06 Haziran 2017, Salı 18:11:19

Qatar Airways'ten uçuş açıklaması

Katar Havayolları, uçuşlarda 4 ülke dışında herhangi bir sıkıntı olmadığını belirtti.
  • Qatar Airways e gidemeyen, yeteri kadar kalifiye olamayan pilotlarimiz, uzanamadiklari cigere laf etmisler. Tipik Turk insani.
  • Anormal işler, bizler havacıyız birbirimizi yiyiyoruz, yazıklar olsun bize. Bu demekki eğitim ve gelirleri en yüksek olan kesimlerdeki bu insaniyet eksikliği , değerlendirilmesi gereken bir psikoloji... Gerçek ise politikacılar ve üst akıl tarafından çıkarılan sorunlar , detayını da kimse bilmiyor halihazırda .
  • Selamlar, arkadaslar her olayda illaki birilerine hakaret etme firsati arayan kisilere tek soyleyecegim. ''Yaziklar olsu''n.. gidin de Allah in size hediye ettigi o beyni daha faydali seylerde kullanin. Qatar a gidenler soyle boyle.. Ulkesinde deger gormedigi icin imkanlari zorlayarak firsati degerlendiren ve risk alan insanlara yaptiginiz bu elestiri hic hoc degil. Onlarin hizmeti bu ulkeye en buyuk hizmettir. Orada kazandiklarini ulkelerine getirmeleri bile ekonomimize dolayisiyla halkimiza hizmettir. O kullanmadiginiz beyni biraz zorlayin lutfen... herkese selamlar.
  • İlk kez burda açıklıyorum, sıkı durun: bu olayların arkasında en yetenekli pilotlarını ve teknisyenlerini qatar airwayse kaptıran thy var arkadaşlar. Ancak çabaları boşuna. Kınıyor ve hindistandan getirttiğimiz en kaliteli kınayı gönderiyoruz. Ne yapacağı malumunuzdur.
  • TR deki butun araplar gitsin
  • Aldığı 35 bin lira parayı beğenmeyip Qatar'a giderim ben de diyen pilotçukları sahneye alalım. Yerse tabi
  • SENDE ADAM GIBI SIRKETINI ISLETIRSIN SENDE OVGU ALIRSIN ISTER YAHUDI ISTER MECUSI OLURSUN AMA VERILEN SERVISI GORURSEN BEGENIRSIN YAVRUM BUNDA NE VAR KAFANIN BASMADIGI
  • Nereden bakarsan bak arap havayolu. İşte sonuç ortada. Bütün kavga gürültü ne hikmetse hep araplardan çıkıyor. Havayolu iyi olsa ne olur.
  • Arabistan yolcularını bize getir Thy ulaştırsın hatta Kuveyt Bahreyn Birlesık Arap Emirlikleri yocularını en yakın İstanbul altarma noktası
  • Yabanci forumlarda qatar airways'in mevcut trafic akisinin %10 azaltilabilecegi, pilot alimlarinin durdurulacagi ve mevcut QR pilotlarinin ucus saatlerinin de bir miktar azaltilacagi ve lisanlar ile alakali bi takim sorunlar yasanacagi (bunun neden olacagini anlamadim acikcasi) yaziyor.. kuculme degil ama buyumeyi durdurma onlemi. Ulkede darbe konusulan bir diger secenek ama bundan havayolunun nasil etkilenecegi asikar. Sirkette cok miktarda sudi misirli ve bahreynli pilotlarin sinir disi edilme olayi da ayri bir handikap. Bu minvalde THY dar govdeye yapmayi planladigi ve sendika ile gorustugu zammi geri cekmeyi planliyormus. E tabi bu halde iken yabancilar hicbiryere kimildamaz.. 1 sene ..

Suudi Arabistan, Mısır, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri tarafından Katar'a uygulanan yaptırımlardan havacılık da etkilenmişti.

Qatar Airways'ten yapılan açıklamada 4 ülke dışında uçuşlarda herhangi bir sorun olmadan devam ettiği açıklandı.

İşte şirketten yapılan açıklama;
Qatar Airways uçuşları, hava yolumuzun uçuşlarının kısıtlandığı dört ülke haricinde hiçbir sorun yaşanmadan devam etmektedir.

Bu kısıtlamalara yanıt olarak, Qatar Airways Suudi Arabistan’daki tüm yolcularına yardımcı olmak amacıyla bugün saat 16:00, 22:00 ve 23:00’de Cidde’den Muskat’a 3 ayrı charter seferi düzenlemiştir. Bu uçuşların tüm detayları Qatar Airways Travel Alert sayfamızda mevcuttur. Doha’da olup Suudi Arabistan’a uçamayan tüm yolcularımız için alternatif seyahat düzenlemeleri yapılmaktadır.

Qatar Airways’de, yolcularımız bizim en birincil önceliğimizdir ve yolculuklarını sorunsuz bir şekilde tamamladıklarından emin olmaya devam edeceğiz.

Qatar Airways'ten uçuş açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

EA ~ 7 yıl önce
Qatar Airways e gidemeyen, yeteri kadar kalifiye olamayan pilotlarimiz, uzanamadiklari cigere laf etmisler. Tipik Turk insani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİLENLER ~ 7 yıl önce
Anormal işler, bizler havacıyız birbirimizi yiyiyoruz, yazıklar olsun bize. Bu demekki eğitim ve gelirleri en yüksek olan kesimlerdeki bu insaniyet eksikliği , değerlendirilmesi gereken bir psikoloji... Gerçek ise politikacılar ve üst akıl tarafından çıkarılan sorunlar , detayını da kimse bilmiyor halihazırda .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAKARET ~ 7 yıl önce
Selamlar, arkadaslar her olayda illaki birilerine hakaret etme firsati arayan kisilere tek soyleyecegim. ''Yaziklar olsu''n.. gidin de Allah in size hediye ettigi o beyni daha faydali seylerde kullanin. Qatar a gidenler soyle boyle.. Ulkesinde deger gormedigi icin imkanlari zorlayarak firsati degerlendiren ve risk alan insanlara yaptiginiz bu elestiri hic hoc degil. Onlarin hizmeti bu ulkeye en buyuk hizmettir. Orada kazandiklarini ulkelerine getirmeleri bile ekonomimize dolayisiyla halkimiza hizmettir. O kullanmadiginiz beyni biraz zorlayin lutfen... herkese selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
perde arkası ~ 7 yıl önce
İlk kez burda açıklıyorum, sıkı durun: bu olayların arkasında en yetenekli pilotlarını ve teknisyenlerini qatar airwayse kaptıran thy var arkadaşlar. Ancak çabaları boşuna. Kınıyor ve hindistandan getirttiğimiz en kaliteli kınayı gönderiyoruz. Ne yapacağı malumunuzdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 7 yıl önce
arpan az gelmiş ...saçmalıyorsun...
Havacıya ~ 7 yıl önce
Senin de kemiğin az gelmiş havlıyorsun :))
Araplar gitsin ~ 7 yıl önce
TR deki butun araplar gitsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi bakalım ~ 7 yıl önce
Aldığı 35 bin lira parayı beğenmeyip Qatar'a giderim ben de diyen pilotçukları sahneye alalım. Yerse tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tunc ~ 7 yıl önce
Daha iyi imkanlara ulasmak adina zor sinavlari basariyla verip qatarda calismayi tercih edenlere pilotcuk diyen ezikus arkadasim soylesene kac kez dlr deneyip de elin bos dondun de sonra 20 liralik klavye sovalyesi oldun?
SENDE ADAM OL ~ 7 yıl önce
SENDE ADAM GIBI SIRKETINI ISLETIRSIN SENDE OVGU ALIRSIN ISTER YAHUDI ISTER MECUSI OLURSUN AMA VERILEN SERVISI GORURSEN BEGENIRSIN YAVRUM BUNDA NE VAR KAFANIN BASMADIGI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakış ~ 7 yıl önce
Nereden bakarsan bak arap havayolu. İşte sonuç ortada. Bütün kavga gürültü ne hikmetse hep araplardan çıkıyor. Havayolu iyi olsa ne olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
........ ~ 7 yıl önce
Arabistan yolcularını bize getir Thy ulaştırsın hatta Kuveyt Bahreyn Birlesık Arap Emirlikleri yocularını en yakın İstanbul altarma noktası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Height ~ 7 yıl önce
Yabanci forumlarda qatar airways'in mevcut trafic akisinin %10 azaltilabilecegi, pilot alimlarinin durdurulacagi ve mevcut QR pilotlarinin ucus saatlerinin de bir miktar azaltilacagi ve lisanlar ile alakali bi takim sorunlar yasanacagi (bunun neden olacagini anlamadim acikcasi) yaziyor.. kuculme degil ama buyumeyi durdurma onlemi. Ulkede darbe konusulan bir diger secenek ama bundan havayolunun nasil etkilenecegi asikar. Sirkette cok miktarda sudi misirli ve bahreynli pilotlarin sinir disi edilme olayi da ayri bir handikap. Bu minvalde THY dar govdeye yapmayi planladigi ve sendika ile gorustugu zammi geri cekmeyi planliyormus. E tabi bu halde iken yabancilar hicbiryere kimildamaz.. 1 sene ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000