06 Şubat 2020, Perşembe 09:32:24

Uçağın enkazı gündüz görüntülendi

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir yolcu uçağının pistten çıktığı olayda arama kurtarma çalışmaları sona erdi.
  • flight simulatorda pilot olan herkes burda ahkam kesiyor;)komik milletiz vesselam.
  • Bu PGS hep piste inince sol koldan çıkıyor acaba bakımlarda mı sorun var ?
  • Bu kazaların sebebi senelerdir görmezden gelinen ve üstü örtülen bir çok sebebin birikmesiyle meydana gelmiştir. Küfür ede ede lanet ede ede çalışan ekibinden tutunda yer hizmetlerinde 3000 tl verip uçak dengesini ayarlattığı personeline kadar bir çok noktada yönetim sıkıntısı artık son noktada. İlla ki birilerinin ölmesi beklendi ve artık o da oldu. Bundan sonrası için değişmesi gereken tek şey zihniyet. Pist bitimine rampa koyanından, personelinden para kazanan patronuna kadar değişin artık başka insanların canı yanmasın. Marketlerine geri dön Mehmet Nane rakamlardan önce insan yönetmeye odaklanın
  • Sabah/akşam bilerek yalan konuşan sahtekarlar şimdi de yaralıları iett otobüsüyle hastanelere taşıdılar diye algı yapıyor.yatacak yeriniz yok!
  • CO-BÜS İLE BELLİ BİR YERE KADAR GÖTÜRÜLDÜĞÜNÜ SONRADAN ÖĞRENDİM. ACELE BİR YORUM OLMUŞ, ÖZÜR DİLERİM. SONUÇTA BU ÜLKENİN DEĞERLERİNE HASSASİYET GÖSTERİP DUYGULARIMIZA SAHİP OLAMIYORUZ. GEÇMİŞ OLSUN.
  • Bu saçma sapan yorumundan ( ! ) senin World Focus havayollarında çalıştığını düşünüyorum. Nasıl uçacak uçak acaba? Kırıkları koli bandı ile mi yapıştıracaksın? Sen buraya mizah yapmak için yorum yaptın, ama kimsenin bu saçmalığa gülecek hali yok. Eğer gerçekten mühendis ( ! ) isen, seni mühendis yaparak bir faciaya imza atan kişiyi tebrik ederim.
  • Gerek Kokpit ekibinin gerek Kule görevlilerinin eğitimleri tazelenmeli eldeki verilere göre malesef hatalılar eğer pegasus yönetimi baskı yapıyorsa pilotlarına onların sorumlulukları daha fazla ve yargılanmaları gerek yoksa bu kazaların önü alınmaz yarın 4-5 olur
  • Derhal haber yasagi konmali, bu kadar buyuk bir kazada dusmanlarimiza firsat vermeden kendi icimizde birlik olup bu kaza ile ilgili haber yasagi getirmeliyiz, Allahtan SHGM kaza raporlarini yayinlamiyorda dusmanlarimiza koz vermiyoruz, tum yolcular hafif yarali kurtuldu diye beyan verip konunu ustunu kapatip medyada haber yapmamaliyiz
  • Çok geçmiş olsun herkese!Evet ölü ve yaralılar var ama beterin beterinden korumuş Allahım!!Pist bitimine 30 metrelik hendek koyan gerici zihniyette hesap vermeli!
  • Büyük geçmis olsun

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir yolcu uçağının pistten çıktığı olayda arama kurtarma çalışmaları sona erdi. Uçakta bulunan yolcu ve mürettebattan yaralananların tamamı çevrede bulunan hastanelere sevk edildi. Havalimanı uçuş seferlerine tekrar açılırken, düşen uçağın enkazı günün ilk ışıklarıyla görüntülendi. Uçak enkazının bulunduğu bölgede çalışmalar devam ediyor.

Bir yolcu uçağının pistten çıktığı olayda yaralanan yolcular ve mürettebat gece boyu hastanelere sevk edilirken, ekiplerin uçak enkaz bölgesinde çalışmaları sabah saatlerinde de devam ediyor. Uçak enkazının çevresinde şerit çekilerek enkaz ablukaya alındı. Güvenlik güçlerinin sabahın erken saatlerinde de enkaz bölgesinde güvenlik nöbeti devam etti. Öte yandan, gece boyu çalışmaların devam ettiği bölgede günün ilk ışıklarıyla beraber uçak enkazı görüntülendi.



Uçağın enkazı gündüz görüntülendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (48)

.. ~ 4 yıl önce
flight simulatorda pilot olan herkes burda ahkam kesiyor;)komik milletiz vesselam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eln ~ 4 yıl önce
Bu PGS hep piste inince sol koldan çıkıyor acaba bakımlarda mı sorun var ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eskilerden Biri ~ 4 yıl önce
Bu kazaların sebebi senelerdir görmezden gelinen ve üstü örtülen bir çok sebebin birikmesiyle meydana gelmiştir. Küfür ede ede lanet ede ede çalışan ekibinden tutunda yer hizmetlerinde 3000 tl verip uçak dengesini ayarlattığı personeline kadar bir çok noktada yönetim sıkıntısı artık son noktada. İlla ki birilerinin ölmesi beklendi ve artık o da oldu. Bundan sonrası için değişmesi gereken tek şey zihniyet. Pist bitimine rampa koyanından, personelinden para kazanan patronuna kadar değişin artık başka insanların canı yanmasın. Marketlerine geri dön Mehmet Nane rakamlardan önce insan yönetmeye odaklanın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatan ~ 4 yıl önce
Sabah/akşam bilerek yalan konuşan sahtekarlar şimdi de yaralıları iett otobüsüyle hastanelere taşıdılar diye algı yapıyor.yatacak yeriniz yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VAH ÜLKEM ~ 4 yıl önce
CO-BÜS İLE BELLİ BİR YERE KADAR GÖTÜRÜLDÜĞÜNÜ SONRADAN ÖĞRENDİM. ACELE BİR YORUM OLMUŞ, ÖZÜR DİLERİM. SONUÇTA BU ÜLKENİN DEĞERLERİNE HASSASİYET GÖSTERİP DUYGULARIMIZA SAHİP OLAMIYORUZ. GEÇMİŞ OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 4 yıl önce
Bu saçma sapan yorumundan ( ! ) senin World Focus havayollarında çalıştığını düşünüyorum. Nasıl uçacak uçak acaba? Kırıkları koli bandı ile mi yapıştıracaksın? Sen buraya mizah yapmak için yorum yaptın, ama kimsenin bu saçmalığa gülecek hali yok. Eğer gerçekten mühendis ( ! ) isen, seni mühendis yaparak bir faciaya imza atan kişiyi tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilotuz uçak ~ 4 yıl önce
Gerek Kokpit ekibinin gerek Kule görevlilerinin eğitimleri tazelenmeli eldeki verilere göre malesef hatalılar eğer pegasus yönetimi baskı yapıyorsa pilotlarına onların sorumlulukları daha fazla ve yargılanmaları gerek yoksa bu kazaların önü alınmaz yarın 4-5 olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ekibi ~ 4 yıl önce
Kabin ekibinin nasıl bir ihmali var açıklar mısınız, gövdeden kopan ve başaşağı duran kapıyı mı açsınlar
Dreamliner ~ 4 yıl önce
Arkadaslar herkezin dilinde bir pilotaj hatasi sozudur gidiyor.kazalar asla bir tek unsurdan meydana gelmez,bunun icin bircok unsur vardir.birgun boyle olucagi belliydi zaten,basarili isletme olmak sadece yillik yaptiginiz maddi kar la belli olmuyo.pilotlar ustunde malesef buyuk baski var ve gereksiz riskler aliniyo emin olun bu durum hergun yasaniyor.firmalarin guvenlik ve personel egitimlerini tekrar guncellemesi sart yoksa bu durum tekrar yasancak. Cok uzgunum hayatini kaybedenlere Allah'tan rahmet ailelerine sabir versin. Yarali vatandaslarimizda umarim bu tranvayi biranonce atlatir hayatlarina kaldiklari yerden devam ederler.
Megasus Kaptani ~ 4 yıl önce
Derhal haber yasagi konmali, bu kadar buyuk bir kazada dusmanlarimiza firsat vermeden kendi icimizde birlik olup bu kaza ile ilgili haber yasagi getirmeliyiz, Allahtan SHGM kaza raporlarini yayinlamiyorda dusmanlarimiza koz vermiyoruz, tum yolcular hafif yarali kurtuldu diye beyan verip konunu ustunu kapatip medyada haber yapmamaliyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tkpilot ~ 4 yıl önce
Çok geçmiş olsun herkese!Evet ölü ve yaralılar var ama beterin beterinden korumuş Allahım!!Pist bitimine 30 metrelik hendek koyan gerici zihniyette hesap vermeli!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çekici ~ 4 yıl önce
Peki Atatürk havalimanı da yokmu bu çukur yerler
Km ~ 4 yıl önce
Büyük geçmis olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000