14 Ağustos 2015, Cuma 12:10:35

Uçaklara verilen isimler Pegasus'a ödül olarak döndü

Pegasus Hava Yolları, yeni uçaklarına misafirlerinin kız çocuklarının ismini vererek başlattığı ve bu yıl bir kız çocuğunun çizdiği “Hayalindeki Tatil” resmini en yeni Boeing 737-800 uçağının üzerine boyadığı Dünyanın En Güzel Hediyesi (DEGH) projesiyle, uluslararası iletişim dünyasının seçkin ödüllerinden olan Stevie’nin Seyahat ve Turizm kategorisinde Yılın PR Kampanyası alanında birincilik ödülünü kazandı.
  • Millet ne derdinde! Bunlar uçak ismi...Rezillikleri diz boyu olmuş,adamın gündemine bak? Kıytırık ödül oldu mu, en önde MÜBAREK!..
  • MUKEMMEL BIR DUYGU BENIM KIZIMIN ADIDA VAR COCUGU OLMAYAN BUNU ANLAYAMAZ KIZININ ISMINI HER GORDUGUN ZAMAN UCAGA OLAN SEVGIN BIR BASKA OLUYOR
  • Basarilar pgs
  • Uçuş emniyeti ödülü rica etsek...
  • burada yorum yapan mallar sizin kafanız basmaz böyle işlere, siz gidin touch-up, vida değişimi, motor çalıştırma devam edin
  • Ucaklara hep boyle eksantirik isim verirlerse odul alir tabikide. Hic koyuyormu hatice , kezban , zuleyha ? Bu isimleri koyun gercek Anadolu insaninin isimleridir bunlar.
  • gold Musevi soy adi
  • ALI sabanci ucagin birininde ismini benim anamin ismini koy nedenmi?. 50 li yillarda cukurovada kole gibi calistirdiginiz pamuk irgatlardan biridir.
  • Hadi be ordan
  • Ben de Pegasusa en cok rotar yapan ve en kirli uaclarla ucus yapan havayolu odulu verilmesini teklif ediyorum

Pegasus Hava Yolları,  ‘Dünyanın En Güzel Hediyesi’ projesiyle, iletişim, PR ve pazarlama dünyasının en prestijli ödüllerinden sayılan Stevie International Business Award’da Seyahat ve Turizm kategorisinde Yılın PR Kampanyası alanında Gold Stevie ödülüne layık görüldü.

Pegasus Hava Yolları Kurumsal İletişim ve Sponsor İlişkileri Pazarlama Müdürü Diğdem Cengiz Gürsel, Gold Stevie ödülüyle ilgili olarak; “Minik misafirlerimizin Pegasus için özel bir yeri var. Minik misafirlerimizin seyahatlerinde fark yaratacak, onların seyahat deneyimlerini zenginleştirecek iletişim çalışmalarına ve projelerine büyük önem veriyoruz. Genç filomuza katılan yeni uçaklarımıza Pegasus Aile Bireylerimizin isimlerini vererek başlattığımız ve 2011 yılında misafirlerimize de açarak gelenekselleştirdiğimiz Dünyanın En Güzel Hediyesi projesine geçtiğimiz sene ‘Hayalindeki Tatil’ temalı özel bir resim yarışması ekledik. Daha önceki senelerde uçaklarımıza isimlerini veren kız çocuklarımızdan oluşan özel jürimizin, yarışmaya başvuran 7400’e yakın resim arasından yaptığı değerlendirme sonucunda yarışmamızın birincisi 9 yaşındaki İzmirli Ada Eminağaoğlu oldu. Ada’nın çizdiği ‘Hayalindeki Tatil” temalı resmi, filomuza katılan en yeni uçağımıza giydirip gökyüzüne taşıdığımız ve bu hayali her gün milyonların geçtiği havalimanlarında sergilediğimiz projemizin temelinde, minik misafirlerimizin hayallerinden aldığımız ilham yatıyor. Bu ilhamın PR dünyasının Oscar’ı kabul edilen Stevie Awards’da karşılık bulduğunu görmekten çok gurur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Stevie Ödülleri, 12 yıldır düzenleniyor ve dünyanın 60’tan fazla ülkesinden iletişim ve pazarlama projelerini değerlendiriyor. Yarışmanın ödül verilen her kategorisinde değerlendirmeler, dünyanın önde gelen iş ve akademi liderlerinden oluşan 200 kişilik jüri aracılığıyla yapılıyor. Stevie Awards’un 2015 ödül töreni 23 Ekim’de Kanada’nın Toronto şehrinde gerçekleştirilecek.

Dünyanın En Güzel Hediyesi Kampanyası Hakkında

Pegasus, filosuna yeni katılan uçaklarına Aile Bireylerinin son doğan kız çocuklarının isimlerini verme geleneğini, 2011 yılından beri misafirleri ile buluşturmaya devam ediyor.  Kampanya kapsamı bu yıl genişletilerek ilk kez kız çocuklarına yönelik ‘Hayalimdeki Tatil’ temalı bir resim yarışması yapıldı. Yaklaşık 7400 resmin katıldığı yarışmanın birincisi,  İzmir’de yaşayan 9 yaşındaki Ada Eminağaoğlu oldu. Ada’nın ismi ve hayalindeki tatilin resmi, Pegasus’un 10 Mart 2015’te filosuna katılan uçağa giydirildi.

Uçaklara verilen isimler Pegasus'a ödül olarak döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Oktay ~ 9 yıl önce
Millet ne derdinde! Bunlar uçak ismi...Rezillikleri diz boyu olmuş,adamın gündemine bak? Kıytırık ödül oldu mu, en önde MÜBAREK!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zıhnı ~ 9 yıl önce
MUKEMMEL BIR DUYGU BENIM KIZIMIN ADIDA VAR COCUGU OLMAYAN BUNU ANLAYAMAZ KIZININ ISMINI HER GORDUGUN ZAMAN UCAGA OLAN SEVGIN BIR BASKA OLUYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Basarilar pgs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muzaffer Çetingüç ~ 9 yıl önce
Uçuş emniyeti ödülü rica etsek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asi ~ 9 yıl önce
burada yorum yapan mallar sizin kafanız basmaz böyle işlere, siz gidin touch-up, vida değişimi, motor çalıştırma devam edin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Perisu ~ 9 yıl önce
Ucaklara hep boyle eksantirik isim verirlerse odul alir tabikide. Hic koyuyormu hatice , kezban , zuleyha ? Bu isimleri koyun gercek Anadolu insaninin isimleridir bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
gold Musevi soy adi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bush-Pilot ~ 9 yıl önce
ALI sabanci ucagin birininde ismini benim anamin ismini koy nedenmi?. 50 li yillarda cukurovada kole gibi calistirdiginiz pamuk irgatlardan biridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hadi be ordan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baska bir odul ~ 9 yıl önce
Ben de Pegasusa en cok rotar yapan ve en kirli uaclarla ucus yapan havayolu odulu verilmesini teklif ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000