13 Haziran 2018, Çarşamba 16:10:44

Qatar Airways Antalya seferlerine başladı

Qatar Airways, Doha-Antalya arası tarifeli uçuşlara bugün resmen başladı. Doha’dan Antalya’ya direkt gelen ilk uçak, geleneksel havacılık seremonisi 'su takı' ile yolcular ise karanfillerle karşılandı.
  • Kaptan Çankaya kaptan. On numara bir kaptandı. Öğretmendi
  • Thy nin sayılı kaliteli öğretmenlerindi emeği çok , Allah yolunu açık etsin
  • Ülkenin her tarafından sistematik şekilde Araplar tarafından istila edilmesini ve çağ dışı kalmış halleriyle sırf abuk sabuk paralarla esnaf mutlu olacak diye onların o cahilliğiyle, görmemişliğiyle ülkemin sokaklarında dolaşmalarını istemiyorum. Trabzona gidin her yer Arapça yazılar benim ülkemin vatandaşını azarlar gibi konuşuyor. Neden parası var. Bu ülke her savaşta Araplardan hiyanet görmüştür. Onların burada arsalar evler alması da bir projenin ayağı yarın bir gün o alınan arazilerin toplu bir şekilde başka ülkeye satılıp Filistinle aynı duruma düşürülmeyeceğimizin garantisi var mı? Hayır.
  • Antalya'yamıza hayırlı, uğurlu olsun. Hoşgeldin Qatar Airways.
  • Devrem benim maşallah
  • Her yere uçtun bir izmir e gelmedin
  • Kardeşimmmm hoş geldin.... O’Hare :))
  • Tav’ın geldiği belli oldu. Dakika bir gol bir. Devamını bekliyoruz
  • İzmir’e de gelirler umarım.
  • ESKISEHIR guzel olur

Qatar Airways, Doha-Antalya arası tarifeli uçuşlara bugün resmen başladı. Doha’dan Antalya’ya direkt gelen ilk uçak, geleneksel havacılık seremonisi 'su takı' ile yolcular ise karanfillerle karşılandı.

Katar Havayolları, Antalya’ya, Doha'dan direkt uçuşlara başladı. Haftada 2 gün karşılıklı başlayan uçuşlar için tören düzenlendi. Hamad Uluslararası Havalimanı'ndan 144 yolcusuyla havalanan uçak, Antalya Havalimanı Dış Hatlar 1 Terminali’ne inişinde, itfaiye ekiplerince oluşturulan su takının altından geçti. Uçaktan iner inmez karanfillerle karşılanan Katarlı yolcuların sevinçleri dikkati çekti.

"Antalya Türkiye'deki 7. rota"

Katar Airways Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Müdürü Ferit Aksun, Antalya’nın 150’den fazla destinasyonu barındıran global ağlarına ekledikleri en yeni rota olduğunu kaydetti.

Antalya’nın Türkiye’deki 7’nci rotaları olduğunu kaydeden Aksun, "Bu rota sayesinde Türkiye ile Katar arasındaki bağlar güçlenecek, var olan dostluklar pekişecektir. Türkiye genelinde Ankara’da bir, İstanbul’da iki havaalanı, Adana ve Hatay’ın yanı sıra dün uçmaya başladığımız Bodrum ile 13 yıldır başarılı operasyonlar yürütüyoruz. Antalya ile birlikte Türkiye’ye haftalık uçuş sayımızı 48’e çıkarıyoruz. Türkiye iş ve eğlence amaçlı seyahat eden müşterilerimiz arasında popülerliğini arttırmakta, zengin kültürü ve misafirperverliği ile yolcularımızı çekiyor" dedi.

"4 mevsim uçuş isteği"

Fraport TAV Ticaret ve Pazarlama Direktörü Serkan Karahatay, Katar Airways'e güvenlerinden dolayı teşekkür etti.
Bundan sonraki dönemde 4 mevsimin yaşandığı Antalya’ya her dönem uçmalarını isteyen Karahatay, "En büyük hayalimiz bu. Bu uçuşların gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Uçuşlar Antalya’mıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Karşılama törenine Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ataş, Fraport TAV Ticaret ve Pazarlama Direktörü Serkan Karahatay, Katar Airways Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Müdürü Ferit Aksun ve diğer yetkililer katıldı. Törende açılış kurdelesi ve pasta da kesildi.

Uçuş seferlerinin 30 Eylül'e kadar karşılıklı devam edeceği bildirildi. 

Qatar Airways Antalya seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Fo ~ 6 yıl önce
Kaptan Çankaya kaptan. On numara bir kaptandı. Öğretmendi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilmesek ~ 6 yıl önce
10 Numara adammış. Bilmesek inanacaz
Fo ~ 6 yıl önce
İnanmak zorunda değilsiniz. Çankaya kaptan kadar bilgin olsun sonra beğenme
Kaptan ~ 6 yıl önce
Thy nin sayılı kaliteli öğretmenlerindi emeği çok , Allah yolunu açık etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstemiyorum ~ 6 yıl önce
Ülkenin her tarafından sistematik şekilde Araplar tarafından istila edilmesini ve çağ dışı kalmış halleriyle sırf abuk sabuk paralarla esnaf mutlu olacak diye onların o cahilliğiyle, görmemişliğiyle ülkemin sokaklarında dolaşmalarını istemiyorum. Trabzona gidin her yer Arapça yazılar benim ülkemin vatandaşını azarlar gibi konuşuyor. Neden parası var. Bu ülke her savaşta Araplardan hiyanet görmüştür. Onların burada arsalar evler alması da bir projenin ayağı yarın bir gün o alınan arazilerin toplu bir şekilde başka ülkeye satılıp Filistinle aynı duruma düşürülmeyeceğimizin garantisi var mı? Hayır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Part 2 ~ 6 yıl önce
Beğenmeyenler de bu yorumun ekran görüntüsünü alsın bundam 10-15 sene sonra açıp baksınlar. Arapları sevmiyorum ülkemde istemiyorum. Sakın peygamberimiz de Arap tı gafletine düşmeyin 2 satırlık tarih bilginizle rezil olursunuz.
Medeni ~ 6 yıl önce
Biz de sizleri gormek istemiyoruz, ne olacak? Derhal terkedip avrupa’ya gidin. Tabi sizi kabul ederlerse.
Emekli K/A ~ 6 yıl önce
Antalya'yamıza hayırlı, uğurlu olsun. Hoşgeldin Qatar Airways.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jilet Palye ~ 6 yıl önce
Devrem benim maşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jjj ~ 6 yıl önce
Her yere uçtun bir izmir e gelmedin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aslan ~ 6 yıl önce
Kardeşimmmm hoş geldin.... O’Hare :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tav ~ 6 yıl önce
Tav’ın geldiği belli oldu. Dakika bir gol bir. Devamını bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 6 yıl önce
Ne alaka?
# ~ 6 yıl önce
İzmir’e de gelirler umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 6 yıl önce
ESKISEHIR guzel olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 6 yıl önce
Bir orası eksikti
Bence ~ 6 yıl önce
Balikesir e ucmali

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000