26 Aralık 2008, Cuma 13:47:43

QATAR AIRWAYS ZİRVEDE

Qatar Airways, Dünya Seyahat Ödüllerinde, ‘Dünyanın En İyi Business Class’ ödülüne layık görüldü.
  • kırmızııı griiii en büyüüüük kataaaar lay lay lay lay lay lay lay lay laaaay

Sektörün oskarları olarak bilinen Dünya Seyahat Ödüllerinin 2008 yılı kazananları, Turks & Caicos Karayip adaları Beaches resort’ta, bu yıl 15.si yapılan Yıllık Dünya Gala Töreninde açıklandı.

Dünya Seyahat Ödülleri tarafından dünya çapında yürütülen bir ankete göre; Qatar Airways; seyahat ve turizmin profesyonelleri tarafından ikinci kez Orta Doğu’nun En İyi Business Class’ına sahip havayolu seçildi. 

Bunun akabinde, her bölgeden kazananlar; havayolları, oteller, seyahat organizatörleri ve yardımcı seyahat firmalarının da boy gösterdiği finale kaldılar ve dünyanın en iyisi olmak için birbirleriyle yarıştılar.

Seyahat sektöründe dünyanın en büyük ve en önemli uluslararası ödülleri olarak nitelendirilen Dünya Seyahat Ödülleri, müşteri hizmetinde her anlamda mükemmeliyeti, değeri, yenilikleri ve kaliteyi özendirmeyi amaçlar.

Qatar Airways bu yıl ödül yağmuruna tutuldu ve Dünya Seyahat Ödüllerinden aldığı bu en son ödülle beraber koleksiyonundaki ödül sayısı ona yükseldi.  Hem havada hem de karadaki kusursuz hizmeti, ayrıcalıklı terminali, business class’ı, birinci sınıf personeli ve uçuş eğlenceleriyle şirket; 2008 yılını oldukça mutlu bir şekilde geride bırakıyor.

Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker; şirketlerinin hizmetteki kusursuzluğunun seyahat sektöründeki meslektaşları tarafından bir kez daha farkedilmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve şöyle konuştu: “2008 yılında Qatar Airways gücünü daha da artırmaya devam etti. Şirketin bu kadar çok sayıda sektör ödülüne layık görülmüş olması, hem havada hem de karadaki üstün hizmet çabalarımızın farkedilmiş olduğunu gösteriyor.’’

“En prestijli sektör ödülleri ile yılın en büyük seyahat sektörü etkinliğinde, dünyanın en iyi business class’ına sahip havayolu seçilmiş olmamız bir kez daha, Qatar Airways’in seyahat sektörü tarafından sadece Orta Doğu’da değil tüm dünyada sıklıkla iş seyahati yapan yolcular için tercih edilen havayolu olduğunun bir kanıtıdır."

“Business class hizmetimizle gerçekten gurur duyuyoruz, bu ödülü kazanmış olmamız; şirketimizin üstün business class hizmetine ve kaliteli servisine duyulan güveni gösteriyor."

“Bu ödül gösteriyor ki Qatar Airways değerli müşterilerimize en yenilikçi üstün hizmetleri sunarak havacılık sektöründe yüksek rekabetin ne olduğunu göstermeye devam ediyor. Buradan Qatar Airways bünyesinde çalışan ve bugün şirketimizi bu başarıya ulaştıran herkese teşekkür ediyorum’’ diyerek sözlerini tamamlıyor Al Baker.

Qatar Airways 64 Boeing ve Airbus’tan oluşan yeni ve modern bir filoya sahip, ve Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Uzak Doğu ve Kuzey Amerika üzerinden tam 83 şehre uçuyor. Şu anda şirketin 40 milyar doların üzerinde 200’den fazla uçak siparişi bulunuyor.

Qatar Airways

QATAR AIRWAYS ZİRVEDE

Yorumlar

lepistesin laneti ~ 15 yıl önce
kırmızııı griiii en büyüüüük kataaaar lay lay lay lay lay lay lay lay laaaay

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000