04 Haziran 2011, Cumartesi 10:37:40

İNİŞ TAKIMLARI BOZULUNCA...

Avusturalya'lı bayrak taşıyıcı Qantas'a ait B 747-400 tipi yolcu uçağı, havalandıktan sonra iniş takımlarının kapanmaması nedeniyle, Changi Havaalanı'na geri döndü.
  • Bademler mağdur edebiyatına başlamışlar anlaşılan...
  • badem bıyıklılılarım kendi ezikliliklerinizi ancak böyle kendi kendinizi açığa vurarak ifade edersiniz, çok komik olmuşsunuz gerçekten :))))
  • İcimizdeki İrlandalilar Thy ye binemedikleri icin catlayan otobus yolculari bizim ucagin basina gelenin aynisi iste dun de Delta gecen hafta American Airlines. Hepsi badem calistiriyor degil mi. Siz catlayin emi...
  • Sabahtan beri bekliyorum bir kişi yorum yazmamış.Ama az önce giren thy haberine sayfanın iflah olmaz thy düşmanları hemen saldırmışlar.Ya beyler siz nasıl insansınız.Kendi ülkenizin milli havayoluna bu düşmanlık niye.Olay Qantas da olunca niçin hiç yorum yazmıyonuz.Bir araştırın belki ordada temiz bıyıklı biri vardır.Ona saldırırsınız.Tabi havacılıkta işi bilmek için illa ki bıyıklarının ağzına dolması gerekiyor demi.Ne diyeyim Allah ıslah etsin.
Singapur - Brisbane seferini yapan ve 344 yolcusu bulunan Avusturalya'lı bayrak taşıyıcı Qantas'a ait B747 tipi uçak, havalandıktan 50 dakika sonra kalkış yaptığı Changi Havaalanı'na geri döndü.

Havayolu şirketi, bozuk parçanın yenileneceğini, yolcuların havaalanında otele yerleştirildiğini ifade etti. Yaşanan olayın ardından yolcular 14,5 saat gecikmeyle Brisbane'e gönderildi.
İNİŞ TAKIMLARI BOZULUNCA...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bademler mağdur edebiyatına başlamışlar anlaşılan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
badem bıyıklılılarım kendi ezikliliklerinizi ancak böyle kendi kendinizi açığa vurarak ifade edersiniz, çok komik olmuşsunuz gerçekten :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İcimizdeki İrlandalilar Thy ye binemedikleri icin catlayan otobus yolculari bizim ucagin basina gelenin aynisi iste dun de Delta gecen hafta American Airlines. Hepsi badem calistiriyor degil mi. Siz catlayin emi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sabahtan beri bekliyorum bir kişi yorum yazmamış.Ama az önce giren thy haberine sayfanın iflah olmaz thy düşmanları hemen saldırmışlar.Ya beyler siz nasıl insansınız.Kendi ülkenizin milli havayoluna bu düşmanlık niye.Olay Qantas da olunca niçin hiç yorum yazmıyonuz.Bir araştırın belki ordada temiz bıyıklı biri vardır.Ona saldırırsınız.Tabi havacılıkta işi bilmek için illa ki bıyıklarının ağzına dolması gerekiyor demi.Ne diyeyim Allah ıslah etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000