21 Haziran 2010, Pazartesi 18:10:15

Qatar Airways 6 yeni rotasını duyurdu

Qatar Airways bugün genişleme programının devam ettiğini ve Ekim 2010 tarihinden itibaren Avrupa ve Asya’da altı yeni rota başlatılması planları ile ilgili çabaların sürdürüldüğünü duyurdu.
  • Dünyadaki en büyük Türk düşmanı araplardır. Bu kurtuluş savaşından bugüne kadar da böyledir. Aksini iddia eden arapların yanına göç eder. Yollar açık. Buyrun !
  • Kısacası, sizin de dediğiniz gibi, bu beğenmediğiniz -daha doğrusu çekemediğiniz- Arap'lar, parasını basıyor, sizin gibileri -seve seve ya da başka şekilde- kendilerine hizmet ettiriyor. Hadi, varsayalım ki, sizin iddianız doğru olsun ve saydığım firmaları İngilizler yönetiyor olsun. Az önce söylediğim mantık onlar için de geçerli, onlar çalışıyor kazan yine "İnananlar" oluyor. Araplardan veya İnanan başka insanlardan yana daha başka kuyruk acısı olanlar suçu kendilerinde aramalıdır. Bizim muhatap olduklarımız hiç de sizin desenformasyon yaptığınız mesajlarda anlattıklarınız gibi insanlar değiller...
  • nedir bu arab ve arablasma merakiniz anlamiyorum, biz arab degiliz arkadasim, ben 3 yildir arablarin arasindayim, cok sevdigimden degil mecbur kaldigimdan... birde bana sor bu arablar nasil die, bir gun durmassiniz o ozendiginiz arablarin arasinda, sirtindan vuran, yere dustugunde gozunun yasina bile bakmayan bi adam varsa arablardir, bakma onlarin biz kardesiz dedigine, arablarin ulkesinde en kucuk bi olay karsisinda biz Turk oldugumuz icin eziyet cekiyoruz. Muslumanliktan bahsederler ama nedense hristiyanlari cok severler. Arkadasin dedigi gibi, bunlarin baslarinda ingilizler olmasa bunlar birer HIC, koskocaman bir hic...
  • Bırakın şu arapları ya. Başlarında yabancılar olmasa bir hiç'ler.
  • thy hariç bu saydığın firmaları hep ingilizler yönetiyor....ingilizler el atmasaydı araplar bu işi de yüzlerine gözlerine bulaştırırlardı...
  • Adı kaliteyle özdeşleşmiş, dünyanın en güzide firmalarından birinin uçuş ağını genişletmesi kadar güzel birşey olamaz. Qatar AW, THY, Emirates, Etihad, Gulf Air, Saudia, ve Air Arabia gibi güzide firmaların başarılarının devamını dileriz...
Doha merkezli havayolu şirketi dört aylık dönem sonunda Bangkok’un ardından Tayland’daki ikinci rotası olan Phuket’e 11 Ekim’den itibaren günlük uçuşların başlayacağını duyurdu. Yeni uçuş Kuala Lumpur üzerinden gerçekleştirilecek.

Bundan üç hafta sonra, 1 Kasım’dan itibaren Qatar Airways Vietnam’ın başkenti Hanoi’ye de Bangkok üzerinden haftada dört uçuş yapılmaya başlayacak. Yeni rota Vietnam’ın ticari başkentine ve Ho Chi Minh City’nin en büyük şehrine olan mevcut hizmetleri destekleyecek. Uçuşlar başlangıçta haftada dört yapılacak ve sonra her güne çıkartılacak.

24 Kasım tarihinde Fransa’nın Akdeniz kıyısındaki şehri olan Nice’e de haftada üç kere uçuş başlatılarak Avrupa’daki rotalar genişletilecek. Milan üzerinden gerçekleştirilecek Nice uçuşları Qatar Airways’in daha önce de Paris ile başlatmış olduğu Fransa ağını güçlendirecek.

Yeni yılda 17 Ocak tarihinden itibaren Qatar Airways Romanya’nın başkenti Bükreş’e haftada dört uçuş başlatarak doğu Avrupa’ya giriş yapacak. Bunu Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye yapılan uçuşlar takip edecek.

31 Ocak’tan itibaren Belçika’nın başkenti ve Avrupa Parlamentosu’nun evi olan Brüksel’e de haftada beş uçuş yapılmaya başlanacak. Böylece havayolu şirketinin 13 yıl önce yeni rotalara ulaşma hedeflerine ulaşma yolunda listeye yeni bir varış noktası daha eklenecek.

Katar’ın başkenti Doha’da yapılan yıllık ticaret konferansında Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker havayolu şirketinin uzak ve yeni rotalara ulaşarak gelişme hedefleri hakkında konuştu.

Qatar Airways’in rotalarının güçlü ve birbirine bağlı olduğunu ifade den Al Baker sözlerine şöyle devam etti: “Havayolu şirketi küresel olarak iyi konumlanmış durumda ve geriye bakarak değil ileriyi düşünerek uzun vadeli stratejisine odaklanıyor.”

“Budapeşte, Bükreş, Brüksel, Nice, Hanoi ve Phuket yetersiz hizmet alan piyasalar bu nedenle buralara girmek bizim için mükemmel bir fırsat.”

“Yeni rota fırsatlarını özenli şekilde analiz etmek için ciddi bir zaman harcıyoruz ve bugün duyurusu yapılan yeni rotaların sadece yeni piyasalar açmakla kalmayıp aynı zamanda Doha merkezimiz üzerinden şebeke stratejimizi güçlendirecek olmasından dolayı çok mutluyuz.”

Bugünkü rota şebekesinin ve filo boyutunun bir kaç yıl içinde oldukça artacağını belirten Al Baker sözlerine şunları ekledi: “ Qatar Airways’de hepimiz müşterilerimize hak ettikleri Beş Yıldızlı hizmeti vermeye devam ederek meydan okuyoruz.”

2013 itibarıyla Qatar Airways 120 uçaklık modern filosu ile dünya genelinde 120 iş ve seyahat noktasına uçuşlar gerçekleştirmeyi planlıyor. Bugün, havayolu şirketinin filosunda 84 uçak bulunuyor ve bunlar Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik ve Kuzey Amerika’daki 90 varış noktasına uçuş yapıyor.

Bu hafta, 24 Haziran’dan itibaren Brezilya’daki Sao Paulo ve Arjantin’in başkenti Buenos Aires ile Qatar Airways Havayolu şirketinin rotalarına Güney Amerika’yı da ekleyecek.

Güney Amerika Qatar Airways’in bu yılki en yeni uçuş noktalarını oluşturuyor. Geçen son altı ayda havayolu şirketi Bengaluru (Bangalore), Kopenhag, Ankara, Tokyo ve Barselona’ya uçuşlar başlattı.
Qatar Airways 6 yeni rotasını duyurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Dünyadaki en büyük Türk düşmanı araplardır. Bu kurtuluş savaşından bugüne kadar da böyledir. Aksini iddia eden arapların yanına göç eder. Yollar açık. Buyrun !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kısacası, sizin de dediğiniz gibi, bu beğenmediğiniz -daha doğrusu çekemediğiniz- Arap'lar, parasını basıyor, sizin gibileri -seve seve ya da başka şekilde- kendilerine hizmet ettiriyor. Hadi, varsayalım ki, sizin iddianız doğru olsun ve saydığım firmaları İngilizler yönetiyor olsun. Az önce söylediğim mantık onlar için de geçerli, onlar çalışıyor kazan yine "İnananlar" oluyor. Araplardan veya İnanan başka insanlardan yana daha başka kuyruk acısı olanlar suçu kendilerinde aramalıdır. Bizim muhatap olduklarımız hiç de sizin desenformasyon yaptığınız mesajlarda anlattıklarınız gibi insanlar değiller...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nedir bu arab ve arablasma merakiniz anlamiyorum, biz arab degiliz arkadasim, ben 3 yildir arablarin arasindayim, cok sevdigimden degil mecbur kaldigimdan... birde bana sor bu arablar nasil die, bir gun durmassiniz o ozendiginiz arablarin arasinda, sirtindan vuran, yere dustugunde gozunun yasina bile bakmayan bi adam varsa arablardir, bakma onlarin biz kardesiz dedigine, arablarin ulkesinde en kucuk bi olay karsisinda biz Turk oldugumuz icin eziyet cekiyoruz. Muslumanliktan bahsederler ama nedense hristiyanlari cok severler. Arkadasin dedigi gibi, bunlarin baslarinda ingilizler olmasa bunlar birer HIC, koskocaman bir hic...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bırakın şu arapları ya. Başlarında yabancılar olmasa bir hiç'ler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy hariç bu saydığın firmaları hep ingilizler yönetiyor....ingilizler el atmasaydı araplar bu işi de yüzlerine gözlerine bulaştırırlardı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adı kaliteyle özdeşleşmiş, dünyanın en güzide firmalarından birinin uçuş ağını genişletmesi kadar güzel birşey olamaz. Qatar AW, THY, Emirates, Etihad, Gulf Air, Saudia, ve Air Arabia gibi güzide firmaların başarılarının devamını dileriz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000