28 Ocak 2016, Perşembe 12:53:10

Dünyanın en uzun direkt uçuşunu Katar yapacak

Katar Havayolları dünyanın en uzun direkt uçuşuna hazırlanıyor.
  • Zaten hep araplar yapar
  • Insallah. THY de. En uzun. Ve direkt. Ucus Yapacaktir. Dunya bir yaparsa benim turk pilotlarim Allahin izniyle. Dunyanin cevresinide dolasabilirler. Bunu yaninda 747 jumbo sart,
  • Aucland ucusu ne zaman basliyormus,belki biri citlatmistir diye tum yorumlari okudum... Pismanim.Tam bir zaman kaybi.Ilkokul cocuklari bile Gunun 'yoran' larindan daha iyi cumle kuruyor ve vizyonlari daha genis.Sacma sapan seyler yazmissiniz.Sinirlendim gene :)
  • Bazi arkadaslar. Guzel yorum yazmis Bu kose her seyden once. Biz havacilarin kosesi. Turkiye cuhuriyeti demokratik rejimle idare edilen bir ulke. Bu kosede. Lavbali. Birbirini kotuleme Asaglayici. Ve sevyesizce. Yorumlar yapmadigi mudetce. Istedigi. Turkce ile. Bu kosede yorum. Yapabilir. Herkes ayni turkceyi konusamaz . Ve mejburda. Degil turkiyenin resmi dili turkcedi, nasil konusursan konus . Mesela. Insanlar. Amerika n vatandasi oluyor, ingilizcemi biliyor. Kesinlikle. Vatan das oldugu vakit. Yanina. Yanina tecuman veriyorlar. Ve yemin ettiriyorlar, Amerikan hakinda. 100. Tane soru var. onlardan soruyorlar , bu boyledir. Herkes bir lisani esit evyede Konusamaz, benide tenkit edenler var , benim hic umurumda degil , Bunu arz edeyim. Birda bukoseda birbirinizi. Kotulemeyin. Dunyanin obur ucundayim. Aksi takdirde Gelirim ha. Ona gore.
  • birinizde ilkokul seviyesinin üzerinde yorum yapın. uçuş kodunu bilen varsa yazsın lütfen diğerleri kaybolsun.bitin artık.
  • Artık uçaklarda arabesk müzik eşliğinde dansöz oynatır ve nargile ikram eder. Nereden baksan araptır.
  • 2 motorlu uçakta bu kadar uçuş çok riskli, hele uçak 777 ise!
  • @turkishairlines @onurair @flypgs
  • DÜNYANIN ETRAFINI BİR TUR DÖNÜN KURTULUN
  • Temel Başgan TK'yı övenlere mil dağıtıyormuş diyolla.

Katar Havayolları dünyanın en uzun direkt uçuşuna hazırlanıyor. Katar'ın başkenti Doha'dan Yeni Zelanda'nın Auckland kentine yapılacak seferin 18.5 saat sürmesi planlanıyor.

CNN International'ın haberine göre, 14 bin 500 km’lik bu uzun yolculuk için 259 yolcu kapasiteli Boeing 777-LR kullanılması düşünülüyor. Ancak uçuşun ne zaman başlayacağına dair havayolu şirketinden henüz bir açıklama yapılmadı. 

Şu an dünyanın en uzun uçuşu unvanını Avustralyalı Qantas Havayolları elinde tutuyor. Qantas’ın Dallas'tan Sydney'e yaptığı 13 bin 800 km mesafeli uçuşu 16 saat 55 dakika sürüyor.

EMIRATES BAHARDA BAŞLIYOR

Havayolu şirketleri  arasında ‘en uzun aktarmasız uçuşu gerçekleştirme’ konusunda sıkı bir rekabet yaşanıyor. Emirates Havayolları bahar aylarında başlatmayı planladığı 17 saat 35 dakikalık Dubai-Panama City uçuşuyla Qantas'ın rekorunu geliştirmeye hazırlanıyor.

2013 yılına kadar en uzun uçuş yapan havayolu şirketi olan Singapur Havayolları da yaklaşık 19 saatlik New York-Singapur uçuşu gerçekleştirerek yeniden bu unvana sahip olmayı hedefliyor. 

Dünyanın en uzun direkt uçuşunu Katar yapacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (86)

adam king ~ 8 yıl önce
Zaten hep araplar yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para ~ 8 yıl önce
Parayı sokaktan topluyorlarda ondan. Para kazansa ne olur kazanmasa
Siyaset ~ 8 yıl önce
Insallah. THY de. En uzun. Ve direkt. Ucus Yapacaktir. Dunya bir yaparsa benim turk pilotlarim Allahin izniyle. Dunyanin cevresinide dolasabilirler. Bunu yaninda 747 jumbo sart,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 8 yıl önce
yav da da.
İşler Güçler ~ 8 yıl önce
Bu işler inşallah maaşallah ile olmuyor. Teknoloji lazım. Çağdaş beyinler lazım. En önemlisi para lazım. O da bizde yok. 5 cent'e muhtaç ülkenin bunları yapması mümkün mü ?
Z GHG ~ 8 yıl önce
Aucland ucusu ne zaman basliyormus,belki biri citlatmistir diye tum yorumlari okudum... Pismanim.Tam bir zaman kaybi.Ilkokul cocuklari bile Gunun 'yoran' larindan daha iyi cumle kuruyor ve vizyonlari daha genis.Sacma sapan seyler yazmissiniz.Sinirlendim gene :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cofri ~ 8 yıl önce
istediğimizi yazarız, zorla mı okutuyoruz sana yorumları. bir daha okumazsın sinirlenmezsin kardeş.
Cümle Kurmak ~ 8 yıl önce
Auckland olacak. Gene denmez, yine denir.
Hawaii ~ 8 yıl önce
Bazi arkadaslar. Guzel yorum yazmis Bu kose her seyden once. Biz havacilarin kosesi. Turkiye cuhuriyeti demokratik rejimle idare edilen bir ulke. Bu kosede. Lavbali. Birbirini kotuleme Asaglayici. Ve sevyesizce. Yorumlar yapmadigi mudetce. Istedigi. Turkce ile. Bu kosede yorum. Yapabilir. Herkes ayni turkceyi konusamaz . Ve mejburda. Degil turkiyenin resmi dili turkcedi, nasil konusursan konus . Mesela. Insanlar. Amerika n vatandasi oluyor, ingilizcemi biliyor. Kesinlikle. Vatan das oldugu vakit. Yanina. Yanina tecuman veriyorlar. Ve yemin ettiriyorlar, Amerikan hakinda. 100. Tane soru var. onlardan soruyorlar , bu boyledir. Herkes bir lisani esit evyede Konusamaz, benide tenkit edenler var , benim hic umurumda degil , Bunu arz edeyim. Birda bukoseda birbirinizi. Kotulemeyin. Dunyanin obur ucundayim. Aksi takdirde Gelirim ha. Ona gore.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tercüme ~ 8 yıl önce
Google tercüme ile yazdınız bu yazıyı ? Pek anlayamadık.
yahu ~ 8 yıl önce
birinizde ilkokul seviyesinin üzerinde yorum yapın. uçuş kodunu bilen varsa yazsın lütfen diğerleri kaybolsun.bitin artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kodu mu oturtur ~ 8 yıl önce
istediğimiz yorumu yaparız. böyle düşünüyoruz. istediğimiz gibi söyleriz burası özgür(!) bir ülke!!
yahu.... ~ 8 yıl önce
Ne o arap sevdanıza dokundu mu yorumlar ? İsteyen istediğini yazar. O sevdiğiniz arap zihniyetinden kurtulun da biraz çağdaş olmaya çalışın
Kodu 007 ~ 8 yıl önce
Ne yapçan? Bincen mi?
Arap ~ 8 yıl önce
Artık uçaklarda arabesk müzik eşliğinde dansöz oynatır ve nargile ikram eder. Nereden baksan araptır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
canım petrol ~ 8 yıl önce
Seçimlerde CHP Katar'da %57 oy aldı. Yeme bizi...
Dansöz ~ 8 yıl önce
Ama dansözleri de kapalıdır bu arabiklerin
Nargile ~ 8 yıl önce
Ne iğrenç bir zevktir araplarda bu nargile. Ayaklarınla oynaya oynaya sabah akşam nargile içerler.
kültürelRelativizm ~ 8 yıl önce
ırkçılığa hayır!!
Hahaha ~ 8 yıl önce
Hey siz var Törkler gezmek hala deve ile? Farklı değilsin bazılarının gözünde ne kadar farklıyım desen de olmuyor işte bazı kıtalar da böyle düşünüyor işte.
Selim ~ 8 yıl önce
2 motorlu uçakta bu kadar uçuş çok riskli, hele uçak 777 ise!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android kurgulamasi ~ 8 yıl önce
@turkishairlines @onurair @flypgs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 8 yıl önce
DÜNYANIN ETRAFINI BİR TUR DÖNÜN KURTULUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
Temel Başgan TK'yı övenlere mil dağıtıyormuş diyolla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000