27 Haziran 2008, Cuma 14:11:25

Grev Var, Uçuş Yok

Avustralya havayolu şirketi Qantas, uçakların bakımlarını yapan teknik elemanlarının greve gitmesi üzerine bir çok seferini iptal etmek zorunda kaldı.
  • aynı şeyi ülkemizde yapanlara terörist gözüyle bakılıyor.acaba bir ''avustralyalı adamlar onbinlerce dolar maaş alıyor hala grev yapıyorlar'' dıye düşünüyormudur merak ediyorum.

Maaşlarına yüzde 5’lik artış isteyen ve Qantas yetkilileri tarafından da tekliflerinin kabul edilmemesini sebep göstererek greve giden teknik elemanlar, Quantas’ın  birçok uçak seferinin iptaline neden oldu.

 

Özellikle Melbourne, Sidney ve Brisbane arasında gerçekleşen uçuşların grevden etkileneceği açıklanırken, yetkililer biletlerini önceden ayırtan yolculara gerekli açıklamaları yaptıklarını söylediler.Qantas sözcüsü , uçuşları iptal edilen yolcuların bir sonraki uygun uçak ile yolculuklarını yapabileceklerini açıkladı.

 

Queensland Başbakanı Anna Bligh ise, gerçekleştirilen grevin zamanlamasının çok yanlış olduğunu belirterek “Şu anda bizim turizm endüstrimizin en yoğun olduğu zaman ve doğrusunu söylemek gerekirse Avustralya’nın diğer bölgelerindeki turizm sektörü çok zor günler geçiriyor bu yüzden risk almak için çok kötü bir zaman” dedi.

 

Öte yandan Avustralya Lisanslı Mühendisler Derneği, eylem sonrasında hafta sonu uçuşlarının da olumsuz yönde etkileneceğini ve bazı uçuşların da iptal edileceğini belirtti.

Grev Var, Uçuş Yok

Yorumlar

hotbiz ~ 16 yıl önce
aynı şeyi ülkemizde yapanlara terörist gözüyle bakılıyor.acaba bir ''avustralyalı adamlar onbinlerce dolar maaş alıyor hala grev yapıyorlar'' dıye düşünüyormudur merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000