19 Nisan 2013, Cuma 09:28:07

YENİ KIYAFETLER TANITILDI!

Avustralyalı havayolu şirketi Qantas Havayolları yeni ekip kıyafetlerini tanıttı...
  • sade ve şık. olması gereken yani... bir laf vardır, futbol çok basit bir oyundur... zor olan onu basit oynamaktır. diye. dilek hanifin ve aslında hepimizin düştüğü hata genelde budur. laiklik vurgusu yapanlara... avustralya başbakanı şu anda ateist olduğunu açıklayan tek liderdir.
  • onemli olan profesyonel olmak .. yok bilgisayarımdan çaldılar yok onlar denemeydi falandı filandı.. yılan hikayesine döndü..
  • Thy nin de basma eteğe benzer uzun entari ve kadir inanır boğazlı süeteri kadar modern olamazlar:))
  • Bravo yani...alt tarafı Qantas kıyafetlerinden laikliğe bir yol açtınız ya! Pes doğrusu!!!
  • ee tabi... giyende önemli...adriana lima ya tinercinin montunu versen o mont güzel gözükür...yani taşıyanda önemli.baksana avustralya diyor...başka dünya sanki.
  • Gercekten, bu uniforma denilen sey bu kadar kolay iste. Adi ustunde uniforma, herkesin ustunde guzel durabilecek, icinde rahatca calisilabilecek, tehlike anlarinda sorun cikarmayacak, suya sabuna dokunmayan, kolay yikanabilen, kirlenmeyen, ucuz kumastan yapilmis Allah'in uniformasi. Bunu bile beceremeyen, internet havacilari THY'ye yaziklar olsun. Uniforma yahu, uniforma. Bari bunu yaparken milleti bölmeyin.
  • thy nin ne zaman açıklanıyor?
  • BEN DE TK'NIN SANDIYDIM VALLA İÇİM CIZ ETMİŞTİ BİR OKUDUM Kİ AHAN DA QANTAS'INMIŞ :'((
  • Kıyafetler on numara da THY böyle bir kıyafet yapsa hangi değirmen taşı gibi kalçası olan torpilli pigme K/M ler giyebilir ki? N kabin dekorunda bir bütünlük var ne kabin memurunda bir bütünlük var uçak alıp komisyon cukkalıcam diye anlamsız hatlar açıp durmadan uçak alan şirket aynı şekilde de eşini dostunu dolrudmaktan kabine sanki 10 ayrı şırket var içinde. Bir ucags biniyosunuz ekip kaliteli güzel kabın ikinci ucaga bınıyorsunuz baska bır hava yolu sanki hersey amatör yazık ne dıyım...
  • moda demek fransa demek.gayet mantıklı.uçağı oradan alıyorsan elbisede yaptırılır...zaten herşey dışarıdan geliyor...

Avustralı Qantas Havayolları yeni kabin ekibi kıyafetlerini muhteşem bir törenle Sidney'de tanıttı. Fransız modasını tercih eden Qantas'ın muhteşem tanıtımına dünyaca ünlü model Miranda Kerr damga vurdu.

Fransız tasarımcı Martin Grant'ın hazırladığı yeni ekip kıyafetleri büyük beğeni toplarken, 35 farklı tasarımdan özenle seçildi. Qantas CEO'su Alan Joyce yaptığı açıklamada; 'Bu üniformalar dünya çapında modayı temsil ediyor. Biz bir havayolu şirketiyiz ve bu kıyafetlerle Avustralya'yı dünya çapında en iyi şekilde temsil etmiş olacağız teşekkür ediyorum' dedi.

İşte tanıtım videosu:

YENİ KIYAFETLER TANITILDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

tyler ~ 11 yıl önce
sade ve şık. olması gereken yani... bir laf vardır, futbol çok basit bir oyundur... zor olan onu basit oynamaktır. diye. dilek hanifin ve aslında hepimizin düştüğü hata genelde budur. laiklik vurgusu yapanlara... avustralya başbakanı şu anda ateist olduğunu açıklayan tek liderdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amatörler.. ~ 11 yıl önce
onemli olan profesyonel olmak .. yok bilgisayarımdan çaldılar yok onlar denemeydi falandı filandı.. yılan hikayesine döndü..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kenan ~ 11 yıl önce
Thy nin de basma eteğe benzer uzun entari ve kadir inanır boğazlı süeteri kadar modern olamazlar:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pes... ~ 11 yıl önce
Bravo yani...alt tarafı Qantas kıyafetlerinden laikliğe bir yol açtınız ya! Pes doğrusu!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gelişmiş ırk ~ 11 yıl önce
ee tabi... giyende önemli...adriana lima ya tinercinin montunu versen o mont güzel gözükür...yani taşıyanda önemli.baksana avustralya diyor...başka dünya sanki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Budur! ~ 11 yıl önce
Gercekten, bu uniforma denilen sey bu kadar kolay iste. Adi ustunde uniforma, herkesin ustunde guzel durabilecek, icinde rahatca calisilabilecek, tehlike anlarinda sorun cikarmayacak, suya sabuna dokunmayan, kolay yikanabilen, kirlenmeyen, ucuz kumastan yapilmis Allah'in uniformasi. Bunu bile beceremeyen, internet havacilari THY'ye yaziklar olsun. Uniforma yahu, uniforma. Bari bunu yaparken milleti bölmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru ~ 11 yıl önce
thy nin ne zaman açıklanıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 11 yıl önce
BEN DE TK'NIN SANDIYDIM VALLA İÇİM CIZ ETMİŞTİ BİR OKUDUM Kİ AHAN DA QANTAS'INMIŞ :'((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yarasa ~ 11 yıl önce
Kıyafetler on numara da THY böyle bir kıyafet yapsa hangi değirmen taşı gibi kalçası olan torpilli pigme K/M ler giyebilir ki? N kabin dekorunda bir bütünlük var ne kabin memurunda bir bütünlük var uçak alıp komisyon cukkalıcam diye anlamsız hatlar açıp durmadan uçak alan şirket aynı şekilde de eşini dostunu dolrudmaktan kabine sanki 10 ayrı şırket var içinde. Bir ucags biniyosunuz ekip kaliteli güzel kabın ikinci ucaga bınıyorsunuz baska bır hava yolu sanki hersey amatör yazık ne dıyım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 11 yıl önce
moda demek fransa demek.gayet mantıklı.uçağı oradan alıyorsan elbisede yaptırılır...zaten herşey dışarıdan geliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000