25 Ekim 2013, Cuma 07:26:14

ONEWORLD'E TAM ÜYE OLUYORLAR

Qatar Airways, "Dünyanın Önde Gelen Kaliteli Havayolu Şirketleri Birliğine" katılarak, 30 Ekim 2013'ten itibaren Oneworld'ün tam üyesi haline gelecek.
  • Uzun vadede Thyimizin star alliancetan ayrılıp one worlde geçmesi makul olacaktır, star icinde Tk ortaktan ziyade tehlike olarak gorulmekte ve birçok işbirliğinde Tk devredisi bırakılmaya çalışılmaktadır
  • Takunyaya takmış takunya kafalı beyefiendi (yada hanımefendi) Ulaşamadığın şeye MUNDAR deme.. saygı duy.. En azından hakaret etme.. SUS.. emi
  • Takunya,torpil,cüppeli,sarıklı,Rize,Trabzon havayolları Dünyanın Önde Gelen Kaliteli Havayolu Şirketleri Birliğine üye mi acaba????

2012 yılının Ekim ayında birliğin New York'daki merkezinde gerçekleşen "Oneworld Uygulama Programı" basın toplantısında birliğe katılım daveti alarak, hazırlıklarını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayan Qatar Airways, 30 Ekim 2013, Çarşamba günü yapılan ilk uçuşlardan itibaren Oneworld' ün hizmetlerini ve faydalarını sunacak.

30 Ekim 2013 tarihinden itibaren, Qatar Airways Privilege Club programının 3 milyon üyesi, Oneworld üyesi bir hava yolu şirketi ile uçtuklarında sık uçan yolculara tanınan ayrıcalıklardan faydalanacak.

Oneworld'ün diğer üyeleri arasında; Airberlin, American Airlines, British Airways, Cathay Pacific Airways, Finnair, Iberia, Japan Airlines, LAN Airlines, Malaysia Airlines, Qantas, Royal Jordanian, S7 Airlines ve bağlı 30 hava yolu şirketi gibi çeşitli bölgelerden lider hava yolu şirketleri bulunuyor.

ONEWORLD'E KATILMASIYLA NELER OLACAK?

Günde 14 bin kalkış yapılan 150'den fazla ülkede neredeyse bin hava limanına hizmet götürülecek

Yaklaşık 3 bin 500 uçaktan oluşan filo ile yılda 480 milyon yolcu taşınacak

140 milyar dolar yıllık gelir elde edilecek.

ONEWORLD'E TAM ÜYE OLUYORLAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Uzun vadede Thyimizin star alliancetan ayrılıp one worlde geçmesi makul olacaktır, star icinde Tk ortaktan ziyade tehlike olarak gorulmekte ve birçok işbirliğinde Tk devredisi bırakılmaya çalışılmaktadır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz yok ~ 10 yıl önce
Takunyaya takmış takunya kafalı beyefiendi (yada hanımefendi) Ulaşamadığın şeye MUNDAR deme.. saygı duy.. En azından hakaret etme.. SUS.. emi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acaba? ~ 10 yıl önce
Takunya,torpil,cüppeli,sarıklı,Rize,Trabzon havayolları Dünyanın Önde Gelen Kaliteli Havayolu Şirketleri Birliğine üye mi acaba????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zeki ~ 10 yıl önce
Çok zekice bir espri, baya düşündün heralde..
mı acaba? ~ 10 yıl önce
Esprisinin kötü olması dışında, havacılıktan o kadar bihaber ki THY'nin Star Alliance üyesi olduğundan bile haberi yok. Hadi güzelim sen THY'yi boykot et, Metro ve Kamil Koç seni bekler.
istanbulli ~ 10 yıl önce
bu kadar şapşalca bir yorum yapmak için kaç yıl düşündün?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000