26 Nisan 2020, Pazar 10:28:56

Qatar Cargo'dan yeni rekor

Ödüllü uluslararası kargo taşıyıcısı Qatar Airways Cargo, dünya çapında 51 varış noktasına tek gün içinde 136 kargo seferi gerçekleştirerek yeni bir rekor kırdı.
  • Sirketimiz var olsun
  • Katarda ucup airport habere yorum yapmak da ne bileyim
  • Dünyada hiç bir ülke kendi milli şirketleri varken havayolu geçiş haklarını başka bir ülkenin şirketine vermez. Habire slot geliyor uçuşlara biraz düşünmek lazım bu kadar slot neden geliyor diye.
  • Araplarda bize birşey olmaz gibi ilkel bir mantık var. Yaptıklarına şaşırmayın
  • Harbiden suyu cikti biraz . Millet nisan’da yatti , biz 100 saat uctuk .

Ödüllü uluslararası kargo taşıyıcısı Qatar Airways Cargo, dünya çapında 51 varış noktasına tek gün içinde 136 kargo seferi gerçekleştirerek yeni bir rekor kırdı.

Küresel hava taşımacılığı kapasitesinin düşmesiyle Qatar Airways Cargo, küresel ticaretin sürekliliğini ve temel tıbbi yardım malzemelerinin gereken ülkelere sevkiyatının sağlanması için operasyonları artırdı.  Havayolu, günde yaklaşık 100 uçuşla önemli bir kargo trafiği icra ediyor.

Geçen ay boyunca kargo operatörü, dünya çapında virüsten etkilenen bölgelere 100.000 tondan fazla tıbbi ve yardım malzemesi taşıdı. Bu da kaba bir hesapla 1000 tam yüklü Boeing 777 uçağına eş değer. 

Qatar Cargo'dan yeni rekor

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Qatar 77 fo ~ 4 yıl önce
Sirketimiz var olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 ~ 4 yıl önce
Gün sonra dönmeye kalkmayın qatarda savaş cikarsa., Orada kalın çünkü size bir daha iş yok turkiyede, TK bundan sonra gideni geri almıyor.
3 kardes ~ 4 yıl önce
Tk bundan sonra elindekini tutabilicek mi bana bunu soyle?
Saskin ~ 4 yıl önce
Katarda ucup airport habere yorum yapmak da ne bileyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dünya pilotlar gününüz kutlu olsun. ~ 4 yıl önce
Dünyada hiç bir ülke kendi milli şirketleri varken havayolu geçiş haklarını başka bir ülkenin şirketine vermez. Habire slot geliyor uçuşlara biraz düşünmek lazım bu kadar slot neden geliyor diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Farklı şeyler ~ 4 yıl önce
O iki slot birbirinden farklı, birisi hava sahası ya da meydan yoğunluğu kaynaklı Eurocontrol tarafından verilen CTOT dediğimiz slotlar. Diğeri herhangi bir meydana iniş izni için otoriteden verilen slotlar.
Mikrop ~ 4 yıl önce
Araplarda bize birşey olmaz gibi ilkel bir mantık var. Yaptıklarına şaşırmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qtr777fo ~ 4 yıl önce
Harbiden suyu cikti biraz . Millet nisan’da yatti , biz 100 saat uctuk .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soyle ~ 4 yıl önce
Soyle amirine sende yat cicim, buraya yorum yazacagina delikanli gibi ucurmayin beni bukadar demelisin, sirketin geldigi hale bak
tabanca ~ 4 yıl önce
uçta paranı kazan dostum, başka şirketlerde gofret parası yatırıyorlar maaş diye
Pilotlar günün kutlu olsun ama ~ 4 yıl önce
kısa çalışma ödeneğine kalmayı denesene delikanlı
O yüzden ~ 4 yıl önce
Bize ayda 5000 dolar okul 5000 dolar kira bide 5000 dolar yarım maaş veriyorlar e bide 3000 dolar uçuş parası alacan .Qatarlılar etkilenmemiş krizden anlaşılan.
Ooo ~ 4 yıl önce
Hem ayda 5000 dolar ev hem okul parası hem 5000 dolar yarım maaş Bu krizde ağlama şirkete aylık maliyetin 15000 dolar bide 3000 dolar uçuş parası alacan Allah bereket versin kriz Qatar a uğramamış
Profesyonel olmak ~ 4 yıl önce
Uçakta kaç tane kaptan var derler Bunu düşünen kabin ekibi bile olur Gereksiz yorumlardan kaçının 2.pilot F/o yardımcı pilot ama Kaptanım yada Kaptan diye hitap edilmez .Dğnyanın her yerinde böyledir
Neden ~ 4 yıl önce
Hiçbir yorumumuz yayınlanmıyor
Tabancaya ~ 4 yıl önce
O gofret parası dediğin paraya insanlar bir ay çalışıyor aile gecindiryor, lise mezunu baba parası ile pilot olup burda maaş beğenmezsen, gün gelir o maaşa mahkum olursun, egitimdeyken benden on lira borç isteyen adamlar şimdi milleti hor gorur oldu, sonradan gormeler

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000