12 Haziran 2017, Pazartesi 19:16:11

Katar Havayolları'ndan ICAO'ya çağrı

Katar Havayolları, Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü'ne "Körfez ülkelerinin hava sahalarını Doha'ya kapatmalarının hukuksuz bir uygulama olduğunu ilan etmesi" çağrısında bulundu.
  • qatar senin işin zor dıstum yani buraya KADAR!
  • Hava sahanızı kapatacaksınız İran Havayollarına,Suriye Havayollarına ve Suudi Arabistan havayollarına hava sahanızı kapatın.Bu ülkelere ambargo uygulayın.Katar gibi gelişmiş bir ülkeye değil.
  • Amarika ve israil yalakalarını kınıyorum
  • Qatar dan gelen yolcuların THY ye akması dileğiyle
  • #TURKEYWITHQATAR !

Katar Havayolları, Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü'ne "Körfez ülkelerinin hava sahalarını Doha'ya kapatmalarının hukuksuz bir uygulama olduğunu ilan etmesi" çağrısında bulundu.

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Bahreyn'in hava, kara ve deniz sınırlarını Katar'a kapatarak boykot uygulamasının ardından Katar Havayolları, Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü'nden "Körfez ülkelerinin hava sahalarını Doha'ya kapatmalarının hukuksuz bir uygulama olduğunu" ilan etmesini istedi.

Doha yönetimi, söz konusu ülkelerin uyguladığı yaptırımları aşmak için Somali hava sahasını kullanmaya yönelmişti.

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Bahreyn, Mısır ve Yemen, 5 Haziran'da Katar ile tüm diplomatik ilişkilerini kestiklerini duyurmuştu.

Ülkelerinin hava sahasını Katar'a kapatan Suudi Arabistan, BAE ve Bahreyn, Katarlı diplomatların 48 saat içinde ülkelerinden ayrılmasını istemiş, Suudi Arabistan ayrıca Katar'ın tek kara sınırını kapatmıştı.

Katar'a karşı diplomatik ablukaya Maldivler, uluslararası toplumca meşruiyeti olmayan darbeci general Halife Hafter destekçisi Libya'daki Tobruk hükümeti, Moritanya ve Komor Adaları gibi ülkeler de katılmıştı. Ürdün de Katar ile diplomatik ilişkilerinin seviyesini düşürdüğünü ve merkezi Katar'da bulunan El-Cezire televizyonunun yerel ofisini kapattığını duyurmuştu.

Katar Havayolları'ndan ICAO'ya çağrı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

zor ~ 7 yıl önce
qatar senin işin zor dıstum yani buraya KADAR!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen öyle san ~ 7 yıl önce
Züğürt tesellisi
Bora Balkan ~ 7 yıl önce
Hava sahanızı kapatacaksınız İran Havayollarına,Suriye Havayollarına ve Suudi Arabistan havayollarına hava sahanızı kapatın.Bu ülkelere ambargo uygulayın.Katar gibi gelişmiş bir ülkeye değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 7 yıl önce
Burada hangi ülkeye seslendiniz siz?
haklı ~ 7 yıl önce
bilim ve sanatın merkezi Qatar!
Gelişmiş ~ 7 yıl önce
Evet katar çok gelişmiş bir ülkedir. Sanatta, sinema da bir numaradır. Dünya çapında müzisyenleri ve yazarları vardır. Ülke sanat eserleri ile doludur. Her sokakta bir müze vardır. Para ile bile hala gelişememiş bir ülkeye gelişmiş demek bende hayret uyandırdı.
Bora Balkan ~ 7 yıl önce
"Gelişmiş" arkadaşım Katar da adam başına düşen milli gelir 129 bin 726 dolardır.Ayrıca Katar havayolları en modern uçak filosuna sahip ülkelerdendir.Bizden daha fazla gelişmiş olduğu kesin.En azından Katar dakiler senin gibi asgari ücrete talim etmiyorlar.
Bora Beye ~ 7 yıl önce
Bora eby o dediğiniz ücret katarlı vatandaşlar için ama ordan çalışan mısırlı, filipinli, hintli, palistanlılar aylık 300usd alır!!!resmen kölelik.
Bora Balkan ~ 7 yıl önce
İşte tipik bir zihniyet. Kişi başına milli gelir hesabı ile ülkenin gelişmişliğini ölçüyor. Almanyada katarın yarısı kadar. Hangisi gelişmiş ? Türkiyede de hükümete bakarsan 20.000 Dolar. Biz geliştik mi ? Neden bizi 3. dünya ülkesi kategorisine indirdiler ? Senin cebine 20 bin dolar giriyor mu ? Ülkemin insanı yorum yapıyor ne yazdığını bilmiyor...
Amarika ve israil yalakalarını kınıyorum ~ 7 yıl önce
Amarika ve israil yalakalarını kınıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kınama ~ 7 yıl önce
Bende bizi yıllardır arkamızdan vuran arap yalakalarını
Canıtın ~ 7 yıl önce
Qatar dan gelen yolcuların THY ye akması dileğiyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haha ~ 7 yıl önce
akıyor zaten emin olun.
ARAPLARA İNAT ! ~ 7 yıl önce
#TURKEYWITHQATAR !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklı ~ 7 yıl önce
qatar arap değil türk

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000