yakıtın oluşturduğunu da belirtti.

Filoya eklenecek 9 yeni uçak ile bu yaz sezonunda uçuş trafiğini yüzde 2 civarında artırmayı hedefleyen Ryanair, önümüzdeki kış mevsiminde filosuna katmayı planladığı yeni uçaklar ile bu sayıyı yüzde 5'e çıkarmayı planlıyor.

AVRUPA'NIN 5'TE BİRİ RYANAIR İLE UÇACAK!

Yorumlar

Ryanair ~ 11 yıl önce
Ryanair Türkiyeye Gelirse Türk Firmaları İçin Kötü Olur. Düşün Bir SAW Çıkışlı Avrupanın Her Yerine Sefer Olduğunu Pegasus İle Amansız Bir Rekabet Başlar Ve Sonunu Bilemem Artık. İyikide Türkiyede Yok. Zaten Haberde Yazıyor LOT Polish İle Alitalia'yı Geride Bırakmalarına Az Kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
citi ~ 11 yıl önce
O gelmesi bu gelmesin, rekabet nasıl olacak ? tekel modunda mı kalsın piyasa..
vatandaş ~ 11 yıl önce
Keşke Türkiye'den de uçuş yapsa easyjet gibi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aoc ~ 11 yıl önce
Uçuş yapacağı her ülkeden AOC alacaksa, hak olmayan ülkelerden izin de alabilecekse buyursun gelsin tutan yok :) Dublin dışında istese de gelemez.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000