23 Temmuz 2014, Çarşamba 11:34:34

ROLLS-ROYCE YENİ MOTORU İÇİN TESTE HAZIRLANIYOR

Rolls-Royce, dünyanın en verimli geniş yolcu uçağı motoru, Trent XWB’nin daha yüksek itiş gücüne sahip yeni versiyonu Trent XWB-97’nin ilk sürüşünü yapacağını duyurdu.
  • Bu mal bi harika dostum))
  • Herkes görüşünü dile getirmiş fakat.. Haksız oldugumu düşünmüyorum airbus ların bu handikapı canımı sıkıyor.. Ve bunu sizde biliyorsunuz ve kalkmış elin şirketini savunuyorsunuz.. Dediğim yalan yada yanlış birşey olsa anlicam... Ama değil....
  • Bu yorumlari yazanlarin ucaklara 30 metreden daha fazla yaklasmasi kesinlikle yasaklanmalidir.
  • Ilk yoruma: Airbus gormek istemiyorsaniz baska sirkete gecebilirsiniz. Sonra yaptiginiz take-off icin ferrari gibi diye yorum yazarsiniz bize.
  • Sen neyin kafasını yaşıyorsun birader?
  • Söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim.... Bu airbus motorlarını lpgli şahin gibi yaparsa hala thy de görmek istemiyorum... Take off da eziyet çekiyoruz.. Resmen

Airbus A350-100 uçağının tek güç kaynağı olan Trent XWB-97, 97,000lb itiş gücü ile dikkat çekiyor. 2016 yılında test uçuşlarına başlanacak motor, 2017 itibariyle faaliyette olacak.

Yeni yüksek ısı türbin teknolojisi, daha büyük bir motor çekirdeği ve geliştirilmiş aerodinamik fan kombinasyonu ile gerçekleşen artırılmış itiş gücü ile Trent XWB-97, Airbus A350-1000 uçaklarının yükseltilmiş yük taşıma kapasitesi ve maksimum kalkış ağırlığına ulaşmasını sağlayacak.

Rolls-Royce’un Trent XWB Program Direktörü Simon Burr konu hakkında şunları söyledi: “Yüksek itiş gücüyle çalışan Trent XWB motorunun başarılı ilk sürüşü, programın bu heyecanlı yılının önemli bir kilometre taşını oluşturuyor. Trent XWB-84 test programında edindiğimiz tüm deneyimler, Trent XWB-97 motorunun en iyi şekilde geliştirilmesine katkı sağlayacak.”
  
Rolls-Royce 84,000lb itiş güçlü Trent XWB motorunu ise Mayıs ayında, yılsonuna kadar ilk kez Qatar Havayolları adına uçmaya başlayacak Airbus A350 XWB uçağında kullanılmak üzere teslim etti.    

A350 XWB için özel tasarlanmış olan Trent XWB, şimdiden 1400’ü aşkın satışıyla Trent motorları arasında en çok satılan motor oldu.

ROLLS-ROYCE YENİ MOTORU İÇİN TESTE HAZIRLANIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu mal bi harika dostum))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Herkes görüşünü dile getirmiş fakat.. Haksız oldugumu düşünmüyorum airbus ların bu handikapı canımı sıkıyor.. Ve bunu sizde biliyorsunuz ve kalkmış elin şirketini savunuyorsunuz.. Dediğim yalan yada yanlış birşey olsa anlicam... Ama değil....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nedir ~ 10 yıl önce
sıkıntı neymiş söyleyinde bizde bilelim. hars diye kafayı dikmiyormu, yolcular g yemesin işte ne güzel. ada insan var diye kokpiti geniş rahat yapmış, ... kadar yere sıkıştırmamış. buldun bunuyosun. kesin asker çıkışlı pilotsunuzdur. siz seversiniz hars hurs ani hareketleri. yolcu taşıyorsunuz bunu unutmayın.
yassak ~ 10 yıl önce
Bu yorumlari yazanlarin ucaklara 30 metreden daha fazla yaklasmasi kesinlikle yasaklanmalidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ilk yoruma: Airbus gormek istemiyorsaniz baska sirkete gecebilirsiniz. Sonra yaptiginiz take-off icin ferrari gibi diye yorum yazarsiniz bize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İphone'a ~ 10 yıl önce
Sen neyin kafasını yaşıyorsun birader?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim.... Bu airbus motorlarını lpgli şahin gibi yaparsa hala thy de görmek istemiyorum... Take off da eziyet çekiyoruz.. Resmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000