17 Ağustos 2011, Çarşamba 07:50:45

QATAR'DAN ÇİN HAMLESİ

Qatar Airways, 28 Kasım tarihinden itibaren Chongqing kentine yapılacak uçuşlar ile birlikte Çin Halk Cumhuriyeti'ndeki varış noktalarını beşe çıkartmayı planladıklarını duyurdu...
  • Qatar hava yollarını sayısız kullanmışımdır ve nasıl 5 yıldız aldığını hala anlamış değilim vede thy den kat kat düşük bir hava yoludur benim gözümde
  • Doluluk oranlarini ve yolcu profilini nasil bulabilirim yarsdimci olabilir misniz?
Haftada üç kere Katar'ın başkenti Doha'dan yapılacak aktarmasız uçuşlar ile birlikte, havayolu şirketinin Çin'e yaptığı uçuşlar haftada 28'e çıkacak. 
 
Qatar Airways şu anda Airbus A330 tipi yolcu uçağı ile Business Class ve Ekonomi Sınıfı olmak üzere iki sınıf olarak, Doha'dan Hong Kong, Şangay ve Guangzhou kentlerine her gün, Pekin'e ise haftada dört kere aktarmasız uçuş yapıyor. 
 
30 milyonun üzerindeki nüfusa sahip olan Chongqing ülkenin en büyük endüstriyel şehri olması sebebiyle, dünya genelinde büyümekte olan kentlere stratejik açıdan önem veren Qatar Airways için önemli bir hedef oldu. 
 
Chongqing Jiangbei Uluslararası Havalimanı, Çin'in batısındaki en büyük hava limanlarından biri olarak daha çok iç piyasaya hizmet verirken sınırlı sayıda da olsa uluslararası uçuşlara ev sahipliği yapmaya başladı. Chongqing'e Hong Kong, Pekin veya Şangay üzerinden erişim sağlanıyor. 
 
Her yıl düzenlenen prestijli Skytrax yolcu anketinin sonucunda 2011 Yılının Havayolu Şirketi seçilen Qatar Airways, sadece 14. yılında olan genç bir havayolu şirketi olarak kayda değer ödüller almaya devam ediyor. 
 
98 uçaktan oluşan modern bir filoya sahip olan Qatar Airways'in yapılan turizm ve iş amaçlı seyahatler için Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Pasifik Asya, Kuzey Amerika ve Güney Amerika'da 100'ün üzerinde varış noktası bulunuyor. Ancak şirket, 2013 yılına kadar 120'den fazla uçakla dünya genelinde 120'nin üzerinde varış noktasına hizmet sunmayı planlıyor.
QATAR'DAN ÇİN HAMLESİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Qatar hava yollarını sayısız kullanmışımdır ve nasıl 5 yıldız aldığını hala anlamış değilim vede thy den kat kat düşük bir hava yoludur benim gözümde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Doluluk oranlarini ve yolcu profilini nasil bulabilirim yarsdimci olabilir misniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000