07 Mart 2008, Cuma 10:48:57

Qatar Airways Doha'da!

Qatar Airways, Privilege Club üyelerine daha fazla olanak sunmak üzere Doha Uluslararası Havalimanında yeni Frequent Flyer Kayıt Kioskları kurdu.

Dört havalimanı salonunun her birinde bir kiosk var ve yolcular bu kiosklardan frequent flyer programına kayıt olduktan birkaç saniye sonra manyetik olarak şifrelenmiş üyelik kartlarını alabiliyorlar.

Yeni kiosklar ana terminaldeki, dekorasyonu yeni yapılan Altın ve Gümüş Frequent Flyer salonlarında ayrıca Qatar Airways'in son teknolojiyle donatılmış Premium Terminalinde bulunuyor.

Qatar Airways 2006'da dünyanın ilk hızlı sadakat kartı kioskunu Doha Uluslararası Havalimanına kurmuş, bu işlemle hem günlerce konuşulmuş hem de Privilege Club'a geçtiğimiz sene Vancouver'de düzenlenen FFP Altın Yenilik Ödülünü kazandırmıştı.

Makineler oldukça modern ve yolculara kartları postayla gönderen geleneksel kayıt süreciyle uğraşmadan çok kısa bir sürede kayıt olma olanağı sağlıyor. Dolayısıyla Doha Uluslararası Havalimanına inen yada transit geçiş yapan ve dört havalimanı salonundan birini kullanan yolcular hemen yerinde kayıt olup mor renkli kartlarını anında alabiliyorlar.

Basit dokunmatik ekran teknolojisini kullanan kiosk sayesinde Qatar Airways'in First ve Business class yolcuları ayrıca salonları kullanan ama henüz üye olmayan sık uçan yolcuları Privilege Club'a üye olup 500 Qmiles hediye mil kazanabiliyorlar.

Qatar Airways CEO'su Akbar Al Baker yeni kiosklar sayesinde havalimanın son derece önem verdiği yolcularına yeni konfor ve rahatlık seçenekleri sunabileceğini söyledi.

"Qatar Airways yenilikçi olmaktan onur duyar ve yolcularımızın bu kayıt kiosklarına göstermiş olduğu ilgi bizi son derece memnun etti.

"Privilege Club üyelik kioskları sayesinde henüz üye olmayan yolcular kolay ve hızlı bir şekilde kayıt olup kartlarını anında alabiliyorlar. Bu eşi olmayan bir hizmet ve bu hizmetten yararlanan yolcularımızın sayısının artacağına inanıyoruz."

Qatar Airways yolcuların ihtiyaçlarını karşılamak üzere ürünlerinde her zaman yenilikler yapmayı bir ilke olarak benimsiyor ve bu doğrultuda diğer lokasyonlara da kiosklar kurmayı planlıyor. Kiosklar İngiltere merkezli Trident Loyalty Systems tarafından sunuluyor.

Qatar Airways'in Privilege Club'ı 2000'de doğdu ve bu süre içinde Ortadoğu'nun en büyük havayolu sadakat programına ve dünyanın en cömert ödüllendirme programlarından birisine dönüştü. Geçtiğimiz sene Privilege Club, Amerika'da düzenlenen Freddie Ödüllerinde görülmemiş bir şekilde sekiz ödül kazandı.

Qatar Airways şu anda Avrupa, Ortadoğu, Afrika, Hint yarımadası, Uzakdoğu ve Kuzey Amerika'daki 81 noktaya 60 Airbus ve Boeing uçakla hizmet veriyor.

Qatar Airways'in Privilege Club websitesi hesapları kolayca yönetme imkanı da dahil olmak üzere üyelere birçok fayda sunuyor. Privilege Club websitesi üzerinden www.qmiles.com üyeleri giriş yapıp online olarak bakiyelerini kontrol edebiliyor, ayrıca Qatar Airways ve ortak havayollarıyla seyahat için ödül biletler kazanabiliyorlar.

Qatar Airways Doha'da!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000