02 Haziran 2011, Perşembe 20:02:50

KABİN MEMURU ŞOK OLDU!

Avusturalya Bayrak Taşıyıcı havayolu Qantas Havayolları’nda ilginç bir olay yaşandı.
  • eywallah yolcu nıcklı arkadasım...
  • onlar senin "KARAFATMALAR"ı anlayacak çapta tipler değiller.hiç gözünde büyütüpte muhatap alma .biz MESAJI yakaladık.
  • bence o senın görüşün saygı duyuyorum. ama benım görüşümede saygı duymanı ıstıyorum. zıhnıyet bocekler deıl kafalardakı orumcekler tesekkur ederım ;)
  • ne ortada lutfen soylermısın ıse alınmadıgından dolayı boyle yaptıgını dusunuyorum ben sahsen.adamlar odul ustune odul alıyorlar.daha nasıl bısey beklıyosun anlamıyoruz..
  • yorumlarınız ıcın tesekkurler ama dogru soleyen dokuz kapıdan kovulur mısalı... diyecek pek bişey yok herşey ortada ;)
  • ABD li 70 lerde araba teknolojisi diğer ülkelerde nasıl diye seyahate çıkmış. Almanyada çağın ötesi montaj hattını görmüş çok beğenmiş. Buradan japonyaya gitmiş .Fabrikada kafeslerdeki fareleri görünce bunlar nedir diye sormuş.Japon fareyi akşam arabaya bırakıyoruz sabah fare havasızlıktan ölmüş ise aracı satışa veriyoruz yaşıyorsa izolasyon sorunu var diye tekrar kontrol ediyoruz demiş. Amerikalı dönüşte Türkiyeye uğramış. Bizde de duvarda kocaman kediler. Türkler bile bu kadar hassas çalışıyor demiş ama emin olmak için sormuş kediler ne için diye. Yetkili , akşam kediyi araca koyarız. Sabah içinde yoksa kaçmıştır o deliği bulup kapatırız yok hala içerdeyse satışa aracı veririz demiş. Bu yoğun zamanlarda yorumcularla paylaşmak istedim.
  • bundan sonra thy'yi patkandan asagisi paklamaz :)
  • Ne anlamda yazdigin belli bu mubarek gunde Allah seni karafatmalara muhtac etsiin insallah diyesim gelioyr ama lanet olsn seytana..Allah hidayet versin
  • ya kral sen necısın??ne alakada THY yı karıstırıyosun.sana ne yaptılar anlamıyorum.ıse mı gıremedınde yk ya laf atıyosun yoksa?? kedı ulasamadıgı cıgere mundar dermıs ya sızde o hesap. ne ıs yaptıgını daha dogrusu yapamadıgını merak edıyorum dogrusu....
  • Zaten THy hostesleri bırsey yapmıyor ıs yuku cıkıncada dıllerınden dusurmuyorlar kımbılır boyle bırseyle karsılassalar ne olur
Sydney – Brisbane seferini yapan Boeing 767 tipi uçak havalandıktan 10 dakika sonra kabin memurlarını şok eden bir durum yaşandı.

Kalkışın ardından acil yardım dolabını açan bir kabin memuru 5 adet yeni doğmuş fare yavrusuna rastladı.

Defibrilatör kutusunun içinde bulunan fareler nedeniyle teknik iniş yapan uçakta yavruları bırakan yetişkin fareye rastlanmazken, 36 saat boyunca kontrol edilen uçağın elektrik kablolarında herhangi bir soruna rastlanmadığı ifade edildi.

Qantas’tan yapılan açıklamada “Uçağa nasıl girdiğini bilmiyoruz. Daha önce böyle bir olay yaşamadık. Kalkış yaptığımız meydandan uçağa girdiğini düşünüyoruz” diye konuştu.

Geçtiğimiz Nisan ayında da Delta Havayolları’nın yemek dolabında fare ölüsüne rastlanmış. Uçakta bulunan elektrik kablolarına zarar vermiş olma ihtimaline karşı yolcu uçağı ground edilmişti.

©AirportHaber.com/Dış Haberler

KABİN MEMURU ŞOK OLDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
eywallah yolcu nıcklı arkadasım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
onlar senin "KARAFATMALAR"ı anlayacak çapta tipler değiller.hiç gözünde büyütüpte muhatap alma .biz MESAJI yakaladık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bence o senın görüşün saygı duyuyorum. ama benım görüşümede saygı duymanı ıstıyorum. zıhnıyet bocekler deıl kafalardakı orumcekler tesekkur ederım ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne ortada lutfen soylermısın ıse alınmadıgından dolayı boyle yaptıgını dusunuyorum ben sahsen.adamlar odul ustune odul alıyorlar.daha nasıl bısey beklıyosun anlamıyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yorumlarınız ıcın tesekkurler ama dogru soleyen dokuz kapıdan kovulur mısalı... diyecek pek bişey yok herşey ortada ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ABD li 70 lerde araba teknolojisi diğer ülkelerde nasıl diye seyahate çıkmış. Almanyada çağın ötesi montaj hattını görmüş çok beğenmiş. Buradan japonyaya gitmiş .Fabrikada kafeslerdeki fareleri görünce bunlar nedir diye sormuş.Japon fareyi akşam arabaya bırakıyoruz sabah fare havasızlıktan ölmüş ise aracı satışa veriyoruz yaşıyorsa izolasyon sorunu var diye tekrar kontrol ediyoruz demiş. Amerikalı dönüşte Türkiyeye uğramış. Bizde de duvarda kocaman kediler. Türkler bile bu kadar hassas çalışıyor demiş ama emin olmak için sormuş kediler ne için diye. Yetkili , akşam kediyi araca koyarız. Sabah içinde yoksa kaçmıştır o deliği bulup kapatırız yok hala içerdeyse satışa aracı veririz demiş. Bu yoğun zamanlarda yorumcularla paylaşmak istedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bundan sonra thy'yi patkandan asagisi paklamaz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne anlamda yazdigin belli bu mubarek gunde Allah seni karafatmalara muhtac etsiin insallah diyesim gelioyr ama lanet olsn seytana..Allah hidayet versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya kral sen necısın??ne alakada THY yı karıstırıyosun.sana ne yaptılar anlamıyorum.ıse mı gıremedınde yk ya laf atıyosun yoksa?? kedı ulasamadıgı cıgere mundar dermıs ya sızde o hesap. ne ıs yaptıgını daha dogrusu yapamadıgını merak edıyorum dogrusu....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Zaten THy hostesleri bırsey yapmıyor ıs yuku cıkıncada dıllerınden dusurmuyorlar kımbılır boyle bırseyle karsılassalar ne olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000